dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
τιποτα ψοφια πραγματα...4 εχεις μονο..κοβεσαι κ πας μεταξεταστεος για του χρονου...Μπα
Ποσες εχω παρει(ψηφους λεω )
τιποτα ψοφια πραγματα...4 εχεις μονο..κοβεσαι κ πας μεταξεταστεος για του χρονου...Μπα
Ποσες εχω παρει(ψηφους λεω )
τιποτα ψοφια πραγματα...4 εχεις μονο..κοβεσαι κ πας μεταξεταστεος για του χρονου...
μην σου πω οτι επειδη τυχαινει το ονομα σου να ναι κατω απ αυτο του Τσωνυ(του Πασοκου), σε πηραν ξοφαλτσα οι ψηφοι του κ μαζεψες 4 ...Ο peter ο μπαγασας με ψοφησε
Από το δευτερο...μεγίστη απογοήτευση..Τοσο Μ@λ@κ@ς που ουτε εδώ δεν τον ψηφίζουν...
μην σου πω οτι επειδη τυχαινει το ονομα σου να ναι κατω απ αυτο του Τσωνυ(του Πασοκου), σε πηραν ξοφαλτσα οι ψηφοι του κ μαζεψες 4 ...
Τύπε κακώς προσθεσες νέους υποψήφιους χωρίς να κανεις επανεκκίνηση της ψηφοφορίας. Τα πιο ενεργά μέλη έχουν ήδη ψηφίσει απο την πρώτη μερα. Πόσοι πιστεύεις θα μπουν στη διαδικασία να αφαιρέσουν ψήφο και να ξαναψηφίσουν;
Παρε για παράδειγμα νωντα και bardamou, οι οποίοι ειναι ουσιαστικά το ίδιο άτομο. Ως Νώντας (υποψήφιος απο την αρχη της ψηφοφορίας) εχει μαζέψει 20 ψήφους, ενω ως bardamou (που προστέθηκε μετα) μόλις 7, το 1/3.
Στηριζω τα μελη του μπου τυπε μου αλλα με τα δοντια τα ματια τον κωλο και τ'αρχιδια μου δεν παιζω. :S :S
Τυπε το μελος valar morgulis με 5000+ μηνυματα δεν πιστευεις οτι θα επρεπε να ειναι στην ψηφοφορία? :S :S :S
Τυπε είδαμε και εσένα τι αστραχαν μας βγήκες, μόνο 6 ψήφους?????... :S :S :S
ετσι ειναι τυπε οταν τη διαδικασια τρεχει ενας ανθρωπος μονος και ασχετος. προχειροτητες, τρυπες, λαμογιες.
υπαρχει αυθεντικο θρεντ της μπουεφα ευτυχως.
Δικαίωμά σου τυπε μου τι θα κάνεις με τα δοντια, τα ματια, τον κωλο και τ'αρχιδια σου, αλλά ο zeljko (πρώην lakis33) θα ήθελε να δειξεις εμπρακτως την στήριξή σου.
τυποι ο alex εχει χαθει
γνωρίζουμε κατι?
Τυπε μ' απαξιωσες. :S :S :S
γυαλιζει τα παπούτσια του κουλη
Τοσο αυθεντικό το θρεντ που εφτιαξε η παραγκα, που λείπουν ektor lopez - zeljko
τοχεις εξασφαλισει το βαθρο στον αυθεντικο διαγωνισμο. συγχαρητηρια
Στο Champions League για τον MR. MALAKAS 2016 της BOUEFA είμαστε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΣΑ, εσύ εχεις 70 ψηφους και εγώ 18.
Στον διαγωνισμό της παράγκας ΔΕΝ είμαστε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΣΑ.