Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.108
- Πόντοι
- 14.615
Έχεις λαμπρό μέλλον, αρκεί να προσπαθήσεις!ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ 25 ΨΗΦΟΥΣ
Έχεις λαμπρό μέλλον, αρκεί να προσπαθήσεις!ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ 25 ΨΗΦΟΥΣ
Άσε ρε Γιώργο που δεν σ' ενδιαφέρει ο διαγωνισμός.εμενα με βαλανε στο διαγωνισμο χωρις να ηθελα να συμμετεχω και δεν με εδνδιεφερε καθολου ο διαγωνισμος
Πάντως έχει δίκιο ο Γιώργος, τα κριτήρια του διαγωνισμού είναι ασαφή.
Τι εστί μαλάκας;
αμα εγραφες γισ πολιτικα και αθλητικα θα ησουν πρωτοςεμενα με βαλανε στο διαγωνισμο χωρις να ηθελα να συμμετεχω και δεν με εδνδιεφερε καθολου ο διαγωνισμος
δεν με νοιαζει ο τιτλος αυτος
δεν με νοιαζει ο τιτλος αυτος
Δεν θέλω να λέω τώρα πολλά γιατί είμαι ήδη φαβορί για τον τίτλο. Πάντως αυτοί που χύνουν στα κρεβάτια είναι βρωμιάρηδες και δεν σέβονται τους άλλους.
χαχαχαγιωργο μπορει να μην θελεις τον τιτλο αλλα να θελει αυτος εσενα
τον περνας σε ψηφους τον γασπαρηςγιωργο μπορει να μην θελεις τον τιτλο αλλα να θελει αυτος εσενα
δεν το λες κ τοσο παραγκα με 152 συμμετοχες...
απο τα παρακάλια στον προϊσταμενο πήγαμε στα παρακάλια ψηφοφόρωνΨηφίστε ρε κι άλλοι.
Αν ξεπεράσουμε σε ψήφους το μπουρδέλο του stekas72
θα ζητήσουμε να διαγραφεί , ως πλειοψηφία πλέον.
ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ STEKAS72
τον αρχι-τσάτσο , τον αρχιερέα της διαπλοκής.
πικη το θέλεις πολυ αλλα το βρίσκω αδύνατοΕγώ θέλω να αφαιρεθεί η ψήφος μου από τον ΜΟΥΦΑ διαγωνισμό του zeljko. Γίνεται;
Zeljko εμείς οι δύο θα τα πούμε στον τελικό του KANONIKOY διαγωνισμού. Εκεί θα χαρώ να σε σκίσω.