ΖΟΡΜΠΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2007
- Like
- 246
- Πόντοι
- 26
γιωργο πολλα μου φαινοντε μηπως λες πολλα???τον τερματησα γαησα 205 φορες ολο το 2016
γιωργο πολλα μου φαινοντε μηπως λες πολλα???τον τερματησα γαησα 205 φορες ολο το 2016
Γιωργο ποσες φορες πηρες κωλοτρυπιδι το 2016?εγω κανω κατι διαφορετικο γαμαω τρεις φορες την εβδομαδα απο δυο φορες η τρεις φορες την ημερα δεν ασχολουμαι νασο με νομους
Πικερ τι λεει,κανα νεο?Ο νόμος του Picker θα αλλάξει και η συχνότητά του θα διαμορφωθεί εκ νέου στις 4 φορές την εβδομάδα. Αυτή πιστεύω πως είναι και η ιδανική συχνότητα σεξ για έναν μπουρδελιάρη. 4 φορές την εβδομάδα, 208-209 φορές το χρόνο.
Αδιαφορώ πλήρως για το αν κάποιοι αρχιμαλάκες (δυστυχώς είναι πολλοί) με αναδείξουν Μίστερ Μαλάκα 2016. Τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Ευχαριστώ βέβαια όλους αυτούς που είναι μαζί μου και ψηφίζουν τον zeljko, ο οποίος φυσικά μόνο μπουρδελιάρης δεν είναι. Τώρα προφανώς δεν μπορεί να γράψει γιατί είναι με τη γυναίκα και τα παιδιά.
εγω ειμαι ςλευθερος και εχω πολυ καλη φορμα και φυσικη κατασταση για να γαμαω και λεφτα
λεφτα απο τις δουλειες που κανω και μια κληρωνομια μου δοθηκε καλη και οι γονεις μου
Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτή τη μαλακία εδώ πέρα ούτε και θα απαντήσω στις ηλίθιες ερωτήσεις για την Κορίνα. Βρε μαλάκα Ampelales ξεκόλλα λίγο επιτέλους το μυαλό σου. 17-18 ολοκληρωμένα γαμήσια κάθε μήνα ρίχνω στα μπουρδέλα.