asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
[size=48pt]σκασε βλακα[/size]και ποιος ήταν ο χαρακτήρας της ελληνικής επανάστασης λογιότατε της φάπας?
[size=48pt]σκασε βλακα[/size]και ποιος ήταν ο χαρακτήρας της ελληνικής επανάστασης λογιότατε της φάπας?
Το συνεχίζεις; Δεν ήθελα να σε εξευτελίσω αλλά αφού ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη...και ποιος ήταν ο χαρακτήρας της ελληνικής επανάστασης λογιότατε της φάπας?
Η Ελληνική Επανάσταση ή Επανάσταση του 1821 ήταν η ένοπλη εξέγερση των Ελλήνων εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με σκοπό την απελευθέρωση του έθνους από τον οθωμανικό ζυγό και τη δημιουργία ανεξάρτητου εθνικού κράτους.είσαι ανιστόρητος και βλαξ.
η ελληνική επανάσταση είναι στο πάνθεο των επαναστάσεων των λαών....
μαζί με τη γαλλική την αμερικάνικη και τη ρώσσικη ...
ο σαμαρισμός έχει κάνει πουρέ το μυαλό σου...
[size=48pt]σκασε βλακα[/size]
σκασε βλακα
Το συνεχίζεις; Δεν ήθελα να σε εξευτελίσω αλλά αφού ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη...
Η Ελληνική Επανάσταση ή Επανάσταση του 1821 ήταν η ένοπλη εξέγερση των Ελλήνων εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με σκοπό την απελευθέρωση του έθνους από τον οθωμανικό ζυγό και τη δημιουργία ανεξάρτητου εθνικού κράτους.
"Μάχου υπέρ πίστεως και Πατρίδος… Είναι καιρός να αποτινάξωμεν τον αφόρητον ζυγόν, να ελευθερώσωμεν την Πατρίδα, να κρημνίσωμεν από τα νέφη την ημισέληνον, δια να υψώσωμεν το σημείον, δι’ ου πάντοτε νικώμεν, λέγω τον Σταυρόν…"
Αλέξανδρος Υψηλάντης
"Έλληνες ποτέ μην ξεχνάτε το χρέος σε Θεό και σε Πατρίδα! Σ’ αυτά τα δύο σας εξορκίζω ή να νικήσουμε ή να πεθάνουμε κάτω από την Σημαία του Χριστού"
Γρηγόριος – Δικαίος Παπαφλέσσας
"Ως μία βροχή έπεσεν εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί μας και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση"
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός όταν κατηγορείς για ανιστόρητη ρητορική τα άλλα παιδάκια...
Σε ποια επανάσταση δεν εχουν γίνει σφαγές?
Γιατί πρεπει να σταθω στη σφαγή της Τριπολιτσας και όχι στις σφαγές της Χιου, των Ψαρών και πόσες ακόμα που εκαναν οι Τούρκοι στους Ελληνες?
Ο Κολοκοτρώνης καλά εκανε....ή μηπως είναι εγκληματιας πολέμου? τι λεει ο ΣΥΡΙΖΑ?
όταν η κριτική σου ικανότητα περιορίζεται στον αλφαβητισμό, είναι χαρά μου να νομίζεις ότι μου τα χώνεις...
μάθε λοιπόν, θαυμαστή του πλεύρη (τώρα εξηγείται) ότι η ιστορία δεν εξαντλείται στις δηλώσεις των πρωταγωνιστών...
αλλά ο πολύς πλεύρης, αυτά κάνει...
Τα επιστημονικά ιστορικά σου επιχειρήματα που αναιρούν τις πρωτογενείς πηγές που παρέθεσα με σακάτεψαν.όταν η κριτική σου ικανότητα περιορίζεται στον αλφαβητισμό, είναι χαρά μου να νομίζεις ότι μου τα χώνεις...
μάθε λοιπόν, θαυμαστή του πλεύρη (τώρα εξηγείται) ότι η ιστορία δεν εξαντλείται στις δηλώσεις των πρωταγωνιστών...
αλλά ο πολύς πλεύρης, αυτά κάνει...
Εγω δεν πληγωνω κανεναν!Μην το πληγώνεις το παιδί, γιατί θα πάει και θα το πει στην δασκάλα.
ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣ(Τ)Η ΝΤΕ!
για τον ίδιο λόγο που εσφάγησαν οι Τούρκοι στην Τριπολιτσά και αλλαχού από τον ήρωα Κολοκοτρώνη και τους λοιπούς ήρωες...
Εγω δεν πληγωνω κανεναν!
Η τακτικη του πορδοπαπου ομως ειναι: Υποβαλλει ενα ηλιθιο ερωτημα, παιρνει μια ορθη απαντηση και μετα κανει μια αλλη ηλιθια ερωτηση προσπαθωντας να εκνευρισει τον συνομιλητη του χωρις προηγουμενως να εχει δωσει αυτος μια τεκμηριωμενη απαντηση.
Εκτος βεβαια εαν μιμιται τον Σωκρατη και χρησιμοποιει τη μαιευτικη μεθοδο. Βεβαια δυσκολο να μιμιται κατι το οποιο απεχθανεται και δεν πιστευει αλλα...
πού αλλού για πες?
εντιτ: ο Κολοκοτρώνης στο μεταξύ δεν σκότωσε στην Τριπολιτσά, τελευταίος μπήκε στην πόλη και έφριξε από την θηριωδία
Τα επιστημονικά ιστορικά σου επιχειρήματα που αναιρούν τις πρωτογενείς πηγές που παρέθεσα με σακάτεψαν.
Υ.Γ: Σε είχα προειδοποιήσει εγκαίρως για τις φάπες που θα ακολουθήσουν. Αλλά οι αριστεροί εκτός από αγράμματοι είστε και ανεπίδεκτοι. Το θέμα θεωρείται λήξαν και πάμε παρακάτω.
καποιος σε ψαχνειη ελληνική επανάσταση ήταν εθνική, λαϊκή, δημοκρατική και κοινωνική.
αν ζούσαμε τότε θα ήμουν μαζί τους κι εσύ εναντίον τους...
με τη φαντασίωσή σου ότι ρίχνεις φάπες ας ασχοληθεί κανας ψυχίατρος...
Εγω δεν πληγωνω κανεναν!
Η τακτικη του πορδοπαπου ομως ειναι: Υποβαλλει ενα ηλιθιο ερωτημα, παιρνει μια ορθη απαντηση και μετα κανει μια αλλη ηλιθια ερωτηση προσπαθωντας να εκνευρισει τον συνομιλητη του χωρις προηγουμενως να εχει δωσει αυτος μια τεκμηριωμενη απαντηση.
Εκτος βεβαια εαν μιμιται τον Σωκρατη και χρησιμοποιει τη μαιευτικη μεθοδο. Βεβαια δυσκολο να μιμιται [size=16pt]κατι το οποιο απεχθανεται και δεν πιστευει[/size] αλλα...
η ελληνική επανάσταση ήταν εθνική, λαϊκή, δημοκρατική και κοινωνική.
Αφού το λες εσύ έτσι θα είναι. Ποιός Κολοκοτρώνης και ποιός Μακρυγιάννης. Μαλακίες, δεν ξέρουν αυτοί.η ελληνική επανάσταση ήταν εθνική, λαϊκή, δημοκρατική και κοινωνική.
Αφού το λες εσύ έτσι θα είναι. Ποιός Κολοκοτρώνης και ποιός Μακρυγιάννης. Μαλακίες, δεν ξέρουν αυτοί.
Η ανάλυση στην οποία αναφέρεσαι είναι πολιτική και όχι ιστορική και δε στηρίζεται σε καμία πρωτογενή ή δευτερογενή πηγή. Και είναι θράσος να ισχυρίζεσαι ότι εσύ ξέρεις καλύτερα τα αίτια από εκείνους που τα έζησαν και μίλησαν γι'αυτά. Ο Πλεύρης τον οποίο ειρωνεύεσαι θα μπορούσε να στο γυρίσει μπούμεραγκ και να σε ρωτήσει αν αυτή η "ανάλυση" ισχύει για όλες τις επαναστάσεις π.χ για την υποτιθέμενη ταξική Οκτωβριανή αλλά αυτό θα ήταν πολύ σύνθετη σκέψη για σένα και θα έκαιγες εκκεντροφόρο.προφανώς την ανάλυση που γίνεται για ένα γεγονός δεν την σκέφτονται οι πρωταγωνιστές του...
αλλά για την πελυρική σχολή αυτά είναι ψιλά γράμματα.