Νέα

MMA - Boxing & Fight sports

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ypsolon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αν μη τι αλλο , το ufc 140 δινει λαβες για συζητηση ...

μερικες σκεψεις :

- ο φιλιππου επρεπε να τον τελειωσει πολυ νωριτερα .

- ο jones παροτι τις εφαγε στον πρωτο γυρο , επεστρεψε και υπεταξε τον ματσιτα . αυτο δειχνει στοφα μεγαλου μαχητη .

- κατι μου λεει οτι ο νογκειρα ηθελε να τελειωσει τον μιρ με υποταγη και εκει την πατησε . ας προσεχε ...

και κατι τελευταιο . εχω δει πολλα ακραια πραματα στο pro-wrestling , αλλα επειδη ειναι μεταξυ συναινουντων ενηλικων , δεν με πολυπειραζει . το χερι στο νογκειρα που εσπασε πρεπει να ομολογησω οτι με ψιλοσοκαρε ...

τεσπα ...

τωρα εχουμε στις 30 του μηνου στον μπροκ . αντε να δουμε ...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.097
Πόντοι
1.206
- ο jones παροτι τις εφαγε στον πρωτο γυρο , επεστρεψε και υπεταξε τον ματσιτα . αυτο δειχνει στοφα μεγαλου μαχητη .
ενταξει,δεν τις εφαγε κιολας...μια κλωτσια καλη και καναδυο επιφανειακες μπουνιες..ο ματσιντα ειναι φλωρος  :grin:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.097
Πόντοι
1.206
Fedor Emelianenko will make his return to the Land of the Rising Sun on New Year’s Eve.

Sherdog.com confirmed with a source close to the event Monday that “The Last Emperor” will lock horns with Olympic judo gold medalist Satoshi Ishii at Dream “Genki Desu Ka! New Year! 2011.”

:headbang: :headbang:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.097
Πόντοι
1.206
κλασικο γιαπωνεζικο σαπακι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αν μη τι αλλο , το ufc 140 δινει λαβες για συζητηση ...

μερικες σκεψεις :

- ο φιλιππου επρεπε να τον τελειωσει πολυ νωριτερα .

- κατι μου λεει οτι ο νογκειρα ηθελε να τελειωσει τον μιρ με υποταγη και εκει την πατησε . ας προσεχε ...

και κατι τελευταιο . εχω δει πολλα ακραια πραματα στο pro-wrestling , αλλα επειδη ειναι μεταξυ συναινουντων ενηλικων , δεν με πολυπειραζει . το χερι στο νογκειρα που εσπασε πρεπει να ομολογησω οτι με ψιλοσοκαρε ...

τεσπα ...

τωρα εχουμε στις 30 του μηνου στον μπροκ . αντε να δουμε ...
τυπε αν το δεις σε slow motion το σπασιμο του χεριου ειναι σοκαριστικο :S
εγω πιστευω οτι ο μινωταυρος γερασε

ενταξει ο τζοουνς στο πρωτο γυρο εφαγε μερικες αλλα ειχε τον ελεγχο του αγωνα
συμφωνω με τον αλφονσο για τον ματσιντα
οτι ειναι φλωρος :grin:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
τυπε αν το δεις σε slow motion το σπασιμο του χεριου ειναι σοκαριστικο :S
εγω πιστευω οτι ο μινωταυρος γερασε

Σε όσους αγώνες έχω δει τον Μιρ , βγάζει πάντα εναν τσογλανισμό - ο τύπος πρέπει να είναι μεγάλο αρχίδι .
Καλά του έκανε τα μούτρα ο Μπροκ σαν σερβιέτα .

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σε όσους αγώνες έχω δει τον Μιρ , βγάζει πάντα εναν τσογλανισμό - ο τύπος πρέπει να είναι μεγάλο αρχίδι .
Καλά του έκανε τα μούτρα ο Μπροκ σαν σερβιέτα .
τυπε στον πρωτο τους αγωνα που νικησε  μιρ (ισως απο τυχη) εκανε δηλωσεις και ετσι
στον δευτερο που τον ξεκωλιασε ο μπροκ αρχισε να τα γυρναει οτι και καλα δεν μπορω να φτασω στην δυναμη τον λεσναρ και κατι τετοια
αν μπλεξεις σε καυγα με αυτον στανταρ θα σου σπασει χερι η ποδι
χωρις να χρειαζεται

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

o μιρ ηταν out of shape κουραστηκε γρηγορα και οποιοσδηποτε πρωτοκλασατος μαχητης θα τον ειχε κερδισει ευκολα . ακομα και ο γηραιος νογκειρα ( οχι τοσο στην ηλικια , αλλα στα πολλα χιλιομετρα που εχει γραψει στα ριγκ ) ειχε την ευκαιρια αλλα εκανε την μαλακια και ουσιαστικα αυτο ηταν το τελευταιο του ματς  ...

για μενα και σε αυτη την νικη και στην νικη επι του μπροκ ηταν περισσοτερο τυχερος παρα ικανος . δεν ειναι στο επιπεδο του ντος σαντος και του βελασκεζ ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
o μιρ ηταν out of shape κουραστηκε γρηγορα και οποιοσδηποτε πρωτοκλασατος μαχητης θα τον ειχε κερδισει ευκολα . ακομα και ο γηραιος νογκειρα ( οχι τοσο στην ηλικια , αλλα στα πολλα χιλιομετρα που εχει γραψει στα ριγκ ) ειχε την ευκαιρια αλλα εκανε την μαλακια και ουσιαστικα αυτο ηταν το τελευταιο του ματς  ...

για μενα και σε αυτη την νικη και στην νικη επι του μπροκ ηταν περισσοτερο τυχερος παρα ικανος . δεν ειναι στο επιπεδο του ντος σαντος και του βελασκεζ ...
:thumbsup:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ασχετο . το οβεριμ - μπροκ θα γινει τελικα ?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
στο wrestling observer της κυριακης οταν εκαναν review του ufc 140 , ειπαν οτι κυκλοφορουν διαφορες φημες . αφησαν να εννοειθει οτι ο οβεριμ γυρισε στην ολλανδια για να μην κανει drug test . βεβαια ο dana τα διεψευσε αυτα .

αλλη εκπομπη απο τοτε δεν θα κατεβασω για να μην φαω spoiller για το PPV του ΤΝΑ ( ναι ξερω ειμαι ανωμαλος , αλλα θα το δω την παρασκευη με παρεα και δεν θελω spoiller ) . οποτε δεν ξερω την συνεχεια της ιστοριας ...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Είναι όμως ο αλήτης πολύ καλός αθλητής ζιου ζίτσου και στο έδαφος πολύ ικανός και επικίνδυνος .

Φίλε πιστεύεις πως ο Νογκέιρα μπορεί ποτέ να επανέλθει με το χέρι του θρύψαλα ? Προσωπικά πιστεύω πως οχι .

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Είναι όμως ο αλήτης πολύ καλός αθλητής ζιου ζίτσου και στο έδαφος πολύ ικανός και επικίνδυνος .

Φίλε πιστεύεις πως ο Νογκέιρα μπορεί ποτέ να επανέλθει με το χέρι του θρύψαλα ? Προσωπικά πιστεύω πως οχι .
κατσε να τον πετυχει πουθενα ο ντος σαντος και θα φαει καλα
mma_sd_nogueiraa_576.jpg

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom