Νέα

MMA - Boxing & Fight sports

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ypsolon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.947
Πόντοι
606
SLOMOTysonGriffinKOd.gif

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
τυπε τον εχεις βρει αυτον τον αγωνα με τον γκριφιν?δεν τον βρισκω  :tickedoff:

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
aαυριο εχει ufc

anderson silva

εγω βεβαια πιο πολυ περιμενω να δω τον αγωνα dos santos-nelson

o silva δε νομιζω να δυσκολευτει

ουτε και ο dos santos ιδιαιτερα απλα θελω να τον δω...μετα θα παει και για διεκδικηση της ζωνης λογικα

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Ο Brock Lesnar είναι φούσκα. Ούτε μεγάλος αθλητής είναι, ούτε τεχνική έχει. Ούτε κατα διάνοια δηλαδή δεν θα τον έβαζα στο ύψος του Fedror. Καλά θα κάνει να επιστρέψει στο wrestling απ΄όπου και ξεκίνησε. Μην τα ισοπεδόνουμε όλα.

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο Brock Lesnar είναι φούσκα. Ούτε μεγάλος αθλητής είναι, ούτε τεχνική έχει. Ούτε κατα διάνοια δηλαδή δεν θα τον έβαζα στο ύψος του Fedror. Καλά θα κάνει να επιστρέψει στο wrestling απ΄όπου και ξεκίνησε. Μην τα ισοπεδόνουμε όλα.
δεν ειναι καθολου  φουσκα φιλε

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
δεν ειναι καθολου  φουσκα φιλε

στην παλη δεν μετρα μονο ποσο κτηνοδης εισαι. αυτο που μετρα ειναι κυριως η ψυχη. εγω ισως να ειμαι παλαιας κοπης αλλα προτιμω αθλητες σαν τον fedor η τον mirco παρα προϊοντα του ειδους. δεν ξερω γιατι αλλα πιστευω οτι αν σε αγωνα του σχιστει κανενα μαγουλο θα βαλει τα κλαματα. εχεις δει εσυ τον fedor σε παλη να αλλαζει εκφραση οτι και να γινεται? ο ανθρωπος ειναι σαν cyborg.

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
στην παλη δεν μετρα μονο ποσο κτηνοδης εισαι. αυτο που μετρα ειναι κυριως η ψυχη. εγω ισως να ειμαι παλαιας κοπης αλλα προτιμω αθλητες σαν τον fedor η τον mirco παρα προϊοντα του ειδους. δεν ξερω γιατι αλλα πιστευω οτι αν σε αγωνα του σχιστει κανενα μαγουλο θα βαλει τα κλαματα. εχεις δει εσυ τον fedor σε παλη να αλλαζει εκφραση οτι και να γινεται? ο ανθρωπος ειναι σαν cyborg.
στον τελευταιο του αγωνα εφαγε τρελο ξυλο και εδειξε ποσο σκληρος ειναι ο λεζναρ

και ψυχη εχει κι αρχιδια κι απ ολα

απλα παιζει σε 2 3 χρονια να πεθανει απ το πολυ φαρμακο :2funny:

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
στον τελευταιο του αγωνα εφαγε τρελο ξυλο και εδειξε ποσο σκληρος ειναι ο λεζναρ

και ψυχη εχει κι αρχιδια κι απ ολα

απλα παιζει σε 2 3 χρονια να πεθανει απ το πολυ φαρμακο :2funny:

δεν ξερω ρε φιλε το τυπακι δεν μου καθεται καθολου καλα. Μου κανει πολυ μεγαλο αρχιδι και καραγκιοζης τοσο που θα τον εβαζα στην κατηγορια του Kimbo Slice  :2funny:. Σοβαρα τωρα τι πιστευεις θα γινοταν σε αγωνα λεζναρ vs φεδορ?

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξερω ρε φιλε το τυπακι δεν μου καθεται καθολου καλα. Μου κανει πολυ μεγαλο αρχιδι και καραγκιοζης τοσο που θα τον εβαζα στην κατηγορια του Kimbo Slice  :2funny:. Σοβαρα τωρα τι πιστευεις θα γινοταν σε αγωνα λεζναρ vs φεδορ?
φεντορ πιστευω

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.947
Πόντοι
606
:2funny: