ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
ναι η πολυαγαπημενη μου γυναικα αφου δεν κοιμαμαι στο δρομο αγιο ειχα στεκα
εννοειται τα θυμαμαι.
καλα ειδικα αυτο με τον πατερα του πρεπει να το χε αναφερει πανω απο 10 φορες...τα λεγε με καμαρι.
τελικα φαινεται οτι νικησε ο πατηρ.
χα,χαΚαλα ο πατερας του πρεπει να τον τραμπουκιζε καθε μερα... πρεπει να του ελεγε ο κωστακις για ακαποτα γαμησια σε τανες, κρεπιεδες, τραβελια, τσοντοσινεμα και ποσα άλλα και να τρελενοταν ο γερος του.
ναι η πολυαγαπημενη μου γυναικα αφου δεν κοιμαμαι στο δρομο αγιο ειχα στεκα
χα,χα
αφου δεν πηγε αδιαβαστος ο ανθρωπος ,παλι καλα...
σοβαρα?Εχω φιλο πουτανιάρη που λεει για ακαποτα και στην μανα του τυπε :S :S :S
:S :S :Sοτι κανω ακαποτα τσιμπουκια
αυτο ειναι ο οσκαρ μαλακιας εμενα ποτε η μανα μου η στον πατερα μου να εχω πει οτι γαμαω τανες σε μπουρδελα η οτι κανω ακαποτα τσιμπουκια
οταν ειχε γινει το θεμα με τη νατασα και το ειντζ με ειχε παρει τηλ ο πατερας μου και αφου μου ζητησε χιλιες φορες συγγνωμη και να μην τον παρεξηγησω, με ρωτησε αν ειχα παει με τη νατασα για να κανω εξετασεις.αυτο ειναι ο οσκαρ μαλακιας εμενα ποτε η μανα μου η στον πατερα μου να εχω πει οτι γαμαω τανες σε μπουρδελα η οτι κανω ακαποτα τσιμπουκια
ειχες παει?οταν ειχε γινει το θεμα με τη νατασα και το ειντζ με ειχε παρει τηλ ο πατερας μου και αφου μου ζητησε χιλιες φορες συγγνωμη και να μην τον παρεξηγησω, με ρωτησε αν ειχα παει με τη νατασα για να κανω εξετασεις.
οταν ειχε γινει το θεμα με τη νατασα και το ειντζ με ειχε παρει τηλ ο πατερας μου και αφου μου ζητησε χιλιες φορες συγγνωμη και να μην τον παρεξηγησω, με ρωτησε αν ειχα παει με τη νατασα για να κανω εξετασεις.
δεν ειχα παει οχι..μετρια ηταν για 20αρικο.ειχες παει?
καλη ηταν αυτη ρε..εννοω βλεποτανε...
τι ακυρο ποστ ειναι αυτο στεκα;Ο πατερας σου ηξερε την νατασα απο σενα τυπε? μαζι πηγαινατε τσαρκα?
τι ακυρο ποστ ειναι αυτο στεκα;
το ειδε στις ειδησεις. Δεν του ελεγα, αλλα μαλλον καταλαβαιναν...Πως ακυρο ρε τυπε? πως ξερει ο πατερας σου την νατασα? του ελεγες που πας και ????
το ειδε στις ειδησεις. Δεν του ελεγα, αλλα μαλλον καταλαβαιναν...