ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
ναι τυπε το παλιο πρασινο![]()
τυπε αν ο λακης εβαζε βυζια νομιζω θα εκανε μεγαλυτερη καριερα απ την κυρια![]()
ναι τυπε το παλιο πρασινο![]()
τυπε μιλα ομορφα ο λακης ειναι επιστημονας ειναι ο εφευρετης του flying bridge dental tourbillon την οοδοντιατρικη γεφυρα χωρις υποστυλωματα που επιτρεπει στις ακριανες στεφανες να κινουνται γυροσκοπικα και ανεξαρτητα μεταξυ τους καθ οριζοντιο και καθετο αξοναΣαν τραβέλι τύπε?![]()
τυπε εισαι και συ στην πριμιουμ κατηγορια?Καλό το Ελαντρα; Εγώ ψήνομαι για το Kia το Shuma.
![]()
τυπε εισαι και συ στην πριμιουμ κατηγορια?![]()
τυπε σιγουρα θε ξεχωριζεις εγω οταν παω στην τραπεζα να πληρωσω τελη κυκλοφοριας για το εργαλειο με μουτζωνουν απαντεςΑπλά μ΄αρέσει να ξεχωρίζω!
![]()
τυπε σιγουρα θε ξεχωριζεις εγω οταν παω στην τραπεζα να πληρωσω τελη κυκλοφοριας για το εργαλειο με μουτζωνουν απαντες![]()
Η καλπη είχε σφραγίσει τυπε......
Αν ο λακης δεν εβγαινε την τελευταια μερα να αμολισει τις παπαριες του θα περναγε ο μεξικάνος, αυτό πιστεύω.
τυπε μην απαξιωνεις το πρασινο :S,διαχρονικη αξιαΑφου εχεις αυτοκίνητο τυπε.... προσεξε ο λακης μπορεί να θελει να στο αγοράσει, ζητησέ του πολλά....![]()
Φίλε noc για να λήξει το ζήτημα. όταν ξεκίνησα να ποστάρω, στις 00:00 το σκορ ήταν μπροστά ο Λάκης με 4 πόντους. Την ώρα που πάτησα και δημοσιεύτηκε το "Έληξε"... ήταν 00:01 και με τον Μεξικανό πιο μπροστά ακόμα από ένα πόντο. Το ζήτημα είναι τι έγραφε το ταμπλό στις 00:00Οταν σφραγισε εδειχνε 77 λακης 78 μεξικανος
Παπαμιμικο του bou![]()
Έληξε! Μετά από έναν σκληρό αγώνα που πέσανε κορμιά, ο ζελικο περνάει στον τελικό. Εξασφάλισε τον τίτλο του φιναλίστ μαλακα!
Φίλε noc για να λήξει το ζήτημα. όταν ξεκίνησα να ποστάρω, στις 00:00 το σκορ ήταν μπροστά ο Λάκης με 4 πόντους. Την ώρα που πάτησα και δημοσιεύτηκε το "Έληξε"... ήταν 00:01 και με τον Μεξικανό πιο μπροστά ακόμα από ένα πόντο. Το ζήτημα είναι τι έγραφε το ταμπλό στις 00:00
Το σκρην που έχει ποστάρει ο Αμπελάλες και γράφει 14/12 η ημερομηνία να σου τονίσω ότι μέχρι και τις 00:59 η μέρα ακόμα δεν έχει αλλάξει! Ο Στέκας σου λέει το ίδιο πράγμα. Το αποτέλσμα άλλαξε δηλαδη μέσα σε κάποια δευτερόλεπτα αλλά είχε κριθεί στις 00:00. O Στέκας έχει δίκιο! Στις 14 είπε λήγει η αναμέτρηση και όχι με το που γράψει 15 ο μήνας!
Τώρα αν δεν πιστεύεις και εμένα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Κι εγώ στον Μεξικανό έριξα ψήφο. Και ο Στέκας εκεί τον έδωσε αποδεδειγμένα. Δεν σπρώχνει τον Λάκη!
Μυστη Zebu για αυτο τον λεω Παπαμιμικο
Θυμασε τι εκανε με τον Αδωνι και που κατεληξε
Πλακα εχει οταν αναβουν τα αιματα
Μην ασχολούμαστε όμως τόσο πολύ με μια πλάκα που κάνουμε για να τρολλάρουμε στην ουσία την μαλακία που δέρνει κάποιους εδώ μέσα.Περισσότερο την πλάκα μας κάνουμε να περάσει και η ώρα!
![]()
Σωστό κι αυτό!Πλακα εχει οταν αναβουν τα αιματα![]()
![]()
![]()
Δεν είναι πλάκα.
Μην ασχολούμαστε όμως τόσο πολύ με μια πλάκα που κάνουμε για να τρολλάρουμε στην ουσία την μαλακία που δέρνει κάποιους εδώ μέσα.Περισσότερο την πλάκα μας κάνουμε να περάσει και η ώρα!
![]()
Και ο Στέκας εκεί τον έδωσε αποδεδειγμένα.
Λουγκρολακη
με το σκουριασμένο κοχλιάριο, σε έχω