ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
ο τυπος φαινεται τη να κανει θελει τον τιτλο
ο τυπος φαινεται τη να κανει θελει τον τιτλο
Στα αρχίδια μου ρε μαλάκα τι γαμάς! Εγώ δεν κατηγόρησα κανέναν. Εσύ είσαι όλο ειρωνεία για τον Picker και για όσους γαμάνε στο Μετάξι. Κι εγώ, αν θες να μάθεις, περισσότερο γαμάω στη Φυλής. Αλλά θαυμάζω τον Picker που μπορεί να είναι φτωχό παιδί αλλά έχει τα αρχίδια και γαμάει 4 φορές τη βδομάδα στο Μετάξι!
Ο Picker πήγε με λουλούδια και σοκολατάκια αλλά γαμάει 4 γυναίκες τη βδομάδα. Εσύ ρε βλάκα πόσες γαμάς?
Ο Πικερ εχασε την Κορινα απο το γυφτο που ηταν τοσο μαγκας ωστε την εβγαλε απο τη δουλεια. Ας το εκανε και ο Πικερ αν μπορουσε. Αλλα ενω ειχε την ευκαιρια, απο καθαρη μεμψιμοιρια, και ενω εκεινη περιμενε να της πει να τα φτιαξουν και να σταματησει, της ελεγε οτι ειναι ηδη γκομενος της ως πελατης.
Ευτυχως μετα ηρθε ο Πακο, το φτωχο, μεροκαματιαρικο αλλα με σωας τα φρενας παιδι και της εδωσε αυτο που ηθελε.
Συν ότι ο Πάκο δεν χρειάζεται κωλοδάχτυλο για να λειτουργήσει.
94-95 υπέρ Πίκυ!
Ο μεγαλύτερος τελικός όλων των εποχών,
είναι ήδη εδώ!
Ανανέωση:
Ξανά η απόλυτη ισοπαλία!
95-95
![]()
τυπε μη γινει όπως με τον ημιτελικο που κριθηκε στην εκπνοη
τελικα ισως πρέπει να φτιαχτει ένα μεγάλο χρυσο βάθρο για να χωρεει και τους 3 στην πρωτη θεση![]()
![]()
Μια λεξη σου περιμενε η Κορινα Πικερ για να γινει δικη σου. Και τωρα θα ησουν εσυ στη θεση του αλλου.
Τάσο 78 , πες στον Πίκερ να μην στεναχωριέται !
Υπάρχει Κορίνα νο 2, Ρωσόφωνη, η οποία άλλαξε όνομα σε Γιάννα
και εργάζεται το απόγευμα στη Διδύμου 20 !
Είναι πολύ θερμή μέσα, και κεφάτη,
και έχει ΟΛΑ της τα δόντια !![]()
http://[URL unfurl="true"]www.flowmagazine.gr/images/uploads/10_mustika_gia_poio_leuka_dontia_large(1).jpg[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]
Εχει ωραια κωλομερια σαν την αλλη Κορινα; Θυμαμαι που της τα ζουλαγα.
Ξεροχύνω με Tasos78Εγώ όντως γι' αυτό άρχισα να γράφω, επειδή ήθελα να ψηφίσω. Και δεν έχω καμία όρεξη να συνεχίσω.![]()