jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Μην τον τρομαζεις τυπε μου.
Ασε τον να εκφραστει ελευθερα
καλα κανει
πρεπει να δουλεψει σκληρα ο νικολιος
Μην τον τρομαζεις τυπε μου.
Ασε τον να εκφραστει ελευθερα
καλα κανει
πρεπει να δουλεψει σκληρα ο νικολιος
Μεγάλη Μαλακία.Αν παρει την κουπα ο νικόλας, η διοίκηση της BOUEFA του εχει δουλεία ως σεκιουριτα σε στούντιο με ένσημα ΙΚΑ
σιγά μην δεν έβγαζαν το νόμο παράνομο και αντισυνταγματικό
μια φορά πλήρωσε επιτέλους το κεφάλαιο και τα χρήματα αυτά θα πάνε σε κοινωνική πολιτική
υπήρχε ποτέ περίπτωση να μην βγεί αντισυνταγματικός????
αν και διαφωνώ με τον στάλιν σε αρκετά θέματα πιστεύω τελικά ότι η ελλάδα χρειάζεται έναν στάλιν
οχι δεν προμοταρω απλως καποιοι με μισουνε και με ζηλευουνε που γαμαω και δεν γαμανε
...
οι κομμουνιστές (οι πραγματικοί όχι του συριζα) δεν σκύβουν το κεφάλι και δεν φοβούνται τίποτα
και μένουν πιστοί στις αξίες τα ιδανικά και τις ιδέες του μάρξ και του έγκελς χωρίς να σκέφτονται το προσωπικό τους συμφέρον
Μεγάλη Μαλακία.
Άμα βάλεις τον λέφτη φρουρό, μετά από καναδυο μεροκάματα θα ξεκινήσει να απεργεί, μετά θα κρεμάσει πανό, μετά θα κάνει κατάληψη του μπουρδέλου, μετά θα βάλει μέσα αλληλέγγυους αραπάδες, μετά θα βουλώσει ο βόθρος, θα κλείσει το μπουρδέλο, θα κατεδαφιστεί το κτίριο.
next round???
Φαίνεται το πράμα
29/10 περνάμε στους ομίλους.
εγω και 4η μεραρχια κλωνων βρισκομαστε σε πολεμικη ετοιμοτητα
ο γασπαρης ειναι φοβερο φαβορι, παρολο που ειναι πρωτοεμφανιζομενος κ σαν μελος κ στον παρωντα διαγωνισμο γενικα...τον ειχα για outsider... Ευγε.
ναζακια κανειΔηλωσε πως δεν θελει να περάσει σε όμιλο τυπε...
ναζακια κανει