Λοιπον αγορα κλειδι win10. απο Gamers Outlet (Cambridge, MA. United States.) δηλωνει, τηλ. +17814917971. τιμη 4.48 (1 x Windows 10 Home Cd Key OEM Microsoft Global)
Για αξιοπιστα μαγαζια, απο οτι ειδα προσφατα
ΜGManager τιμες μεσαιες, παραδωση στις ημερ/νιες που λεει, πολυ αξιοπιστο. Αν τους πεις να σου μονταρουν το PC, σφαζουν!
Quichshop τιμες απο τις ποιο φτηνες, παραδοση, αν εχουν το εξαρτημα σε 2 μερες το πηρες, αν οχι εισαι στο περιμενε. π.χ. cpu διαθεσιμη 7-10 ημερες παρελαβα σε 20.
Υou.gr τιμες σε καποια πραγματα, ευκαιρια σε καποια αλλα φωτια και λαβρα. Αξιοπιστο στις παραδωσεις.
MSystem μια απο τα ιδια
Web Supplies το αυτο
JMTeck Καρπενησι μερια. τιμες φτηνες, παραδωση θα περιμενετε κανα μηνα, αλλα θατα στειλουν, σηγουρα
E-gate τιμες ακριβες, παραδωση μιλαμε για τους ψευτες. Τροφοδοτικο αμεσα διαθεσιμο λεει, παρελαβα σε 25 ημερες. Διστυχως ειναι οι αντιπροσωποι της seasonic στην Ελλαδα.
Τωρα κατι πλεσιοι, κατι παμπλικοι, κατι ισοπια, κατι κωτσοι, δεν ξερω εσεις, εγω ουτε απεξω δεν περναω.
Τα γραφω αυτα, οχι για να πουλησω μουρη, αλλα σχεδον καθημερινα διαβαζω, παραπονα για εξαπατιση, καθυστεριση επιστροφης χρηματων και τετοια, καταναλωτων και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι. Μας εχουν για ζωα, κοιτανε μονο να τα αρπαξουν, και στην καραπουτσακλαρα τους, με οποιο κοπο εχεις βγαλει εσυ, τα οποια φραγγα διαθετεις.
Ενα θα σας πω. ΠΟΤΕ! μα ποτε προπληρωμη. Μονο αντικαταβολη. Θα γλυτωσετε απο ασχημες περιπετειες.
Χαιρομαι που τα λεμε εδω παντως. Και μπορει να εχω διαφορετικη αποψη με τον xenitemenos για τις ψυξεις των σιπιγιουδων, αλλα σεβομαι και μελετω την γνωμη του.