nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τελικα,ειναι σημερα σε καμια ωρα ξεκιναει
ας βαλω εναν παλιο ιστορικο αγωνα τοτε
τελικα,ειναι σημερα σε καμια ωρα ξεκιναει
τυπε τον εχεις βρει αυτον τον αγωνα με τον γκριφιν?δεν τον βρισκω
με τον νικητη του lesnar-velasquezμετα θα παει και για διεκδικηση της ζωνης λογικα
το λεζναρ δηλαδημε τον νικητη του lesnar-velasquez
εγω ευχομαι το αντιθετοτο λεζναρ δηλαδη
θελω να δω ντος σαντος-λεζναρεγω ευχομαι το αντιθετο
θα τον σαπισει τον λεσναρ ο ντος σαντος...ο τυπος ειναι επικινδυνοςθελω να δω ντος σαντος-λεζναρ
ειναι οι δυο καλυτεροι
δεν ειναι καθολου φουσκα φιλεΟ Brock Lesnar είναι φούσκα. Ούτε μεγάλος αθλητής είναι, ούτε τεχνική έχει. Ούτε κατα διάνοια δηλαδή δεν θα τον έβαζα στο ύψος του Fedror. Καλά θα κάνει να επιστρέψει στο wrestling απ΄όπου και ξεκίνησε. Μην τα ισοπεδόνουμε όλα.
δεν ειναι καθολου φουσκα φιλε
στον τελευταιο του αγωνα εφαγε τρελο ξυλο και εδειξε ποσο σκληρος ειναι ο λεζναρστην παλη δεν μετρα μονο ποσο κτηνοδης εισαι. αυτο που μετρα ειναι κυριως η ψυχη. εγω ισως να ειμαι παλαιας κοπης αλλα προτιμω αθλητες σαν τον fedor η τον mirco παρα προϊοντα του ειδους. δεν ξερω γιατι αλλα πιστευω οτι αν σε αγωνα του σχιστει κανενα μαγουλο θα βαλει τα κλαματα. εχεις δει εσυ τον fedor σε παλη να αλλαζει εκφραση οτι και να γινεται? ο ανθρωπος ειναι σαν cyborg.
στον τελευταιο του αγωνα εφαγε τρελο ξυλο και εδειξε ποσο σκληρος ειναι ο λεζναρ
και ψυχη εχει κι αρχιδια κι απ ολα
απλα παιζει σε 2 3 χρονια να πεθανει απ το πολυ φαρμακο
φεντορ πιστευωδεν ξερω ρε φιλε το τυπακι δεν μου καθεται καθολου καλα. Μου κανει πολυ μεγαλο αρχιδι και καραγκιοζης τοσο που θα τον εβαζα στην κατηγορια του Kimbo Slice . Σοβαρα τωρα τι πιστευεις θα γινοταν σε αγωνα λεζναρ vs φεδορ?