You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2016
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 166K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Πικερ εχεις πει οτι δηλωνεις σε ολους περηφανα οτι εχεις κοψει τη μαλακια και γαμας τακτικα στα μπουρδελα.
Πες μας, οταν παρεις το κυπελο, θα το δηλωνεις σε ολους οτι στο σαιτ μπουρδελα στεφθηκες πρωταθλητης μαλακιας;
Δεν θα ειναι υποκρισια να το κρυβεις απ' τον περιγυρο σου οταν εισαι ειλικρινης στα αλλα;
Πες μας, οταν παρεις το κυπελο, θα το δηλωνεις σε ολους οτι στο σαιτ μπουρδελα στεφθηκες πρωταθλητης μαλακιας;
Δεν θα ειναι υποκρισια να το κρυβεις απ' τον περιγυρο σου οταν εισαι ειλικρινης στα αλλα;
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.896
- Πόντοι
- 2.606
ερωτηση παγίδα που θα φέρει την ανατροπήΠικερ εχεις πει οτι δηλωνεις σε ολους περηφανα οτι εχεις κοψει τη μαλακια και γαμας τακτικα στα μπουρδελα.
Πικερ εχεις πει οτι δηλωνεις σε ολους περηφανα οτι εχεις κοψει τη μαλακια και γαμας τακτικα στα μπουρδελα.
Εγώ πιστεύω ότι ο Picker το έχει πει σε όλο τον περίγυρό του για τον διαγωνισμό και δεν του καίγεται καρφί αν βγει Mr. Μαλάκας από τη στιγμή που θεωρεί τους περισσότερους εδώ μέσα μαλάκες!
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
αποφασιστηκε παράταση της ψηφοφορίας μεχρι τις 9-1 σαν τα τέλη κυκλοφοριας
Το διοικητικό συμβουλιο της ΒΟUEFA αποφασισε να μην δωσει παραταση, 31/12 και σε 23 ωρες περιπου θα εχουμε τον νικητή.
EDIT. Ο Γιωργος γνωρίζει καλα τις αποφασεις της BOUEFA.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Εγώ πιστεύω ότι ο Picker το έχει πει σε όλο τον περίγυρό του για τον διαγωνισμό και δεν του καίγεται καρφί αν βγει Mr. Μαλάκας από τη στιγμή που θεωρεί τους περισσότερους εδώ μέσα μαλάκες!
Τασο εσύ καθόλου? ποσο καιρό εχεις να ?
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
στεκα βεβαια το συμβουλιο το σεβομαι
Τασο εσύ καθόλου? ποσο καιρό εχεις να ?
Προσπαθώ να μη μαλακίζομαι αλλά δεν το έχω κόψει και τελείως. Το κάνω σπάνια. Πάντως κάθε φορά που μαλακίζομαι πάω την αμέσως επόμενη μέρα και γαμάω. Δεν θέλω να νιώθω ότι το τελευταίο μου χύσιμο προήλθε από μαλακία.
Τάσο μήπως είσαι ο Πικερ???
Όχι φίλε, δεν είμαι ο Picker.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.896
- Πόντοι
- 2.606
δεν ξέρει όμως τον νικητήΤο διοικητικό συμβουλιο της ΒΟUEFA αποφασισε να μην δωσει παραταση, 31/12 και σε 23 ωρες περιπου θα εχουμε τον νικητή.
EDIT. Ο Γιωργος γνωρίζει καλα τις αποφασεις της BOUEFA.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.071
- Πόντοι
- 1.686
βλεπω Πικερ να σηκωνει την κουπα αυριο
οι αγωνες μιας ολόκληρης χρονιας απεδωσαν καρπους ... πάλεψε σκληρα για αυτό τον τιτλο
ανεβασε φωτογραφιες , ειπε σπουδαια πράγματα , κοντραριστηκε με ολο σχεδόν το φορουμ και τελικα έφτασε ως εδώ .... να κατακτά αυτόν τον τιτλο
ηδη έχουν ξεσπάσει πανηγυρισμοι στο μεταξουργειο και στη φυλης .... οι φιλοι του Πικερ ξεχυνονται σιγα σιγα στους δρομους για να πανηγυρισουν αυτή την μεγάλη νικη. Και αυριο μετα τα μεσάνυχτα θα ανεβει σε κάποιο μπαλκονι ενός τσαρδιου θα βγει εξω στο μπαλκονάκι και θα απευθυνει το νικητηριο χαιρετισμο στους οπαδους του
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
και τον νικητη ξερω τυπε
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.896
- Πόντοι
- 2.606
νομιζεις οτι τον ξέρεις Γιώργοκαι τον νικητη ξερω τυπε
και τον νικητη ξερω τυπε
Πώς τον ξέρεις ρε Γιώργο το νικητή? Μήπως έχεις κλώνους έτοιμους για παν ενδεχόμενο?
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
δεν κανω τετοιες πρακτικες ο πικερ θα κερδισει
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
λιγες μερες εχω να περασω
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.071
- Πόντοι
- 1.686
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.896
- Πόντοι
- 2.606
γιωργο εισαι τζογαδόρος ετσι ;παίζω το νικ μου στο μπου οτι θα βγει ο Λάκης αν δεν βγει δεν θα γράψω ποτε ξανά στο μπου ουτε με αλλο αντρικό κλώνο το ιδιο και εσυ παει;δεν κανω τετοιες πρακτικες ο πικερ θα κερδισει
Παρόμοια θέματα
- Κλειδωμένο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 43K
?
- Απαντήσεις
- 9K
- Εμφανίσεις
- 155K