noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Ο Πικερ ειναι ΝΔ και ο Λακης ΧΑ.... οι κομμουνιστες εμειναν στον μικρο τελικο....
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
Ο Πικερ ειναι ΝΔ και ο Λακης ΧΑ.... οι κομμουνιστες εμειναν στον μικρο τελικο....
ο μαλακας που κοκορευοτανε στα παιδια εδω μεσα οτι οδηγαει αρ ες τεσσερα και το παιζε μπρουκλης κι οταν του ειπα σου βαζω στοιχημα οτι θες ελα να τα στησουμε εκανε το παπι αφου αρ ες τεσσερο δεν υπηρξε ποτε μετα ελεγε δεν το χω για κοντρες το χω για το σουπερ μαρκετ![]()
Δεν υπάρχει τέτοιο anti cloning control,
αφού αν αποσυνδέσεις για 2 λεπτά το ρουτερ από
την τηλεφωνική γραμμή, αλλάζει η δυναμική ip address
και έτσι δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς αν πρόκειται για
κλώνο.
Πάντως , εγώ πιστεύω ότι θα κερδίσει ο Πίκερ,
αφού θα φτιάξει όσους κλώνους χρειάζονται,
για να κατακτήσει το Κύπελλο !![]()
![]()
![]()
Καλα που εχουν χαθεί ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ?
Κανόνισε από σήμερα το βράδυ να "χάσουμε" και το Λάκη.
λαλακη δεν κατάλαβες αγόρι μου δεν θελουμε να χαθείς θελουμε να εισαι εδω να μας διασξεδαζεις με τις μαλακιες τους άλλοι πληρώνουν να πάνε να δουν επιθεώρηση εμεις εδω σε εχουμε τσάμπαΣας το έχω γράψει άπειρες φορές, αλλά σας πέφτει βαρύ και δεν το χωνεύετε.
Θα γράφω όποτε γουστάρω ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ.
Θυμηθείτε παλιά.
Αυτό μπορεί να σημαίνει 300posts σε μία μέρα τη μία,
3 posts της βδομάδα την άλλη
συνεχή απουσία 6 μηνών .........
ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΕΓΩ, οι δουλειές μου, οι πουτάνες, ο χρόνος που αφιερώνω σε ... χόμπυ, βιβλία ........ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΟΥ ΚΑΒΛΩΣΕΙ ..........
[size=17pt]ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.[/size]
Υ.Γ. Αλήθεια ο brabus67 που είναι ;
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ BRABUS ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ;
(πλην των smart).
τυπε τι να πρωτοθυμηθώ δεν ξερω την φωτο με την βρωμιαρικη βερμούδα που ειχε γίνει σαν σώβρακο γυφτου το καφέ πίσω το κίτρινο μπροστά σετ με την ξεχυλωμενη Μινέρβα και το κουμπούρι στη μέση ;Κανόνισε από σήμερα το βράδυ να "χάσουμε" και το Λάκη.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σας το έχω γράψει άπειρες φορές, αλλά σας πέφτει βαρύ και δεν το χωνεύετε.
Θα γράφω όποτε γουστάρω ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ.
στεκα βγαλε αποδοσεις να βαλουμε στοιχηματα![]()
μακαρι να δεσμευθεί τυπε φαντάζεσαι λακη τροπαιούχο να μανουριαζει με τύπους στα θρεντ να του λένε σκάσε ρε μαλακα τροπαιουχε και να γράφει μετα ο Λάκης κατεβατά λίβελουςΛακη δεσμευεσαι ότι θα γραφεις ακόμα και αν παρεις τον τιτλο του MR MALAKAS 2016?![]()
[size=20pt]ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΚΡΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ[/size]
Mexikanos_ 50
pussy wagon 34
Σύνολο ψηφοφόρων 84
ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΟΝ Mexikanos
μακαρι να δεσμευθεί τυπε φαντάζεσαι λακη τροπαιούχο να μανουριαζει με τύπους στα θρεντ να του λένε σκάσε ρε μαλακα τροπαιουχε και να γράφει μετα ο Λάκης κατεβατά λίβελους![]()