Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Γιατί μονίμως λές ανοησίες και θέλεις να μου κάνεις τον έξυπνο ?Και οι μύγες συνήθως τρώνε σκατά. Έχετε πάρει μεζέ από κουράδα με βάση την παραπάνω συνήθεια;
Γιατί μονίμως λές ανοησίες και θέλεις να μου κάνεις τον έξυπνο ?Και οι μύγες συνήθως τρώνε σκατά. Έχετε πάρει μεζέ από κουράδα με βάση την παραπάνω συνήθεια;
Δεν μου λες κατι. Κοιμασαι καθολου η το εχεις μονιμα στην πριζα και δουλευει;Στο Net είναι κάτι το σύνηθες αυτό!!
Γέρος άνθρωπος δεν το ξέρεις ?
Γιατί εκφράζετε ιδεοληψίες τις οποίες παρουσιάζετε και ως θέσφατα.Γιατί μονίμως λές ανοησίες και θέλεις να μου κάνεις τον έξυπνο ?
Θα σου πω... είναι ανάλογα τις ώρες που θα δω την υπεραστεράτη γκόμενα μου!!Δεν μου λες κατι. Κοιμασαι καθολου η το εχεις μονιμα στην πριζα και δουλευει;
Πλάκα μου κάνεις ?Γιατί εκφράζετε ιδεοληψίες τις οποίες θεωρείτε και ως θέσφατα.
Να την χαιρεσαι.Θα σου πω... είναι ανάλογα τις ώρες που θα δω την υπεραστεράτη γκόμενα μου!!
Ακούω πολλές ώρες μουσική...Να την χαιρεσαι.
Αλλα εγω ρωτησα δεν κοιμάσαι καθολου;
Περιεργο γιατι βλεπω χρονο μονο για το σαητ.Ακούω πολλές ώρες μουσική...
καπνίζω πολύ...
εχω κάποιες συγκεκριμένες ώρες που βλέπω την γκόμενα μου...
και όλο τον άλλο χρόνο είμαι στο Net!!
Και κοιμάμαι 8 ώρες κανονικά!!
Παίζω παράλληλα μουσική... με 4 οθόνες Pc...Περιεργο γιατι βλεπω χρονο μονο για το σαητ.
Και σου την λεει ο αγιος;Παίζω παράλληλα μουσική... με 4 οθόνες Pc...
και πάνω απο 20-25 καρτέλες Open!!
Ρε παιδιά τι μαλακία είναι αυτή με τον ανταγωνισμό εδώ!!Και σου την λεει ο αγιος;
Δεν ειμαστε στα καλα μας!
Ρε παιδιά τι μαλακία είναι αυτή με τον ανταγωνισμό εδώ!!
Μέχρι που μου είπε κάποιος οτι ήρθα εδώ να βγάλω γκόμενα!!
Κι αυτός ο ακροατής μεγάλο ταλέντο φαίνεται τώρα που τον διαβάζω. Άξια προηγείται.Μπηκε μαλλον με άλλο κλώνο μερικοί λένε μηπως ειναι αυτος ο τρολίστας ο ακροατής δε ξέρω να σ πω τύπε μου.
Πλάκα μου κάνεις ?
θέσφατα ?
Ενας απλο μεσο ΑΛΗΘΙΝΟ μελος του bou!Αταλαντος
Αποτυχημενος
Φτωχος
Ανικανος και μικροψωλης
Του Γυμνασιου.
Με το συμπαθειο αλλα μανουριαζοσασταν 3:30 το πρωί γεροι ανθρωποι?
Δεν ειχατε παρει το χαπι για την πιεση στις 11?
12 η ωρα ξεροι επρεπε
Δεν θα φτασετε ουτε τα 95 με αυτα που κανετε στο ανθος της ηλικιας σας….
οχι τιποτα αλλο αλλα θα κλαψουν και τα γκομενακια που πολυ γουσταρουν τους ενενηνταρηδες…
Ελπιζω να ειναι 25 χρονων και να σου αλλαξε καθετηρα με το στομα…Εγώ κοιμόμουν, αλλά με ξύπνησε η νοσοκόμα για να μου αλλάξει τον ουροσυλλέκτη.