Νέα

Μόλις χύνω μετά δεν θέλω ούτε να την βλέπω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα καθίκι
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
Εμένα μου γίνεται αυτό και όταν βλέπω τσόντες και την παίζω..Μετά το χύσιμο σβήνω σπαστός τα παράθυρα γιατί με εκνευρίζει το θέαμα...

εγω τις βριζω κιολας ''καριολεσ πουτανες'' κλπ

μεχρι πριν 1 λεπτο τις αποθέωνα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
συνηθως δεν θελω να τις βλεπω και πριν χυσω

StrangeKindOfHuman

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Κριτικές
111
Like
531
Πόντοι
1.211
Πως γίνεται βιοχημικά ή επιστημονικά να έχουμε τόση καύλα για μία γκόμενα και να την ποθούμε και να την γουστάρουμε, να την ερωτευόμαστε, να λέμε ότι την αγαπάμε τόσο ώστε να συνουσιαζόμαστε με αυτήν και μόλις χύνουμε μετά να μην θέλουμε ούτε να την βλέπουμε ούτε να την ακούμε…και αυτές αντί να μας δώσουν ένα πεντάλεπτο να καλμάρουμε έρχονται και ξύνονται στην γλύτσα του τσομπάνι….το παρατηρώ αυτό το κάνουν όλες ακομά και μέχρι και οι πουτάνες… Γιατί για σπάσιμο ? Μία μου είπε ότι το κάνουν για να δουν την αλήθεια γιατί μόλις χύσει λένε ο άντρας έρχεται ένα πεντάλεπτο που δείχνει την στιγμή της αλήθειας…αλλά άντε οι γκόμενες δικαιολογούνται που κάνουν το τεστ οι πουτάνες γιατί το κάνουν? :think:
Εσύ δεν είχες πιπώσει τον τύπο στο γυμναστήριο σε παλιότερο θέμα; Τι είχε παίξει τότε; Είχες κάνα πρόβλημα όταν έχυσε; Σε αγαπά ακόμα;

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Σε όλους συμβαίνει αυτό.

Βιοχημικά: είναι η προλακτίνη.

Ψυχολογικά: άμα είναι μπάζο ή δεν την γουστάρεις (πέραν του :knockinb: που ήδη έριξες) η αποστροφή είναι ακόμη μεγαλύτερη.  :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τραγικό συναίσθημα....

εγώ το πρώτο που σκέφτομαι είναι δάνεια και υποχρεώσεις!!!!

όπως τραγικά επιδεινώνεται το συναίσθημα αυτό όταν είσαι καψούρης με μια γκόμενα που δεν έχεις και γαμήσεις άλλη,συνήθως χειρότερη....

τα επόμενα δευτερόλεπτα θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τραγικό συναίσθημα....

[size=18pt]
όπως τραγικά επιδεινώνεται το συναίσθημα αυτό όταν είσαι καψούρης με μια γκόμενα που δεν έχεις και γαμήσεις άλλη,συνήθως χειρότερη....
[/size]

αδερφέ είσαι το αλτερ εγκο μου.  :s&m_3:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ενα μέρος που δεν συμβαίνει αυτό-τουλάχιστον δεν το ένιωσα- είναι ρε παιδιά το Αρτεμις το FKK

Λοιπόν,εκεί τελειωνεις,συνήθως με σούπερ πίπα από Ρουμάνα μουνάρα,και καθώς κατεβαίνεις κάτω και πας στο σαλόνι και βλέπεις δεκάδες κωλάρες γύρω σου,αμέσως επανέρχεται η επιθυμία,χωρίς να προλάβεις να πέσεις ψυχολογικά....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ενα μέρος που δεν συμβαίνει αυτό-τουλάχιστον δεν το ένιωσα- είναι ρε παιδιά το Αρτεμις το FKK

Λοιπόν,εκεί τελειωνεις,συνήθως με σούπερ πίπα από Ρουμάνα μουνάρα,και καθώς κατεβαίνεις κάτω και πας στο σαλόνι και βλέπεις δεκάδες κωλάρες γύρω σου,αμέσως επανέρχεται η επιθυμία,χωρίς να προλάβεις να πέσεις ψυχολογικά....

γεια σου ρε νεοδημοκρατη γαμηκουλα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

εμ.
ξέρουν οι ξένοι. το έχουν σπουδάσει το θέμα.
εδώ πας να ξεστραβωθείς στην Κασσάνδρας και μόλις βγαίνεις έξω βλέπεις στημένους στη σειρά όλα τα νερντς που μεγάλωσες μαζί στο κωλόσχολο και καταλήγεις να φεύγεις ψυχολογικό ράκος.  :grin:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
εμ.
ξέρουν οι ξένοι. το έχουν σπουδάσει το θέμα.
εδώ πας να ξεστραβωθείς στην Κασσάνδρας και μόλις βγαίνεις έξω βλέπεις στημένους στη σειρά όλα τα νερντς που μεγάλωσες μαζί στο κωλόσχολο και καταλήγεις να φεύγεις ψυχολογικό ράκος.  :grin:

:2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από το θέμα μας! Μιλάμε να μην θέλεις να βλέπεις την ΙΔΙΑ, όχι διαφορετική! Εγώ πάντως το παθαίνω αυτό, σχεδόν πάντα. Μόλις χύσω... αν είναι δυνατόν να διακτινιστεί (ή να διακτινιστώ) κάπου αλλού, θα ήταν η καλύτερή μου.

Πριν χρόοοοονια, μιλάμε πρέπει να ήταν γύρω στο '94-'95, είχα γνωρίσει μια ψώλα 38άρα (εγώ τότε στα 23-24) Ελληνοαγγλίδα. Την είχα γνωρίσει σε κάτι IRC chatrooms τότε. Βρεθήκαμε και γούσταρε, φαινόταν από την αρχή. Βγήκαμε συνολικά 5-6 φορές. Τις πρώτες 5, μου τα ρούφηξε όλα (και τα κατάπιε κιόλας) μέσα στο αμάξι όταν την άφηνα σε μια θεία της που έμενε εδώ Αθήνα (αυτή από Αγρίνιο αλλά έμενε Λονδίνο χρόνια και μετά στην Κύπρο). Την τελευταία φορά, της είχε δώσει ένας φίλος της το σπίτι του (κάπου στον Κολωνό) ο οποίος είχε φύγει διακοπές. Μετά από έξοδο, πήγαμε στο σπίτι και την γάμησα ΜΙΑ φορά. Μόλις έχυσα (σημείωση: στον κώλο της μέσα!), πρέπει να πέρασαν γύρω στα 4 λεπτά μέχρι να φύγω! Με το που έχυσα μιλάμε! Σηκώθηκα, ντύθηκα, της είπα μια μαλακία δικαιολογία ότι έπρεπε να φύγω επειγόντως και έγινε Λούης! Μετά από 2-3 ημέρες, προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί της ξανά αλλά με γείωσε και βέβαια από τότε δεν άκουσα ξανά νέα της!!! Λογικόν!!!

Όμως, έχω βρεθεί και σε FKK όπου μέσα σε ένα βράδυ είχα πάει με 4 κι ούτε πέρασε από το μυαλό μου να θέλω να διακτινιστώ κάπου αλλού!!! Ίσα-ίσα!

Όπως οι γυναίκες έχουν τις ορμόνες τους τις περίεργες... έτσι έχουμε κι εμείς!

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
53
Πόντοι
606
Απλα εισαι ενα βημα πριν το χωρισμο!

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
τραγικό συναίσθημα....

Μέγιστη αλήθεια! +1000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom