Νέα

MMA - Boxing & Fight sports

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ypsolon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Ypsolon

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ο werdum εκανε δυο submission atempts ταυτόχρονα για να τον κερδισει, νταξει γιατι δηλαδη δεν επρεπε να χασει ο fedor. Πιστευω οτι ο Werdum πιο πολυ επιτηδες επεσε κατω και ο αλλος ''μυρισε το αιμα'' ορμησε βιαστικα και εκανε λαθος. Παντως και ακομη οταν το ειχε γραπωσει πιστευω οτι αν ο fedor τον σηκωνε αλλα rampage jackson και τον κοπανουσε κατω θα ξεφευγε.

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ενταξει τωρα να κανει σλαμ 110 κιλα ανθρωπο δεν ξερω κατα ποσο ηταν εφικτο

και γω πιστευω οτι μπορει να πεσε "ψιλοεπιτηδες" κι επισης μετα την πρωτη φορα που ξεφυγε ο φεντορ ετσι οπως εστριψε ο βερντουμ ο φεντορ βρεθηκε στα συρματα που κι αυτο πιστευω επαιξε το ρολο του

ηταν πολυ διαβασμενος ο βερντουμ

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Γιατι ρε νωντα εχω αδικο... σ αρεσε η εικονα του μεγαλου Ελληνα και παγκοσμιου  κικ μποξερ να χωρευει με τις αλλες τις κυραντζες στα καναλια??????????????????
Οποτε παει Ιαπωνια φευγει ή δεν φευγει με αδεια χερια????? ή μηπως πιστευεις οτι θα παρει ποτε κ1????
για πες...

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι ρε νωντα εχω αδικο... σ αρεσε η εικονα του μεγαλου Ελληνα και παγκοσμιου  κικ μποξερ να χωρευει με τις αλλες τις κυραντζες στα καναλια??????????????????
Οποτε παει Ιαπωνια φευγει ή δεν φευγει με αδεια χερια????? ή μηπως πιστευεις οτι θα παρει ποτε κ1????
για πες...
ρε φιλε ο ζαμπιδης ειναι απ τους καλυτερους αθλητες που εχει βγαλει η χωρα μου

εμενα με κανει περηφανο

εσυ αντι να τον θαυμαζεις που εχει φτασει εκει που εχει φτασει αυτο που εχεις να πεις ειναι οτι δεν εχει παρει Κ1 ποτε αρα τι?ειναι για τον πουτσο?εισαι με τα καλα σου??

το στυλ του στο κικμποξ δε μ αρεσει καθολου αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα

τωρα το τι κανει στις εκπομπες στ αρχιιιιιιιιιιιιιιιιδια μου ρε μεγαλε

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ρε φιλε ο ζαμπιδης ειναι απ τους καλυτερους αθλητες που εχει βγαλει η χωρα μου

εμενα με κανει περηφανο

εσυ αντι να τον θαυμαζεις που εχει φτασει εκει που εχει φτασει αυτο που εχεις να πεις ειναι οτι δεν εχει παρει Κ1 ποτε αρα τι?ειναι για τον πουτσο?εισαι με τα καλα σου??

το στυλ του στο κικμποξ δε μ αρεσει καθολου αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα

τωρα το τι κανει στις εκπομπες στ αρχιιιιιιιιιιιιιιιιδια μου ρε μεγαλε
πουθενα δεν εγραψα οτι ειναι για τον πουτσο και δεν αντιλεγω οτι ειναι ο κορυφαιος ή ισως ενας απ τους κορυφαιους (μαζι με τον βασιλικο) που εχει βγαλει η χωρα...το εγραψα και στο ποστ μου αλλωστε...αλλα με χαλασε το σκηνικο με το ντανσινκ... εχω την εντυπωση οτι θα κοιταξει αλλα πραγματα και σιγα σιγα θα αποσυρθει απ τα μεγαλα τουρνουα οπως το κ1, αφου βλεπει οτι μετα απο τοσες προσπαθειες δεν μπορεσε να το κατακτησει
τον ζαμπιδη τον μαθαμε στα ρινκ και οχι στα τηλεοπτικα πλατο

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
καλα δεν ειναι και ευκολο να παρει το κ1 τυπε
κ1 max
για να λεμε και ηταν αληθεια ηταν και ατυχος και σε καποια ματς τον αδικησαν οι κριτες
εδω να φανταστεις το χε παρει ενας βλακας ιαπωνας...μασατο νομιζω το ελεγαν...ο ζαμπιδης τον ειχε αυτον

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κ1 max
για να λεμε και ηταν αληθεια ηταν και ατυχος και σε καποια ματς τον αδικησαν οι κριτες
εδω να φανταστεις το χε παρει ενας βλακας ιαπωνας...μασατο νομιζω το ελεγαν...ο ζαμπιδης τον ειχε αυτον
ναι γι ατο μαξ λεω,αφου ειναι λιγα κιλα ο ζαμπι
ειναι τυπος παντως :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366

alphonso

Τιμημένος