Νέα

Μόλις χύνω μετά δεν θέλω ούτε να την βλέπω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα καθίκι
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Πως γίνεται βιοχημικά ή επιστημονικά να έχουμε τόση καύλα για μία γκόμενα και να την ποθούμε και να την γουστάρουμε, να την ερωτευόμαστε, να λέμε ότι την αγαπάμε τόσο ώστε να συνουσιαζόμαστε με αυτήν και μόλις χύνουμε μετά να μην θέλουμε ούτε να την βλέπουμε ούτε να την ακούμε…και αυτές αντί να μας δώσουν ένα πεντάλεπτο να καλμάρουμε έρχονται και ξύνονται στην γλύτσα του τσομπάνι….το παρατηρώ αυτό το κάνουν όλες ακομά και μέχρι και οι πουτάνες… Γιατί για σπάσιμο ? Μία μου είπε ότι το κάνουν για να δουν την αλήθεια γιατί μόλις χύσει λένε ο άντρας έρχεται ένα πεντάλεπτο που δείχνει την στιγμή της αλήθειας…αλλά άντε οι γκόμενες δικαιολογούνται που κάνουν το τεστ οι πουτάνες γιατί το κάνουν? :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
To DNA..........Σου λεει "με πηδηξεs ,θα στο βγαλω απ τη μυτη"

Επισκέπτης
Γίνεται λόγω της ορμόνης προλακτίνης. Η προλακτίνη ρυθμίζει τον κύκλο του άντρα, όταν εκσπερματώνεις παράγεις μια τεράστια ποσότητα, η ποσότητα αυτή σε βάζει φρένο από το να καυλώσεις και σε κάνεις να μην θες σεξ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πως γίνεται βιοχημικά ή επιστημονικά να έχουμε τόση καύλα για μία γκόμενα και να την ποθούμε και να την γουστάρουμε, να την ερωτευόμαστε, να λέμε ότι την αγαπάμε τόσο ώστε να συνουσιαζόμαστε με αυτήν και μόλις χύνουμε μετά να μην θέλουμε ούτε να την βλέπουμε ούτε να την ακούμε…και αυτές αντί να μας δώσουν ένα πεντάλεπτο να καλμάρουμε έρχονται και ξύνονται στην γλύτσα του τσομπάνι….το παρατηρώ αυτό το κάνουν όλες ακομά και μέχρι και οι πουτάνες… Γιατί για σπάσιμο ? Μία μου είπε ότι το κάνουν για να δουν την αλήθεια γιατί μόλις χύσει λένε ο άντρας έρχεται ένα πεντάλεπτο που δείχνει την στιγμή της αλήθειας…αλλά άντε οι γκόμενες δικαιολογούνται που κάνουν το τεστ οι πουτάνες γιατί το κάνουν? :think:
ελα ρε τυπε καθικι που χαθηκες εσυ

δικε μου φυσιολογικο ειναι να μην τις θες μετα το γαμησι
εχουμε πει οτι πληρωνουμε οχι για να γαμησουμε μια γυναικα αλλα για να φευγει μετα το γαμησι

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Πως γίνεται βιοχημικά ή επιστημονικά να έχουμε τόση καύλα για μία γκόμενα και να την ποθούμε και να την γουστάρουμε, να την ερωτευόμαστε, να λέμε ότι την αγαπάμε τόσο ώστε να συνουσιαζόμαστε με αυτήν και μόλις χύνουμε μετά να μην θέλουμε ούτε να την βλέπουμε ούτε να την ακούμε…

Αμέσως μετά την πρώτη φορά ?  Μα αν την ποθούμε, την γουστάρουμε , την έχουμε ερωτευτεί όπως λες το πιο λογικό θα ήταν να της ρίξουμε τρεις  και μάλιστα  μονοκορδοσιά ....

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Δεν εισαι μονος σου να το ξερεις ολος ο ανδρικος πληθυσμος  ετσι ειναι.Με το που αδειασει η δεξαμενη αντε γεια !! :dancing:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Μόλις χύνω μετά δεν θέλω ούτε να την βλέπω...

ουτε Ζωγραφιστη?? που λενε... :grin: :grin: :grin:

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.841
Πόντοι
216
Εγώ έχω άλλο πρόβλημα ρε μάγκες.
Μόλις χύσω, η γκόμενα δεν θέλει ούτε να με βλέπει. Και να θέλει βέβαια δεν μπορεί, γιατί πάει στα μάτια της και τυφλώνεται.  :2funny: :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Εγώ έχω άλλο πρόβλημα ρε μάγκες.
Μόλις χύσω, η γκόμενα δεν θέλει ούτε να με βλέπει. Και να θέλει βέβαια δεν μπορεί, γιατί πάει στα μάτια της και τυφλώνεται.  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελα ρε μαλακες πρωι πρωι

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Γίνεται λόγω της ορμόνης προλακτίνης. Η προλακτίνη ρυθμίζει τον κύκλο του άντρα, όταν εκσπερματώνεις παράγεις μια τεράστια ποσότητα, η ποσότητα αυτή σε βάζει φρένο από το να καυλώσεις και σε κάνεις να μην θες σεξ.

δικε μου φυσιολογικο ειναι να μην τις θες μετα το γαμησι
εχουμε πει οτι πληρωνουμε οχι για να γαμησουμε μια γυναικα αλλα για να φευγει μετα το γαμησι

Δεν εισαι μονος σου να το ξερεις ολος ο ανδρικος πληθυσμος  ετσι ειναι.Με το που αδειασει η δεξαμενη αντε γεια !! :dancing:

Μόλις χύνω μετά δεν θέλω ούτε να την βλέπω...
ουτε Ζωγραφιστη?? που λενε... :grin: :grin: :grin:

:thumbsup: absolutely epic grandiose behavior  :thumbsup:

ενθουσιάστηκα απ'τις απαντήσεις  ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
εγώ δεν έχω θέματα. Μετα το γαμίσι θέλω αγκαλίτσες και χαζομαρούλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom