ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
και οι δυο το ιδιο λετε πικερ
ο πικερ αν δεν το παρει θα λεει οτι ειναι νικη των μπουρδελιαρηδων κι το παρει θα λεει παλι οτι ειναι νικη απεναντι στους γιαλαντζι πορνους και την σαπια κοινωνια που ενω εχει 6 χρονια και μια βδομάδα αμαλακιστος τον θεωρει μαλακακαι οι δυο το ιδιο λετε πικερ
Αμήν!ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΡΜΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Βαρέθηκα όμως τώρα, πάω για ύπνο. Έχω ρίξει 19 γαμήσια τις τελευταίες 20 μέρες και νιώθω πτώμα.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΡΜΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Τα 4 από τα 5 προφίλ που μου έχει αποκλείσει τα έχω μετονομάσει "Corina Sagapo". Δηλαδή τώρα πάει στις ρυθμίσεις του προφίλ της και βλέπει ότι έχει μπλοκάρει 4 άτομα με το όνομα "Corina Sagapo".
με μια περουκιτσα θα εισαι καυλιαρα για πολλα γαμησακια ..
μμ τι λες;
Αυτός είναι ο κώλος του Πίκερ;;;Ξέρω ότι το λες ειρωνικά. Πιστεύεις ότι αυτός ο κώλος δεν θα άξιζε 5 χιλιάρικα?
[size=20pt]ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.[/size]
κρυφοπουστακια ειναι αυτοι ολοι που παιρνουν ματι τον κωλο σου ,πες ποσα γαμησια εριξες φετος να ψαρωσουν τα γατακια ολα
καλη χρονια φιλε
ιακωβε βαλε κι εδω μια περουκατα πηρε ο πικερ
τυπε μην κανεις τετοια,τι θα πει ο τεντι,η γνησια αυθεντικη πουστρα; :S :S :SΞανθια περουκα τυπε :S :S :S
Ξέρω ότι το λες ειρωνικά. Πιστεύεις ότι αυτός ο κώλος δεν θα άξιζε 5 χιλιάρικα?
Ξανθια περουκα τυπε :S :S :S