Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
καλά κρασιά άμα πας με αυτή τη λογικήμε 300 ευρω μισθο
αντε επειδη εισαι μεταναστης και διευθηντης να σου δωσουν 600![]()
καλά κρασιά άμα πας με αυτή τη λογικήμε 300 ευρω μισθο
αντε επειδη εισαι μεταναστης και διευθηντης να σου δωσουν 600![]()
στάχτη στα μάτια σας ρίχνει τώρα, μειώνει τον ανταγωνισμό.
οι γερμανίδες είναι όλοι μέρα περπάτημα, ποδήλατο.
φοβερά σκαριά.
Ναι καλά....έλα στο γυμναστήριο που πάω να δεις κυτταρίτιδα...όσο δεν έχεις δει σε ελλεηνίδα..!!!!!!!στάχτη στα μάτια σας ρίχνει τώρα, μειώνει τον ανταγωνισμό.
φοβερά σκαριά.
στάχτη στα μάτια σας ρίχνει τώρα, μειώνει τον ανταγωνισμό.
φοβερά σκαριά.
Ναι καλά....έλα στο γυμναστήριο που πάω να δεις κυτταρίτιδα...όσο δεν έχεις δει σε ελλεηνίδα..!!!!!!!
Άσε που ΄΄σπάνε΄΄ στα μούτρα πολύ πιο νωρίς από μας!!
μετά το γαμήσι θέλουν τίποτ άλλο η μόνο σαν κρέας μας βλέπουν;
οι γερμανηδες παντα ειχαν κυτταριτιδα!!Ναι ναι...έτσι είναι!!
όχι λόγω των γυναικώνΟχι τυπε, παρεξηγησις. Δεν εχω συζητησεις με εταιρια σε Πολωνια. Απλα ρωταω αν αξιζει να το ψαξω.
Τοσο καλη η ζωη παντως? Λογω των γυναικων να φανταστω
![]()
καλη περιπτωση οι Τουρκαλες, εχω θετικοτατες εντυπωσεις
![]()
![]()
Και ξεβρακώνονται με έναν αέρα....σαν να ναι θεές...
γερμανιδες =χωριατισσες αντρογυναικες μπαζα.....![]()
![]()
είσαι πρώτη....αν ξεβρακώνονται εύκολα οι δικοί μας οι σαβουρογάμηδες λιγούρηδες θα πλέξουν εγκώμια
μην ακούς τι λέει, μεσανυχτα.Αν ειναι ετσι δεν αξιζει. Και λιγα λεφτα και ζωη χωρις κραιπαλες, δε λεει...
Θα σε χρησιμοποιησουν και μετα θα σε πεταξουν σα στυμμενη λεμονοκουπα δικε μου![]()
ρε παιδιά! δεν παίζουν αυτά τα λεφτά στη Γερμανία, εκτός αν μιλάμε για κάποιον με συγκεκριμένη ειδίκευση!Καλησπέρα στα αλάνια. Λοιπόν κατάθεση εμπειρίας από γαμωΓερμανία. Καθαρός μισθός 2500. Κόστος σπιτιού 500 ευρώ συν 50 ευρώ το ρεύμα, σύνολο 550 με όλα τα του σπιτιού πληρωμένα σε καλό σπίτι κοντά στο κέντρο της πόλης. Κόστος σούπερ μάρκετ περίπου 500-600 ευρώ το μήνα. Κάντε μαθηματικά. Μείον τώρα. Ρατσισμός από τη γαμώρατσά τους που συναγωνίζεται τα άλλα καργιόλια της Ολλανδίας. Ατελείωτες ώρες δουλειάς με ρεπό (και καλά που στα δίνουν με χίλια ζόρια) μιας και δεν έχει υπερωρίες. Ζωή εκεί δεν υπάρχει, όλοι αλκοόλες μόνο τα μπουρδέλα τους λένε.
![]()
![]()
Στο δρόμο είσαι συ;;;;;δεν είσαι στα μέρη μου όμως ε;λοιπόν, το ιντερνετ στο ξενοδοχείο είναι αρκετά αργό... με ταλαιπωρεί
οπότε αν έχετε συγκεκριμένες απορίες, π.μ.
Την κάνω τώρα...
καληνύχτα σε όλους.