Νέα

MMA - Boxing & Fight sports

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ypsolon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.945
Πόντοι
606
URL]]

kabalarhs

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλα τον εκανε τον μπουλη που πηρε 1000 κουτια φαρμακα και νομιζει οτι ειναι καποιος

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το καλυτερο θα ηταν lesnar-fedor...  η fedor-velasquez...  αυτοι θα ηταν τρομεροι αγωνες...

(εγω ειμαι της εποχης ken shamrock,oleg taktarov κτλ οποτε οι σημερινοι λιγα μου λενε...με εξαιρεση το fedor φυσικα...)

kabalarhs

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
τι να κλασει ρε φιλε ο λεσναρ τον φεντορ ο μονοσ που μπορει ειναι ο οβεριμ που εχει γινει και τερατακι τςρα τελευταια και γνςριζει και τεχνεσ δεν ειναι ασχετος οπως ο λεσναρ

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τι να κλασει ρε φιλε ο λεσναρ τον φεντορ ο μονοσ που μπορει ειναι ο οβεριμ που εχει γινει και τερατακι τςρα τελευταια και γνςριζει και τεχνεσ δεν ειναι ασχετος οπως ο λεσναρ
κι ο οβεριμ τιγκα στο φαρμακο ειναι ομως,δε μ αρεσουν αυτοι εμενα...ενω πχ φεντορ η βελασκεζ βλεπεις οτι το κορμι ειναι φυσικο...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.945
Πόντοι
606
(εγω ειμαι της εποχης ken shamrock,oleg taktarov κτλ οποτε οι σημερινοι λιγα μου λενε)
κατα τη γνωμη μου οι σημερινοι ειναι πολυ καλυτεροι απ'αυτους..το αθλημα εχει εξελιχτει και οι τωρινοι αθλητες ειναι πιο ολοκληρωμενοι

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κατα τη γνωμη μου οι σημερινοι ειναι πολυ καλυτεροι απ'αυτους..το αθλημα εχει εξελιχτει και οι τωρινοι αθλητες ειναι πιο ολοκληρωμενοι
πιστεψε με,ο ken shamrock πχ ηταν και φοβερος grappler και ειχε βγαλει ουκ ολιγους αντιπαλους k.o. με χτυπηματα...το ιδιο και ο rutten και ο shamrock ο νεοτερος και ο ortiz κτλ...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.945
Πόντοι
606
πιστεψε με,ο ken shamrock πχ ηταν και φοβερος grappler και ειχε βγαλει ουκ ολιγους αντιπαλους k.o. με χτυπηματα...το ιδιο και ο rutten και ο shamrock ο νεοτερος και ο ortiz κτλ...
δεν αμφιβαλλω για την αξια ολων αυτων αλλα επιμενω σ'αυτο που εγραψα πιο πανω

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν αμφιβαλλω για την αξια ολων αυτων αλλα επιμενω σ'αυτο που εγραψα πιο πανω
γι αυτο σου εγραψα γι αυτους!  λες οτι οι σημερινοι ειναι καλυτεροι ετσι...απο ποια αποψη?τεχνικης πχ η αντοχης η δυναμης?

απλως να καταλαβω προσπαθω απο ποια σκοπια το βλεπεις

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.945
Πόντοι
606
γι αυτο σου εγραψα γι αυτους!  λες οτι οι σημερινοι ειναι καλυτεροι ετσι...απο ποια αποψη?τεχνικης πχ η αντοχης η δυναμης?
σε ολους τους τομεις

ο royce gracie εισηγαγε το jiu jitsu και εκανε αισθηση οταν δεν ηξερε κανεις τιποτα αλλα στα κατοπινα χρονια εκανε πολλες ηττες

τα αδερφια σαμροκ δεν ηταν ποτε τιτανοτεραστιοι,πολυ καλοι στο pancrase ειδικα ο κεν αλλα μονοδιαστατος

αθλητες οπως αντερσον σιλβα,εμελιανενκο,stpierre δεν υπηρχαν στα πρωτα χρονια

αν εβαζες τους παλιους παλαιστες στο κλουβι σημερα θα εχαναν ευκολα

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ξερω αν εχει παιξει στο θρεντ, βρηκα ενα ενα χιουμοριστικο βιντεακι με αποσπασματα του Bas routten απο το δικο τοu βιντεο self defence

:2funny: :2funny: :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

επομενος μεγαλος αγωνας ειναι ο rampage-machida  :rockon:

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
λοιπουν οι δυνατοι στα ποδια φετος,αρα ειναι η ευκαιρια του.αλλιως τον βλεπω να ακολουθει καριερα τυπου μανωλιδου ''βγαλτε με στα media''.
Μιχαλαρα, δεν σε ξερω προσωπικα αλλα στον τελικο με τρελα.
ο σαλονικιος τι κανει,ξερει κανενας?του Αρμαγου αθλητης,Κακαρικος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom