Ενα μέρος που δεν συμβαίνει αυτό-τουλάχιστον δεν το ένιωσα- είναι ρε παιδιά το Αρτεμις το FKK
Λοιπόν,εκεί τελειωνεις,συνήθως με σούπερ πίπα από Ρουμάνα μουνάρα,και καθώς κατεβαίνεις κάτω και πας στο σαλόνι και βλέπεις δεκάδες κωλάρες γύρω σου,αμέσως επανέρχεται η επιθυμία,χωρίς να προλάβεις να πέσεις ψυχολογικά....
Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από το θέμα μας! Μιλάμε να μην θέλεις να βλέπεις την ΙΔΙΑ, όχι διαφορετική! Εγώ πάντως το παθαίνω αυτό, σχεδόν πάντα. Μόλις χύσω... αν είναι δυνατόν να διακτινιστεί (ή να διακτινιστώ) κάπου αλλού, θα ήταν η καλύτερή μου.
Πριν χρόοοοονια, μιλάμε πρέπει να ήταν γύρω στο '94-'95, είχα γνωρίσει μια ψώλα 38άρα (εγώ τότε στα 23-24) Ελληνοαγγλίδα. Την είχα γνωρίσει σε κάτι IRC chatrooms τότε. Βρεθήκαμε και γούσταρε, φαινόταν από την αρχή. Βγήκαμε συνολικά 5-6 φορές. Τις πρώτες 5, μου τα ρούφηξε όλα (και τα κατάπιε κιόλας) μέσα στο αμάξι όταν την άφηνα σε μια θεία της που έμενε εδώ Αθήνα (αυτή από Αγρίνιο αλλά έμενε Λονδίνο χρόνια και μετά στην Κύπρο). Την τελευταία φορά, της είχε δώσει ένας φίλος της το σπίτι του (κάπου στον Κολωνό) ο οποίος είχε φύγει διακοπές. Μετά από έξοδο, πήγαμε στο σπίτι και την γάμησα ΜΙΑ φορά. Μόλις έχυσα (σημείωση: στον κώλο της μέσα!), πρέπει να πέρασαν γύρω στα 4 λεπτά μέχρι να φύγω! Με το που έχυσα μιλάμε! Σηκώθηκα, ντύθηκα, της είπα μια μαλακία δικαιολογία ότι έπρεπε να φύγω επειγόντως και έγινε Λούης! Μετά από 2-3 ημέρες, προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί της ξανά αλλά με γείωσε και βέβαια από τότε δεν άκουσα ξανά νέα της!!! Λογικόν!!!
Όμως, έχω βρεθεί και σε FKK όπου μέσα σε ένα βράδυ είχα πάει με 4 κι ούτε πέρασε από το μυαλό μου να θέλω να διακτινιστώ κάπου αλλού!!! Ίσα-ίσα!
Όπως οι γυναίκες έχουν τις ορμόνες τους τις περίεργες... έτσι έχουμε κι εμείς!