You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
MMA - Boxing & Fight sports
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ypsolon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 137K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλο το σοου . μετριος ο αγωνας , αλλα μπορει να γινει κατανοητος απο τους πολλους που ειδαν για πρωτη φορα UFC .
ειναι και ενδιαφερουσα ιστορια ο junior . το ταπεινο παιδι απο την βραζιλια που με μια γροθια εβγαλε νοκ ουτ τον πρωταθλητη ....
μια χαρα του εκατσε του dana ...
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.941
- Πόντοι
- 606
γιατι?μια χαρα του εκατσε του dana ...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μια χαρα του εκατσε του dana ...
γιατι?
γιατι?
καταρχην το σοου ηταν εξαιρετικο . ωραια βιντεο , παρουσιαση κτλ . το ματς ηταν μικρο , εκρηκτικο , τετοιο που ο καθε ασχετος καταλαβε γιατι κερδισε αυτος που κερδισε . δηλαδη φαντασου να φοβοταν ο ενας τον αλλο και 5 γυρους να μην γινοταν τιποτα ή να πηγαινε στο εδαφος και στο τελος να ειχαμε νικητη με αποφαση κριτων . θα καθοταν ο αλλος να δει δυο μαντραχαλεους να κυλιουνται στο εδαφος για 25 λεπτα και αντε να καταλαβει γιατι κερδισε ο ενας και οχι ο αλλος .
ενω νομιζω οτι μετα απο αυτο το ματς μαλλον θα θελει να ξαναδει UFC .
εγω αν ειχα την δυνατοτητα να παρουσιασω ενα worked match κατι τετοιο θα παρουσιαζα . αντε να το πολυ να το κραταγα κανα λεπτο παραπανω .
απο κει και περα με τον dos santos νικητη εχεις περισσοτερες επιλογες για ματς . απο αποψη μακροχρονιου booking νομιζω οτι ηταν καλυτερα .
επισης εχεις και την <συγκινητικη> ιστορια του ταπεινου νεαρου βραζιλιανου που απο την φτωχογειτονια της μπαϊα που εγινε πρωταθλητης με μια μονο γροθια ... δε νοιωθεις ενα δακρυ να κυλα στο μαγουλο σου ?
και εστω να κανει heel turn ο velasquez . να βγει να πει οτι η νικη του dos santos ηταν τυχερη και οτι αυτος ειναι ο καλυτερος στον κοσμο και την επομενη φορα θα του κανει τα μουτρα κρεας γιατι τωρα ειναι θυμωμενος . μιλαμε το rematch ειναι ΛΕΦΤΑ . ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ...
αρα ο dana εριξε ζαρια και του ηρθαν εφταρες ...
ΥΓ : αυτα να τα βλεπει ο vince και ο σογαμπρος που ενα storyline της προκοπης δεν μπορουν να κανουν τα τελευταια χρονια ...
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Γι'αυτο ειναι για τον πουτσο το UFC. Εγω, πχ, αν ειχα πληρωσει να δω αυτον τον αγωνα και ειχα παρακολουθησει αυτο που ολοι ειδαμε θα ειχα κοψει τα χερια μου και θα τα ειχα βαλει στον κωλο μου για να μη ξαναπεταξω λεφτα στο UFC...καταρχην το σοου ηταν εξαιρετικο . ωραια βιντεο , παρουσιαση κτλ . το ματς ηταν μικρο , εκρηκτικο , τετοιο που ο καθε ασχετος καταλαβε γιατι κερδισε αυτος που κερδισε . δηλαδη φαντασου να φοβοταν ο ενας τον αλλο και 5 γυρους να μην γινοταν τιποτα ή να πηγαινε στο εδαφος και στο τελος να ειχαμε νικητη με αποφαση κριτων . θα καθοταν ο αλλος να δει δυο μαντραχαλεους να κυλιουνται στο εδαφος για 25 λεπτα και αντε να καταλαβει γιατι κερδισε ο ενας και οχι ο αλλος .
εγω αν ειχα την δυνατοτητα να παρουσιασω ενα worked match κατι τετοιο θα παρουσιαζα . αντε να το πολυ να το κραταγα κανα λεπτο παραπανω .
απο κει και περα με τον dos santos νικητη εχεις περισσοτερες επιλογες για ματς . απο αποψη μακροχρονιου booking νομιζω οτι ηταν καλυτερα .
επισης εχεις και την <συγκινητικη> ιστορια του ταπεινου νεαρου βραζιλιανου που απο την φτωχογειτονια της μπαϊα που εγινε πρωταθλητης με μια μονο γροθια ... δε νοιωθεις ενα δακρυ να κυλα στο μαγουλο σου ?
και εστω να κανει heel turn ο velasquez . να βγει να πει οτι η νικη του dos santos ηταν τυχερη και οτι αυτος ειναι ο καλυτερος στον κοσμο και την επομενη φορα θα του κανει τα μουτρα κρεας γιατι τωρα ειναι θυμωμενος . μιλαμε το rematch ειναι ΛΕΦΤΑ . ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ...
ΥΓ : αυτα να τα βλεπει ο vince και ο σογαμπρος που ενα storyline της προκοπης δεν μπορουν να κανουν τα τελευταια χρονια ...
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.941
- Πόντοι
- 606
45 δευτερολεπτα ματς δεν νομιζω να ηθελε κανειςκαταρχην το σοου ηταν εξαιρετικο . ωραια βιντεο , παρουσιαση κτλ . το ματς ηταν μικρο , εκρηκτικο , τετοιο που ο καθε ασχετος καταλαβε γιατι κερδισε αυτος που κερδισε . δηλαδη φαντασου να φοβοταν ο ενας τον αλλο και 5 γυρους να μην γινοταν τιποτα ή να πηγαινε στο εδαφος και στο τελος να ειχαμε νικητη με αποφαση κριτων . θα καθοταν ο αλλος να δει δυο μαντραχαλεους να κυλιουνται στο εδαφος για 25 λεπτα και αντε να καταλαβει γιατι κερδισε ο ενας και οχι ο αλλος .
αν εκαναν οντως ενα worked match(που δεν γινονται τετοια)θα ηταν καλυτερα να στησουν ενα ματς να παει μεχρι τελους αλλα να γινει της πουτανας...τοσο συντομο ματς δεν νομιζω οτι επιθυμουσε κανεις και ειδικα για ενα event με τετοια προβολη
για σας που ξενερωσατε ας προσεχατε...σε heavyweight αγωνες οι μπουνιες ειναι πολυ δυνατες,ασε που ο βελασκεζ δεν τελειωσε απο μια μπουνια μονο,εφαγε κι αλλες στο εδαφος...δεν ειναι οπως το μποξ που γινεται παυση για να σηκωθει ο πυγμαχος)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο προηγουμενος αγωνας ηταν εκπληκτικος τυπεαυτοι που πηγαν στο σταδιο ειδαν και αλλους αγωνες ...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε φανατσου να πληρωνες μονο για να δεις αυτον τον αγωναΓι'αυτο ειναι για τον πουτσο το UFC. Εγω, πχ, αν ειχα πληρωσει να δω αυτον τον αγωνα και ειχα παρακολουθησει αυτο που ολοι ειδαμε θα ειχα κοψει τα χερια μου και θα τα ειχα βαλει στον κωλο μου για να μη ξαναπεταξω λεφτα στο UFC...
θα μπουκαρες να πλακωσεις τον ντος σαντος εσυ
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Πες τα στο Minotauro αυτα...για σας που ξενερωσατε ας προσεχατε...σε heavyweight αγωνες οι μπουνιες ειναι πολυ δυνατες,ασε που ο βελασκεζ δεν τελειωσε απο μια μπουνια μονο,εφαγε κι αλλες στο εδαφος...
[move] [/move]
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
δεν νομιζω να ηταν στημενο
σε αγωνες heavyweight συμβαινουν αυτά γιατι τα χτυπηματα είναι πολύ δυνατά καθότι και οι αθλητες γομαρια
πολυ αραια βλεπεις σε αγωνες hevyweight ξυλο και ματς στο εδαφος για πολύ ωρα όπως στα ελαφρά κιλά
σε αγωνες heavyweight συμβαινουν αυτά γιατι τα χτυπηματα είναι πολύ δυνατά καθότι και οι αθλητες γομαρια
πολυ αραια βλεπεις σε αγωνες hevyweight ξυλο και ματς στο εδαφος για πολύ ωρα όπως στα ελαφρά κιλά
Ρε μαγκες αν αγαπατε κατι (ufc ) γιατι δεν μπορειτε να δεχθειτε οτι υπαρχουν και στημμενοι αγωνες ?
Σας χαλαει το ονειρο και δεν μπορειτε να δεχθητε οτι καποιος εχει μεγαλυτερο κερδος απο σας ?
Εισθε ιδεαλιστες και δεν δεχεστε να σας γκρεμιζουν τα ειδωλα .Θελετε το " ειδωλο " σας να κερδιζει συνεχεια και καθαρα και δεν μπορειτε να βαλετε σαν σκεψη οτι μπορει το τωρινο "ειδωλο " να κατσει να χασει ή να το βαλουν να χασει .
Δεν μπορειτε να μπειτε στο μυαλο του καθενος αθλητη και να καταλαβετε πως σκεφτεται , ουτε τι πιεσεις (απο τους γυρω του ) δεχεται .
Φυσικα και στηνονται αγωνες και οποιος ψαχνει εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο οπου ολα γινονται τιμια και ηθικα ,ας μεινει σε αυτην την πραγματικοτητα .
Εδω θυμαμαι μια φορα που σε εναν αγωνα επιδειξης απο καποιους μαθητες του Γλετσακου ( μπραζιλιαν ζιου ζιτσου ) που ειχε γινει στο καζινο του Λουτρακιου , ενας φιλος μου ειχε συννενοηθει με τον αλλον να στησουν τον αγωνα και ο αγωνας να τελειωσει οσο το δυνατον πιο γρηγορα.
Σου λεει αφου ειναι να χασω , ας χασω γρηγορα , γιατι να καθομαι να τις φαω καλα .
Ειχα παει και τους ειδα ( και αλλους βεβαια ) αν δεν το ηξερες οτι ηταν στημενος , δεν το καταλαβαινες .
Φυσικα ο δασκαλος δεν ηξερε τιποτα , αν και δεν ξερω αν τους καταλαβε.
Δηλαδη αυτο το πραγμα γινεται σε ερασιτεχνικο επιπεδο , δεν θα γινεται σε επαγγελματικο οπου τα κερδη ειναι τεραστια ?
Ο Βελασκεθ κατα γενικη ομολογια ειναι πιο ολοκληρωμενος αθλητης και ολοι πριν τον αγωνα περιμεναν ( και στοιχηματιζαν ) να κερδισει .
Αν κερδιζε αλλη μια φορα θα ηταν αητητος και στην κορυφη αλλά αν καποιος κερδιζει παντα , στο τελος μπορει να καταντησει βαρετο ( ας πουμε οπως η Μπατσελονα ) . Ετσι οι διοργανωτες ή αυτοι που κερδιζουν απο στοιχηματα , διαφημισεις κ.α θα φροντισουν εμμεσα ή αμεσα να μην ειναι καποιος ανικητος .
Αν κερδιζε ο Βελασκεθ οπως ηταν αναμενομενο , πως θα γινοταν το ριματς , οπου θα εχει νεα τεραστια κερδη , πως θα κερδιζαν καποιοι απο τα στοιχηματα ( αραγε ποσο εδινε το νοκ αουτ απο τον πρωτο γυρο στον Σαντος ) ? Πως ο Dana θα εβγαζε νεους ηρωες ?
Αν γινοταν υποθετικα αυριο ριματς μεταξυ τους, ποιος νομιζετε οτι θα κερδιζε?
Επισης δεν δεχομαι οτι ηταν δυνατο το χτυπημα . Ακομα και αθλητης 80 κιλων ( αυτου του επιπεδου ) θα καταφερνε να αποροφησει αυτο το χτυπημα .
Εγω εχω κατεβει σε αγωνες kick boxing και σε αγωνα ( στα ιδια κιλα ) δεχθηκα πολλα καθαρα χτυπηματα στο κεφαλι και δεν επεσα
( ειχε και ενα καλο , οτι καταλαβα οτι αντεχω το ξυλο )και ως γνωστον οταν τα οστα δεχονται πιεση , σαν αμυνα γινονται συνεχεια πιο δυνατα , πιο σκληρα . Επισης με τον καιρο αποροφας τα χτυπηματα και σου κανουν πολυ μικροτερη ζημια απο οσο πραγματικα θα επρεπε .
Αυτα τα σκυλια του πολεμου δεν πεφτουν με τετοια αστεια ( για το επιπεδο τους ) χτυπηματα .
Οσο κοιταζω το βιντεο βλεπω ποσο ψευτικα εχασε και απορω γιατι δεν θελετε να το δειτε και σεις .
Το χρημα κινει τον κοσμο και εχει τους δικους νομους και θελω .
Σας χαλαει το ονειρο και δεν μπορειτε να δεχθητε οτι καποιος εχει μεγαλυτερο κερδος απο σας ?
Εισθε ιδεαλιστες και δεν δεχεστε να σας γκρεμιζουν τα ειδωλα .Θελετε το " ειδωλο " σας να κερδιζει συνεχεια και καθαρα και δεν μπορειτε να βαλετε σαν σκεψη οτι μπορει το τωρινο "ειδωλο " να κατσει να χασει ή να το βαλουν να χασει .
Δεν μπορειτε να μπειτε στο μυαλο του καθενος αθλητη και να καταλαβετε πως σκεφτεται , ουτε τι πιεσεις (απο τους γυρω του ) δεχεται .
Φυσικα και στηνονται αγωνες και οποιος ψαχνει εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο οπου ολα γινονται τιμια και ηθικα ,ας μεινει σε αυτην την πραγματικοτητα .
Εδω θυμαμαι μια φορα που σε εναν αγωνα επιδειξης απο καποιους μαθητες του Γλετσακου ( μπραζιλιαν ζιου ζιτσου ) που ειχε γινει στο καζινο του Λουτρακιου , ενας φιλος μου ειχε συννενοηθει με τον αλλον να στησουν τον αγωνα και ο αγωνας να τελειωσει οσο το δυνατον πιο γρηγορα.
Σου λεει αφου ειναι να χασω , ας χασω γρηγορα , γιατι να καθομαι να τις φαω καλα .
Ειχα παει και τους ειδα ( και αλλους βεβαια ) αν δεν το ηξερες οτι ηταν στημενος , δεν το καταλαβαινες .
Φυσικα ο δασκαλος δεν ηξερε τιποτα , αν και δεν ξερω αν τους καταλαβε.
Δηλαδη αυτο το πραγμα γινεται σε ερασιτεχνικο επιπεδο , δεν θα γινεται σε επαγγελματικο οπου τα κερδη ειναι τεραστια ?
Ο Βελασκεθ κατα γενικη ομολογια ειναι πιο ολοκληρωμενος αθλητης και ολοι πριν τον αγωνα περιμεναν ( και στοιχηματιζαν ) να κερδισει .
Αν κερδιζε αλλη μια φορα θα ηταν αητητος και στην κορυφη αλλά αν καποιος κερδιζει παντα , στο τελος μπορει να καταντησει βαρετο ( ας πουμε οπως η Μπατσελονα ) . Ετσι οι διοργανωτες ή αυτοι που κερδιζουν απο στοιχηματα , διαφημισεις κ.α θα φροντισουν εμμεσα ή αμεσα να μην ειναι καποιος ανικητος .
Αν κερδιζε ο Βελασκεθ οπως ηταν αναμενομενο , πως θα γινοταν το ριματς , οπου θα εχει νεα τεραστια κερδη , πως θα κερδιζαν καποιοι απο τα στοιχηματα ( αραγε ποσο εδινε το νοκ αουτ απο τον πρωτο γυρο στον Σαντος ) ? Πως ο Dana θα εβγαζε νεους ηρωες ?
Αν γινοταν υποθετικα αυριο ριματς μεταξυ τους, ποιος νομιζετε οτι θα κερδιζε?
Επισης δεν δεχομαι οτι ηταν δυνατο το χτυπημα . Ακομα και αθλητης 80 κιλων ( αυτου του επιπεδου ) θα καταφερνε να αποροφησει αυτο το χτυπημα .
Εγω εχω κατεβει σε αγωνες kick boxing και σε αγωνα ( στα ιδια κιλα ) δεχθηκα πολλα καθαρα χτυπηματα στο κεφαλι και δεν επεσα
( ειχε και ενα καλο , οτι καταλαβα οτι αντεχω το ξυλο )και ως γνωστον οταν τα οστα δεχονται πιεση , σαν αμυνα γινονται συνεχεια πιο δυνατα , πιο σκληρα . Επισης με τον καιρο αποροφας τα χτυπηματα και σου κανουν πολυ μικροτερη ζημια απο οσο πραγματικα θα επρεπε .
Αυτα τα σκυλια του πολεμου δεν πεφτουν με τετοια αστεια ( για το επιπεδο τους ) χτυπηματα .
Οσο κοιταζω το βιντεο βλεπω ποσο ψευτικα εχασε και απορω γιατι δεν θελετε να το δειτε και σεις .
Το χρημα κινει τον κοσμο και εχει τους δικους νομους και θελω .
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.941
- Πόντοι
- 606
ρε φιλε στο ζιου ζιτσου δεν πεφτει ξυλοΦυσικα και στηνονται αγωνες και οποιος ψαχνει εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο οπου ολα γινονται τιμια και ηθικα ,ας μεινει σε αυτην την πραγματικοτητα .
Φιλε ειναι μαζι και mma . Ολα τα μαθαινουν . Εχω κανει καποια μαθηματα εκει ( στην Καλιθεα ).
Οι αγωνες που εδωσαν ηταν οπως ειναι οι αγωνες στο κλουβι ( πιο λαιτ φυσικα )
Τοτε γινοταν εκει πανευρωπαικο στο kick boxing και οι διοργανωτες αφησαν 2 σχολες να κανουν επιδειξη
Επειδη επεσε πολυ ξυλο , οι διοργανωτες καθως και η διοικηση του καζινο ( περισσοτερο αυτη ) αντεδρασε ασχημα και ειπε οτι δεν θελει να ξαναεχει σχεση με αυτο το αθλημα , γιατι το θεωρουσε βαρβαρο .
Οι αγωνες που εδωσαν ηταν οπως ειναι οι αγωνες στο κλουβι ( πιο λαιτ φυσικα )
Τοτε γινοταν εκει πανευρωπαικο στο kick boxing και οι διοργανωτες αφησαν 2 σχολες να κανουν επιδειξη
Επειδη επεσε πολυ ξυλο , οι διοργανωτες καθως και η διοικηση του καζινο ( περισσοτερο αυτη ) αντεδρασε ασχημα και ειπε οτι δεν θελει να ξαναεχει σχεση με αυτο το αθλημα , γιατι το θεωρουσε βαρβαρο .
Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Παίζει ο fedor σήμερα-αύριο;
Αυριο παιζει .
Χα Χα φιλε Ric αν κανω εγω μαθημα μαζι με αυτες , θα εχω εναν διπλα μου να πεταει κομφετι
νομιζω οτι ειναι καιρος να κανω κανα μαθημα βιζου ζιτσου , πωστολενεαυτοτελοσπαντων ....
Χα Χα φιλε Ric αν κανω εγω μαθημα μαζι με αυτες , θα εχω εναν διπλα μου να πεταει κομφετι