Νέα

MMA - Boxing & Fight sports

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ypsolon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
λοιπουν οι δυνατοι στα ποδια φετος,αρα ειναι η ευκαιρια του.αλλιως τον βλεπω να ακολουθει καριερα τυπου μανωλιδου ''βγαλτε με στα media''.
Μιχαλαρα, δεν σε ξερω προσωπικα αλλα στον τελικο με τρελα.
ο σαλονικιος τι κανει,ξερει κανενας?του Αρμαγου αθλητης,Κακαρικος
hulk hogan :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
λοιπουν οι δυνατοι στα ποδια φετος,αρα ειναι η ευκαιρια του.αλλιως τον βλεπω να ακολουθει καριερα τυπου μανωλιδου ''βγαλτε με στα media''.
Μιχαλαρα, δεν σε ξερω προσωπικα αλλα στον τελικο με τρελα.
ο σαλονικιος τι κανει,ξερει κανενας?του Αρμαγου αθλητης,Κακαρικος
κοιτα αν νικησει θα παιξει με πετροσιαν αν δεν κανω λαθος,εφοσον προκριθει κι ο πετροσιαν

ο πετροσιαν ειναι απιστευτος...και ειναι παρα πολυ τεχνικος...θα ναι δυσκολο να βρει την αποσταση ο ζαμπιδης

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
τον εχει-χαλαρα νομιζω,δεν εχει ποδια κ στα χερια o zamb ειναι κορυφη ''pound to pound'' all mma
ειναι γεγονος οτι οι κριτες ευνοουν παντα τους ιαπωνες...εχουν γινει πολλες σκανδαλωδεις αποφασεις

οποτε ο ζαμπο πρεπει να επιδιωξει νοκ αουτ

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
κοιτα αν νικησει θα παιξει με πετροσιαν αν δεν κανω λαθος,εφοσον προκριθει κι ο πετροσιαν

ο πετροσιαν ειναι απιστευτος...και ειναι παρα πολυ τεχνικος...θα ναι δυσκολο να βρει την αποσταση ο ζαμπιδης

δεν το ηξερα,πολυ δυνατoς αλλα κ αυτος με χερια το παλευει-αναποδη γκαρ,χαμηλωμενο αριστερο,νομιζω το δεξι του ζαμπ θα τον στειλει αδιαβαστο.αντεξε στα χτυπηματα του σαουερ και μπουακαου,το λεει η ψυχη του κ ας βγαζει τα φρυδια του..γιατι ρε μιχαλη?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
δεν το ηξερα,πολυ δυνατoς αλλα κ αυτος με χερια το παλευει-αναποδη γκαρ,χαμηλωμενο αριστερο,νομιζω το δεξι του ζαμπ θα τον στειλει αδιαβαστο.αντεξε στα χτυπηματα του σαουερ και μπουακαου,το λεει η ψυχη του κ ας βγαζει τα φρυδια του..γιατι ρε μιχαλη?
ειναι πολυ εξυπνος ο πετροσιαν...σιγουρα θα τον παιζει απο αποσταση και δεν θα τον αφηνει να μπει...οπως τον ειχε παιξει κι ο μπουακαο
τεσπα...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
o πατερας του wanderlei silva

Συνημμένα

• 2hq9f5s.png
    2hq9f5s.png
    314 KB · Εμφανίσεις: 38

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
:pipa3:

Συνημμένα

• 49021-121.jpg
    49021-121.jpg
    308 KB · Εμφανίσεις: 30

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
..

Συνημμένα

• 1244180483823.jpg
    1244180483823.jpg
    96,7 KB · Εμφανίσεις: 21

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
wandyripped.gif

τιγκα στο τονοτιλ :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ρε μήπως τα φρύδια του δεν την παλέψανε απ' τα μπουνίδια και αναγκάστηκε να τα βγάλει και από κει και πέρα να τα ζωγραφίζει?(λέω εγώ τώρα... :think: )

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
τιγκα στο τονοτιλ :2funny:

:birdman:

Ξέχωρα από τους μαλάκες fighters πιστεύεις ότι τέτοιο σώμα δε φτιάχνεται χωρίς αναβολικά; (όχι σαν του λέσναρ εννοείται)
Γι' αυτό μια ζωή θα παραμένεις μπουχεσομπούλης  :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
:birdman:

Ξέχωρα από τους μαλάκες fighters πιστεύεις ότι τέτοιο σώμα δε φτιάχνεται χωρίς αναβολικά; (όχι σαν του λέσναρ εννοείται)
Γι' αυτό μια ζωή θα παραμένεις μπουχεσομπούλης  :birdman:
μωρη κουραδα τι μου τριβεσαι?ετσι και σε βαλω πανω στο ρινγκ σε 2 λεπτα θα χεις ανεβασει 200 παλμους

και βαρη να μπω να κανω που δεν κανω ποτε πιο πολλα απο σενα σηκωνω
οπου θες σε ξεφτιλιζω

δεν ειναι θεμα σωματος στη φωτογραφια...απ τις φλεβες καταλαβαινεις οτι ειναι τιγκα στο φαρμακο κι αν εχεις λιγο ματι ειναι προφανες...βλακα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
και βαρη να μπω να κανω που δεν κανω ποτε πιο πολλα απο σενα σηκωνω
οπου θες σε ξεφτιλιζω

μην πω τι μου λεγες στο τσατ και τι βαράκια σήκωνες  :2funny:
Μάθε να κάνεις ΜΙΑ έλξη στο μονόζυγο ρε αγλαϊα κυριακού και μετά μίλα μου

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μην πω τι μου λεγες στο τσατ και τι βαράκια σήκωνες  :2funny:
Μάθε να κάνεις ΜΙΑ έλξη στο μονόζυγο ρε αγλαία κυριακού και μετά μίλα μου
τι βαρακια σου λεγα?εγω θυμαμαι πιο πολλα εκανα παγκο απο σενα με δουλευεις?η απλα κανεις γαργαρες?

μια ελξη τι εννοεις?με το ενα χερι?γιατι οταν ημουν λιγο ελαφρυτερος εκανα μια με το ενα χερι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
τι βαρακια σου λεγα?εγω θυμαμαι πιο πολλα εκανα παγκο απο σενα με δουλευεις?η απλα κανεις γαργαρες?

μια ελξη τι εννοεις?με το ενα χερι?γιατι οταν ημουν λιγο ελαφρυτερος εκανα μια με το ενα χερι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Είσαι και πιο ψηλός και 10 κιλά βαρύτερος οπότε αναλογικά σε γαμώ.
Μια ζωή νερωμένος μπούλης θα παραμένεις και θα ζηλεύεις τους γραμμωμένους, αυτό δε θα αλλάξει ποτέ :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Είσαι και πιο ψηλός και 10 κιλά βαρύτερος οπότε αναλογικά σε γαμώ.
Μια ζωή νερωμένος μπούλης θα παραμένεις και θα ζηλεύεις τους γραμμωμένους, αυτό δε θα αλλάξει ποτέ :birdman:
ετσι ακριβως βλακακο.ειμαι 10 κιλα βαρυτερος(μπορει και παραπανω) ειμαι πιο δυνατος απο σενα και η αντοχη μου ειναι 10 επιπεδα πανω απ τη δικη σου

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ετσι ακριβως βλακακο.ειμαι 10 κιλα βαρυτερος(μπορει και παραπανω) ειμαι πιο δυνατος απο σενα και η αντοχη μου ειναι 10 επιπεδα πανω απ τη δικη σου
δε θα δεις φλέβα στο σώμα σου ποτέ, αλβανέ αλβανέ  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom