zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Εμενα ρωτας ρε λακη? Πες τα στον πλαστογραφο.....
Αγορίνα .......
τι δεν καταλαβαίνεις ;;;
Δεν λέω για το pm .....
ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
Εμενα ρωτας ρε λακη? Πες τα στον πλαστογραφο.....
Είσαι και εσύ ταλεντάραΑσε τις δικαιολογίες ΣΤΕΚΑ... ήδη μου ζητάνε τα λεφτά πίσω κάποιοι.. δώς τα εσύ εγω δε ξέρω τπτ
Ο πρώτος έλεγχος εγκυρότητας είναι υπέρ του στεκα. Στεκα σταματά να γράφεις να το επαληθευσω!
Αγορίνα .......
τι δεν καταλαβαίνεις ;;;
Δεν λέω για το pm .....
ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
Μνημόνια μέχρι να χιονίσει και να το στρώσει στον ήλιο
Πότε πρόλαβε και εξαφανίστηκε εκείνη η θρεντάρα που άνοιξες Ζέλικο;
Και τι δείχνει αυτό γάτε ;;;
Πες μας .....
κάνε ανακεφαλαίωση .......
τι έλεγε το thread .... και σε πόση ώρα σβήστηκε ...
ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ .....
αυτό λέω. Χταπόδι είναι; Εκτός ότι τα ποστ αν κάνεις την αφαίρεση δεν βγαινουν...Κάτι δεν κάθεται καλά εδώ: στο ΠΜ με ημερομηνία 20.12.2016 υπάρχει η ώρα αποστολής 23.11
Βλέπω στο προφίλ του Στέκα ότι σε ένα λεπτό μέσα (23.11) την μέρα εκείνη έχει προλάβει και έχει αλλάξει
πέντε μηνύματα με τον brabus67 (στο προφίλ με σειρά είναι Νο. 51-55). Δηλαδή μέσα σε ένα λεπτό ο Στέκας
πρόλαβε διάβασε και απάντησε σε πέντε ποσταρίσματα και ταυτόχρονα μέσα στο ίδιο λεπτό, πρόλαβε και έστειλε
πμ στον Ampelales;
Μετά τις 23.11 ο Στέκας δεν έχει ξαναποστάρει στις 20.12.2016 και το επόμενο ποστάρισμά του είναι την επόμενη
μέρα (21.12.2016) το απόγευμα. Θα ήταν πιο λογικό αν έστελνε το πμ μέσα σε αυτή την "άδεια" μέρα, παρά
μέσα σε ένα λεπτό (23:11) παράλληλα με τα πέντε ποσταρίσματα. Απλώς το σημειώνω, ως απλή απορία...