stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.
Μωρε αν μπει το μπαν του MR MALAKAS στο προφίλ σου από τον διαχειριστή να δεις πως εξαφανίζεσαι.
Ειλικρινά, αν είχα την αποδοχή τύπων σαν εσένα, ή του Stekas72=Αβραμης-Κηπάρχης
δεν θα το άντεχα. Θα αυτοκτονούσα με όπλο να είναι 100% σίγουρος ο θάνατος.
Σε ποιον απευθύνεσαι;Το συνειδητοποιείς ότι για μένα δεν υπάρχεις ;
Εσύ έγραφες εδώ σχόλια για μένα , για το ποιοί ΠΓ τους κλώνους τους με ψηφίζουν,
ποιά θέση θα πάρω στην πουλημένη μαλακία του Stekas72=Αβράμης-Κηπάρχης
κι εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχεις ;
Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου για μένα, δεν με ενδιαφέρει το ότι ... με ψηφίζεις στη μαλακία του στέκα (μαζί με τους άλλους κλώνους σου) ........ σε έχω γραμμένο στα αρχίδια μου.
Ό,τι κι αν κάνεις, όσο κι αν προσπαθήσω.
Αν έχω κέφια ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ, θα γράφω.
Είσαι ανύπαρκτος.
Αν και μάλλον από αυτό ... θα έχεις καθημερινή εμπειρία ... ολοήμερη .........
Κακώς δεν άλλαξες την επιλογή σου τύπε. Ο τύπος ψοφάει για προσοχή. Κάνει τάχα τον αδιάφορο και όλο εδώ μεσά είναι και ωρύεταιΟπλο ετοιμο εχεις λακη?![]()
Κακώς δεν άλλαξες την επιλογή σου τύπε. Ο τύπος ψοφάει για προσοχή. Κάνει τάχα τον αδιάφορο και όλο εδώ μεσά είναι και ωρύεται![]()
Εσύ δεν κάνεις καν quote.
Γράφεις ΨΕΜΜΑΤΑ, τελείως διαφορετικά από αυτά που είχα γράψει.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
35 μπουκάλια κόκκινο έχεις πιει όλα κι όλα ρε μαλάκα ;
Εγώ έχω πιεί όλα τα ελληνικά
και 1000+ ξένα ............
Αυτό παίζει από 45$ ως 70$ σε εστιατόρια στη δυτική όχθη των ήπα .......
http://[URL unfurl="true"]www.reversewinesnob.com/wp-content/uploads/2012/02/2009_Napa_Cellars_Merlot.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τραλαλάκη ασε μας με τα φτηνιάρικα ξύδια που πίνεις...
να σε παρω εδώ να δοκιμάσεις κρασι και να παραγγείλεις... το φτηνότερο 95 ευρώπουλα το ακριβότερο 680...
ελα παίκτη μου να μάθεις πως ζουνε οι έχοντες
ο λαλακης πλενει τα ποδαρια του με πορφυρογεννητο και σατο καρρα του 93 αγορασμενα με κουπονια βεβαιατραλαλάκη ασε μας με τα φτηνιάρικα ξύδια που πίνεις...
να σε παρω εδώ να δοκιμάσεις κρασι και να παραγγείλεις... το φτηνότερο 95 ευρώπουλα το ακριβότερο 680...
ελα παίκτη μου να μάθεις πως ζουνε οι έχοντες
ο λαλακης πλενει τα ποδαρια του με πορφυρογεννητο και σατο καρρα του 93 αγορασμενα με κουπονια βεβαια![]()
τρωει και χαβιαρι οχι απο οξυρρυγχο βεβαια απο ζαργανα με κουπονι πανταθα του δώσω να φάει και κάτι για να μην τον βαρέσει στο κεφάλι και λέει μεγα΄λύτερες μαλακίες...
65 ευρώ τα 100 γραμμάρια ο μεζές...
τρωει και χαβιαρι οχι απο οξυρρυγχο βεβαια απο ζαργανα με κουπονι παντα![]()
τρωει και χαβιαρι οχι απο οξυρρυγχο βεβαια απο ζαργανα με κουπονι παντα![]()
ο λαλακης νομιζει οτι το χαβιαρι βγαινει απο οστρακο δεν θα καταλαβει τιποτα και αλοιφη για τους καλους να του στειλειςνα του στείλω λίγο πραγματικό ??
ο λαλακης νομιζει οτι το χαβιαρι βγαινει απο οστρακο δεν θα καταλαβει τιποτα και αλοιφη για τους καλους να του στειλεις
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.monastiriaka.gr/images/monastiriaka_photo1639.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αν του στείλω αντί για caviar έναν cavliar λες να θυμώσει ???? ;D
στειλτου λιγη τρουφα να βαζει στα ζυμαρικααν του στείλω αντί για caviar έναν cavliar λες να θυμώσει ????![]()
Ασε λακη, πουλα μαγκιές σε κανα γεροντι φαφουτη, όχι σε μενα... γιατί για ποτε το σκουριασμενο κοχλιάριο θα εμπαινε στο κωλαράκι σου ούτε που το καταλάβαινες....
στειλτου λιγη τρουφα να βαζει στα ζυμαρικα
http://[URL unfurl="true"]www.jotis.gr/Images/Products/Product56.Photo1.Original.png[/img[/URL]]
[/quote]
θα του στείλω ταυλανδέζικο ντελίκατέσεων
[img]https://sjiifoodclub.files.wordpress.com/2011/11/grasshoppers.jpg
θα νομίσει ότι είναι γαρίδες ...![]()
![]()
![]()
![]()
φημες λενε οτι πηγε στα τζαμπο και εψαχνε γαριδες τζαμποθα του στείλω ταυλανδέζικο ντελίκατέσεων
![]()
θα νομίσει ότι είναι γαρίδες ...![]()
![]()
![]()
![]()