stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Βλέπω πάντως υποψήφια πολλά μέλη που έχουν να ποστάρουν εδώ και χρόνια (π.χ. LION7).
Περυσι πήρε 12 ψήφους.
Βλέπω πάντως υποψήφια πολλά μέλη που έχουν να ποστάρουν εδώ και χρόνια (π.χ. LION7).
ενω εσυ σταθερος μαλακας χοντρε
χωρις συναγωνισμο φετος, η κουπα ειναι ηδη καπαρωμενη απο τον αρχιμαλακα και το ξερετε ολοι.
ας οψεται η ευγενης αμιλλα και το "ρισπεκτ" που γραφει στο δεξι μας μπρατσο, γιατι αλλιως θα η κουπα θα παραδιδοταν με αναθεση και οχι με εκλογες
Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2016
Με μεγάλη χαρά ξεκινάμε τα προκριματικά για τον τίτλο του Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2016.
Στα προκριματικά έχουμε μέχρι 12 ψήφους, με δικαίωμα αλλαγής ψήφου.
Στην φάση των ομίλων θα περάσουν οι 20 πρώτοι.
Σε σχέση με πέρυσι, έχουμε σημαντική διεύρυνση των συμμετοχών και από πολλά διαφορετικά πεδία του φόρουμ.
Επίσης, οι τέσσερις των περσυνών ημιτελικών περνάνε απ’ ευθείας στην επόμενη φάση, ενώ οι 4 όμιλοι θα έχουν από 6 παίκτες, όπου θα προκριθούν οι 2 πρώτοι κάθε ομίλου.
Στην φάση των ομίλων χωρίς αγώνα περνάνε οι:
1 billy13
2 Picker
3 Kostakis27
4 master21
Η κατάταξη έγινε με αλφαβητική σειρά για όλους τους παίκτες. Αν ξεχάσαμε κάποιον θα προστεθεί στο τέλος. Φυσικά η BUEFA διοργανώνει για μια ακόμα φορά τους αγώνες.
Καλή επιτυχία σε όλους.
Τι δουλειά έχουν τα γυναικεία νικ (εριναλ, αλίντισα, κλπ) σε μια ψηφοφορία με τίτλο "μιστερ μαλάκας";
Και κάτι ακόμα: δεν είναι λίγο νωρίς για το ξεκίνημα του διαγωνισμού; Ούτε τη φθινοπωρινή παρέλαση δεν έχουμε δει ακόμα...
η μαλακια δεν εχει φυλο
Τι δουλειά έχουν τα γυναικεία νικ (εριναλ, αλίντισα, κλπ) σε μια ψηφοφορία με τίτλο "μιστερ μαλάκας";
Και κάτι ακόμα: δεν είναι λίγο νωρίς για το ξεκίνημα του διαγωνισμού; Ούτε τη φθινοπωρινή παρέλαση δεν έχουμε δει ακόμα...
στεκα δε γαμιεσαι? κανε τη δουλεια σου και βρεστα δεν ειμαι μελος μπουεφα. ειναι οι μονιμοι πιρφοροι στα θρεντ της ναγιας και μαριαλενας
Επειδή ΚΑΙ έχω τη μύγα ΚΑΙ μυγιάζομαι, καθώς θυμάμαι ότι σου έχω ανοιξει την ξυρισμένη σούφρα σου πολλές φορές και στα δύο αυτά νήματα,
ανάρχιδε καποτοσυλλέκτη, που δεν έχεις τα αρχίδια να με προτείνεις ονομαστικά, καθώς έτσι κάνουν όλοι οι θρασύδειλοι χέστες σαν
και σένα, προτείνω στον αγαπητό νηματοθέτη, να αφαιρέσει από τη λίστα το όνομα σου, και να προσθέσει το δικό μου
στη θέση σου, διότι εσύ Εκτορούλα, ως άχρηστος και αποτυχημένος, ανίκανος ακόμα και να τον παίξεις,
δεν είσαι είσαι άξιος να φέρεις με αξιοπρέπεια ούτε καν τον τίτλο του μαλάκα. Θα έπρεπε κανονικά να τον ευχαριστείς
ξεφτυλισμένο μηδενικό, για την τιμή να σε περιλάβει στη λίστα διότι σου δίνει υποψηφιότητα για αξίωμα που δεν σου ανήκει λόγω ανικανότητας.
Άχρηστε, που σέρνεσαι στα κοριτσίστικα νήματα να σφουγγαρίζεις τα ψωλοχύματα των άλλων.
Αν σε προτείνουν και αλλοι μπορεί να μπεις στα προκριματικά τυπε
τον μαλακα ποποφ κ μπριταννια ξεχασες
Τον προτείνω κι εγώ τον popov.
συγγνωμη ειμαι γερος γκαβος
λες και αν μεινουν 4 θα κατσουμε να ψηφισουμε τις πορνες. Ειπαμε, απο ευγενεια κανουμε υποχωρησεις, φαλλοκρατες παραμενουμεΚαμιά αντίρρηση. Όμως τότε ο τίτλος πρέπει να αλλάξει και από "μίστερ" να γίνει "μίστερ/μίσις"
τι πα να πει να τον προτεινουν και αλλοι ρε βλαμενε βαλτον μη σε γαμησω. γκαλοπ για το γκαλοπ δεν εγινε για κανενα αλλο ονομα στη λιστα