rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
τυπε τι μας περασες?για τιποτα πιρφορους?
φίλε είμαστε περήφανοι ,αρχοντικοί ,hardcore fuck 'n go ,anti-pirforοι
τυπε τι μας περασες?για τιποτα πιρφορους?
εγώ δεν έχω θέματα. Μετα το γαμίσι θέλω αγκαλίτσες και χαζομαρούλες.
κι εγω το παθαινω αυτο αλλα μετα την 4η φορα...
κυριακη σημερα ,ωρα του (χαζου)παιδιουμμμ μετα την τεταρτη ε; χμμ.. ωραια ακουγεται αααααααχαχαχαχαχαχα
τετοιοι πιρφοροι κατεστρεψαν την ελλαδαεγώ δεν έχω θέματα. Μετα το γαμίσι θέλω αγκαλίτσες και χαζομαρούλες.
τετοιοι πιρφοροι κατεστρεψαν την ελλαδα
φίλε είμαστε περήφανοι ,αρχοντικοί ,hardcore fuck 'n go ,anti-pirforοι
για τους πιρφορους εχει πει οτι θα τους κοβει τον πουτσο και θα τους βγαζει στην συγγρου για δημοσια διαπομπευσηαααααααααααααααααχαχχαχαχαχα θεος!
για τους πιρφορους εχει πει οτι θα τους κοβει τον πουτσο και θα τους βγαζει στην συγγρου για δημοσια διαπομπευση
ρουφηχτρα ...εγω λεω να τους δινει σε μενα να τους ξεζουμιζω το ιδιο ειναι αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
δηλαδη δεν πατας ουτε το stop αλλα το κλεινεις απο το Χ το ''παραθυρο''?Εμένα μου γίνεται αυτό και όταν βλέπω τσόντες και την παίζω..Μετά το χύσιμο σβήνω σπαστός τα παράθυρα γιατί με εκνευρίζει το θέαμα...
επικες απαντησεις !!!
Nομιζεις οτι αυτη θελει ν ακουμπαει μετα το ιδρωμενο λιπαρο σου δερμα;;;
Να μυριζει την βρωμικη αναπνοη σου διπλα στο προσωπο της;;
Να σ ακουει να ροχαλιζεις σαν ετοιμοθανατος γερος;;
Να μυριζει την βρωμια που αναβλυζει απο τις μασχαλες σου τις οποιες πλενεις μονο με νερο;;;
αλλα ειπαμε..πληρωνεις..ειδαλλως τον πουλο
To παθαινω και εγω αυτοΕμένα μου γίνεται αυτό και όταν βλέπω τσόντες και την παίζω..Μετά το χύσιμο σβήνω σπαστός τα παράθυρα γιατί με εκνευρίζει το θέαμα...
καταλαβα....To παθαινω και εγω αυτο