You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
MMA - Boxing & Fight sports
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ypsolon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 137K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κι ο οβεριμ τιγκα στο φαρμακο ειναι ομως,δε μ αρεσουν αυτοι εμενα...ενω πχ φεντορ η βελασκεζ βλεπεις οτι το κορμι ειναι φυσικο...τι να κλασει ρε φιλε ο λεσναρ τον φεντορ ο μονοσ που μπορει ειναι ο οβεριμ που εχει γινει και τερατακι τςρα τελευταια και γνςριζει και τεχνεσ δεν ειναι ασχετος οπως ο λεσναρ
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.945
- Πόντοι
- 606
κατα τη γνωμη μου οι σημερινοι ειναι πολυ καλυτεροι απ'αυτους..το αθλημα εχει εξελιχτει και οι τωρινοι αθλητες ειναι πιο ολοκληρωμενοι(εγω ειμαι της εποχης ken shamrock,oleg taktarov κτλ οποτε οι σημερινοι λιγα μου λενε)
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πιστεψε με,ο ken shamrock πχ ηταν και φοβερος grappler και ειχε βγαλει ουκ ολιγους αντιπαλους k.o. με χτυπηματα...το ιδιο και ο rutten και ο shamrock ο νεοτερος και ο ortiz κτλ...κατα τη γνωμη μου οι σημερινοι ειναι πολυ καλυτεροι απ'αυτους..το αθλημα εχει εξελιχτει και οι τωρινοι αθλητες ειναι πιο ολοκληρωμενοι
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.945
- Πόντοι
- 606
δεν αμφιβαλλω για την αξια ολων αυτων αλλα επιμενω σ'αυτο που εγραψα πιο πανωπιστεψε με,ο ken shamrock πχ ηταν και φοβερος grappler και ειχε βγαλει ουκ ολιγους αντιπαλους k.o. με χτυπηματα...το ιδιο και ο rutten και ο shamrock ο νεοτερος και ο ortiz κτλ...
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γι αυτο σου εγραψα γι αυτους! λες οτι οι σημερινοι ειναι καλυτεροι ετσι...απο ποια αποψη?τεχνικης πχ η αντοχης η δυναμης?δεν αμφιβαλλω για την αξια ολων αυτων αλλα επιμενω σ'αυτο που εγραψα πιο πανω
απλως να καταλαβω προσπαθω απο ποια σκοπια το βλεπεις
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.945
- Πόντοι
- 606
σε ολους τους τομειςγι αυτο σου εγραψα γι αυτους! λες οτι οι σημερινοι ειναι καλυτεροι ετσι...απο ποια αποψη?τεχνικης πχ η αντοχης η δυναμης?
ο royce gracie εισηγαγε το jiu jitsu και εκανε αισθηση οταν δεν ηξερε κανεις τιποτα αλλα στα κατοπινα χρονια εκανε πολλες ηττες
τα αδερφια σαμροκ δεν ηταν ποτε τιτανοτεραστιοι,πολυ καλοι στο pancrase ειδικα ο κεν αλλα μονοδιαστατος
αθλητες οπως αντερσον σιλβα,εμελιανενκο,stpierre δεν υπηρχαν στα πρωτα χρονια
αν εβαζες τους παλιους παλαιστες στο κλουβι σημερα θα εχαναν ευκολα
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
επομενος μεγαλος αγωνας ειναι ο rampage-machida
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.945
- Πόντοι
- 606
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
και γω ετσι πιστευω...νοκαουτιδι βλεπωτον εχει-χαλαρα νομιζω,δεν εχει ποδια κ στα χερια o zamb ειναι κορυφη ''pound to pound'' all mma
αλλα μην τον ματιασουμε κιολας
λοιπουν οι δυνατοι στα ποδια φετος,αρα ειναι η ευκαιρια του.αλλιως τον βλεπω να ακολουθει καριερα τυπου μανωλιδου ''βγαλτε με στα media''.
Μιχαλαρα, δεν σε ξερω προσωπικα αλλα στον τελικο με τρελα.
ο σαλονικιος τι κανει,ξερει κανενας?του Αρμαγου αθλητης,Κακαρικος
Μιχαλαρα, δεν σε ξερω προσωπικα αλλα στον τελικο με τρελα.
ο σαλονικιος τι κανει,ξερει κανενας?του Αρμαγου αθλητης,Κακαρικος