TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
αυθαίρετη δόμηση εεε :- στην πολεοδομια δουλευηςΚάηκε και αυτή.....έτσι συμβαίνει συνήθως όταν προσπαθούν να.....επεκτείνουν την επιχείρηση!!!!
αυθαίρετη δόμηση εεε :- στην πολεοδομια δουλευηςΚάηκε και αυτή.....έτσι συμβαίνει συνήθως όταν προσπαθούν να.....επεκτείνουν την επιχείρηση!!!!
στον ΕΦΕΤ...πιάσαμε νοθευμένα προϊόντα αυτές τις μέρες πάρα πολλά!!!!αυθαίρετη δόμηση εεε :- στην πολεοδομια δουλευης
Καλησπέρα Χρόνια πολλά καλή Χρονιά με υγεία κ ευτυχία !!!
Ευχαριστώ αγόρι μου επίσης!Xρόνια πολλά & κα(υ)λά γκάβλα
Μονο χρονια πολλα ξερεις να λες εσυ??δε μας ειπες τελικα για το περιστατικο??τι εγινε??Ευχαριστώ αγόρι μου επίσης!
Μονο χρονια πολλα ξερεις να λες εσυ??δε μας ειπες τελικα για το περιστατικο??τι εγινε??
Εσένα δεν σ ευχήθηκε...?Μονο χρονια πολλα ξερεις να λες εσυ??δε μας ειπες τελικα για το περιστατικο??τι εγινε??
Καλά τα λες εσύ...Όποιοι με γνωρίζουν μπορούν να απαντήσουν για μένα...Τα γούστα διίστανται..
Έλα να κάνουμε ραντεβού τι άλλο να σας πω εδώ????Καλά τα λες εσύ...
αλλά ο συναγωνιστής άλλα λέει...
Τι ισχύει...?
ελα αληθεια??δηλαδη εισαι αλβανιδα???γιατι ο συναγωνιστης λεει οτι πηγε αλλη κοπελα..,,δε πηγε αλλη κοπελα η εσυ πηγες??πλακα μας κανεις???η πρωταπριλια αργει ακομα..Έλα να κάνουμε ραντεβού τι άλλο να σας πω εδώ????
Εγώ θα έρθω αλλά αν δεν έρθει η κοπέλα που βλέπω θα σε στείλω χωρίς 2η σκέψη...Έλα να κάνουμε ραντεβού τι άλλο να σας πω εδώ????
μα εδω δεν προκειται για γουστα,εδω γινανε αλλα κολπα.αγραματη εισαι ,δεν διαβαζεις?αλλα και για τα γουστα να πουμε,δεν ειδαμε να σε γαμισε κανενας και να γραψει πεντε πραγματα,καλα η κακα.να μαθουμε και οι αλλοι και για τις επιδοσεις σου και την συμπεριφορα σου.Όποιοι με γνωρίζουν μπορούν να απαντήσουν για μένα...Τα γούστα διίστανται..
αν την δεις να ερχεται η ιδια σφύρα μου εγω εχω αλλη μια απορια που ξερουν ολες να μενουν συνδεμενες με το λαμπακι σβηστοΕγώ θα έρθω αλλά αν δεν έρθει η κοπέλα που βλέπω θα σε στείλω χωρίς 2η σκέψη...
Όποιοι με γνωρίζουν μπορούν να απαντήσουν για μένα...Τα γούστα διίστανται..
Στον αυτόματο το δουλεύουν το φόρουμ...αν την δεις να ερχεται η ιδια σφύρα μου εγω εχω αλλη μια απορια που ξερουν ολες να μενουν συνδεμενες με το λαμπακι σβηστο
τι ειναι τουτο που λες ρε τασσο?δεν το πιανω.αν την δεις να ερχεται η ιδια σφύρα μου εγω εχω αλλη μια απορια που ξερουν ολες να μενουν συνδεμενες με το λαμπακι σβηστο