brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.911
- Πόντοι
- 2.606
τυπε κραταει δυναμεις την τελευταια βδομαδα θα τα δωσει ολαΔεν ξέρω, προβληματίζομαι. Τον είχα για πιο δυνατό παίκτη.
τυπε κραταει δυναμεις την τελευταια βδομαδα θα τα δωσει ολαΔεν ξέρω, προβληματίζομαι. Τον είχα για πιο δυνατό παίκτη.
Προβληματισου καλύτερα για τις
κοινες επιλογες με λεφτη![]()
![]()
![]()
Προβληματισου καλύτερα για τις
κοινες επιλογες με λεφτη![]()
![]()
![]()
τυπε κραταει δυναμεις την τελευταια βδομαδα θα τα δωσει ολα![]()
Αυτό θα μπορούσε να είναι το ποιο δυνατο επιχειρημα του λακη τυπε.
Αλλα αυτός ριχνει την μπαλα στην εξεδρα.
Ισχύει 100%Δεν έχεις άδικο. Βέβαια ο κομμουνοφασίστας ο λεφτις τον ψήφισε γιατί είναι χρυσαυγουλοφασίστας οπότε μάλλον πιο πολλά κοινά έχουν παρά διαφορές.
Ισχύει.Ειμαι φαν της καζουρας τυπου Λυκειου
Εσεις κανετε καζουρα τυπου δημοτικου :S
Ισχύει.
Ανάλογα σε ποιον απευθύνεται ο καθένας, προσαρμόζει και την συμπεριφορά του.
Ναι.
Αλλά ενέχει πάντα ο κίνδυνος του να σε κατεβάσει ο μαλάκας στο επίπεδό του και, να σε νικήσει κατά κράτος λόγω της πολύ μεγαλύτερης εμπειρίας του σε αυτό το επίπεδο.![]()
Δεν έχεις άδικο. Βέβαια ο κομμουνοφασίστας ο λεφτις τον ψήφισε γιατί είναι χρυσαυγουλοφασίστας οπότε μάλλον πιο πολλά κοινά έχουν παρά διαφορές.
Δεν έχεις άδικο. Βέβαια ο κομμουνοφασίστας ο λεφτις τον ψήφισε γιατί είναι χρυσαυγουλοφασίστας οπότε μάλλον πιο πολλά κοινά έχουν παρά διαφορές.
Μονο που αυτό δεν μπορει να το καταλαβει ο κομμουνοφασίστας λεφτις.
για πες μου τι κοινό έχω με ένα φασίστα
όσο αφορά το μεταναστευτικό
όσο αφορά το κοινωνικό κράτος
όσο αφορά τις απόψεις μου περί οικονομικής πολιτικής
θα έγραφα κι άλλα αν δεν ζύμωνα μελομακάρονα
Οι κομμουνιστές και οι φασίστες συγκλίνουν στο ότι δολοφονούν τους αντιπάλους τους προκειμένου να επιβάλλουν δικτατορία.για πες μου τι κοινό έχω με ένα φασίστα
...
Γιατί προσπαθείτε να πολιτικοποιήσετε και συνεπώς να ενσταλάξετε το δηλητήριο της πολιτικής μισαλλοδοξίας σε έναν θεσμό που ασχολείται με την αγνή και καθάρια μαλακία;
Αυτό που πράττετε δεν είναι καθόλου σωστό. Προσπαθείτε να προβοκάρετε και να καθοδηγήσετε τα πλήθη, ούτως ώστε να φηφίσουν με πολιτικά κριτήρια, και όχι με το σκεπτικό του ποιός είναι τελικά ο πιο αγνός, συνεπής και έντιμος μαλάκας.