Επισκέπτης
μαπα το καρπουζι , το εγραψα και εγω προχτες μετα τον αγωναΝαι, τπτ μαλακίες, για να πέσει χρήμα έγινε ο αγώνας
περιμενω να δω τζοσουα με ουαιλντερ
μαπα το καρπουζι , το εγραψα και εγω προχτες μετα τον αγωναΝαι, τπτ μαλακίες, για να πέσει χρήμα έγινε ο αγώνας
με τον μιρ kick box θα παιξουν ?Κι η μαλακία ειναι οτι το έχει γυρίσει στο kickboxing..
οκ αλλα ο αγωνας με τον μιρ δεν θα ειναι με κανονες ΜΜΑ ?Το στύλ του Fedor ειναι kickboxing πλέον.. δε βάζει έδαφος στο παιχνίδι του
με τον μιρ kick box θα παιξουν ?
με τον μιρ kick box θα παιξουν ?
οκ αλλα ο αγωνας με τον μιρ δεν θα ειναι με κανονες ΜΜΑ ?
μου εκανε εντυπωση στους πρωτους γυρους που ο παρκερ ενω καποιες φορες πηγε να μπει καπου εκοβεΟ Parker μπήκε με στόχο να μη φάει ΚΟ, ο Joshua το ειδε αυτο κ πήρε το μάτσ ξεκούραστα..
Αφου στις δηλώσεις τους ειπε ο Parker "δεν έφαγα ΚΟ" και οτι ειναι ο πρώτος αντίπαλος του Joshua που δεν έφαγε ΚΟ.. το μυαλο του το χε στην άμυνα συνέχεια.. ακόμα κι οταν τον πήγε σχοινιά ο Joshua δεν έψαξε δυνατό χτύπημα, οποτε χαλαρά όλα..
μου εκανε εντυπωση στους πρωτους γυρους που ο παρκερ ενω καποιες φορες πηγε να μπει καπου εκοβε
ξεκουραστα το πηρε ο τζοσουα
μεχρι τον αγωνα με τον παρκερ ηταν 20 στα 20 με ΚΟΑφού στόχος του Παρκερ ήραν να βγαλει 12 γύρους χωρίς να φάει ξάπλα.. ο άλλος έχει 12 ΚΟ σε 12 αγώνες.. άρα καλά τα πήγε ο Πάρκερ με αυτό το κριτήριο..
Και ο Τζόσουα αποφάσισε να το πάρει ξεκούραστα..
μεχρι τον αγωνα με τον παρκερ ηταν 20 στα 20 με ΚΟ
σιγουραΤέρας της φύσης, ακου 20 στα 20 με ΚΟ.. άρα οπως στα λέω.. ο στόχος του Πάρκερ αυτός ήτανε..
σιγουρα
τωρα περιμενω αγωνα τζοσουα - ουαιλντερ
κατι διαβασα για σεπτεμβρη αλλα οχι επισημαθα γίνει το καμπιμπ -κονορ ?
ανανκοινωθηκε?
κατι διαβασα για σεπτεμβρη αλλα οχι επισημα