Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2016

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός πιστεύεται ότι είναι ο Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2016?

• zeljko

Ψήφοι: 116 47,7%
  • Picker

Ψήφοι: 127 52,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    243
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Προς:

Loser noctilucent που μου πετάει λάσπη 10 μέρες τώρα εν απουσία μου γιατί τα μόνα αρχίδια που κουβαλάει είναι τα δικά μου και βρίσκονται στον κώλο του...

ΒΑΛΚΑΝΙΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ που το ξεβράκωμα που του κάνω του πέφτει λίγο και μπαίνει κι εδώ για να ξεφτιλίζεται περαιτέρω σα κατίνα που είναι...

Λοιπά μουνόπανα που ούτε παράθεση δε τους έχω κάνει και βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν όλο το κόμπλεξ τους...

Εχω να σας κάνω την εξής αποκάλυψη φίλες μου:

[move][size=24pt]ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ[/size][/move]

Άαααντε γεια!

Θρασυδειλο ανθρωπακι ο κομμουνιστης μεξικανος 5 μερες που επαιζε μπαλιτσα  στην μουγκα και μίλησε 03.30 την νυχτα αφού εληξε το ματσακι  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Για αυτό είχες την ψήφο μου

Συνημμένα

• 141216.png
    141216.png
    9,5 KB · Εμφανίσεις: 26
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Ο Zeljko ΔΕΝ είναι μπουρδελιάρης. Ένα παντρεμένο λαμόγιο είναι που γαμάει πουτάνες μόνο μεταμφιεσμένος και κρύβεται για να μην τον πάρει πρέφα η γυναίκα του και τον χωρίσει. Αυτό δεν είναι μπουρδελιάρης, είναι η ΝΤΡΟΠΗ του μπουρδελιάρη.

Προσεξε πικερ, θα τον εχεις αντιπαλο στον τελικό από ότι φαινεται..... :grin:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Θρασυδειλο ανθρωπακι ο κομμουνιστης μεξικανος 5 μερες που επαιζε μπαλιτσα  στην μουγκα και μίλησε 03.30 την νυχτα αφού εληξε το ματσακι  :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Για αυτό είχες την ψήφο μου

Τι 5 μερες, 11 μερες κρυβοταν στον βοθρο της η πουστρα Μεξικανα

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Μεξικανε δεν στα πάνε! Μπορεί την πρώτη και την δεύτερη θέση να την εχασες αλλά στο βάθρο θα ανέβεις! 3 είναι τα μεταλια...  :2funny:

Οι τεσσερις πρώτοι θα είναι στην φάση των ομίλων για MR MALAKAS 2017, δεν θα είναι στην προκριματική φάση.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Και μονο για το ότι ειχε εξαφανιστεί από προσωπου γης για δεκα μερες και βγηκε από το λαγουμι του μολις σιγουρευτηκε ότι δεν παει τελικο, πρεπει να ανακυρηχθει επιτημος μαλακας 2016.

Μεξικανε, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, εισαι ο μαλακας της καρδιας μας.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Και μονο για το ότι ειχε εξαφανιστεί από προσωπου γης για δεκα μερες και βγηκε από το λαγουμι του μολις σιγουρευτηκε ότι δεν παει τελικο, πρεπει να ανακυρηχθει επιτημος μαλακας 2016.

Μεξικανε, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, εισαι ο μαλακας της καρδιας μας.

Αυτό θα γίνει τύπε.... την 1-1-2017 θα ανακοινωθεί ο επιτιμος MR MALAKAS 2016.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Εγώ δεν ψήφισα κανέναν στον ημιτελικό. Και οι δύο είναι ελεεινοί με τον τρόπο τους, τόσο το κομμούνι όσο και ο φασίστας.

Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι στις 12 τα μεσάνυχτα που έληγε ο διαγωνισμός νικητής ήταν ο zeljko. Άρα μη λέτε μαλακίες.

Picker πας σφαιρα για τελικό  :grin:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αυτές τις μέρες λείπω από το site γιατί γαμάω κάθε μέρα. Όλοι οι κομπλεξικοί κάθονται εδώ μέσα και ψηφίζουν για το Μίστερ Μαλάκα 2016. Προσωπικά δεν ψήφισα καν στον ημιτελικό μεταξύ Zeljko και Mexikanos αλλά είδα ότι πέρασε το λαμόγιο.
Ασε μας ρε picker, εναμιση λεπτο σου τρώει το καθε γαμησι :S

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Ποτέ δεν έχω υπάρξει μαλάκας, ούτε κυριολεκτικά ούτε μεταφορικά. Είμαι από τους μεγαλύτερους γαμιάδες εδώ μέσα. Αν μάλιστα καταφέρω και αυξήσω τη μέση συχνότητα του νόμου στις 4 φορές τη βδομάδα (208-209 φορές το χρόνο) θα με βλέπετε με τα κιάλια.

Αυτό προσπαθώ αυτό τον καιρό γαμώντας κάθε μέρα και κυνηγώντας συγκεκριμένο στόχο για το 2016.

Αλλη γνωμη φαινεται να εχουν οι μπουρδελιαριδες για σένα πικερ.

Ο καλός μπουρδελιάρης  :fuck1: και γκόμενες και κάποια στιγμή κάνει οικογένεια και παιδιά.

Εννοείται πως μπορεί να συνεχίσει να σπρωχνει τανες και γκομενες ακόμα και παντρεμένος (αυτό κάνω και εγώ).  :grin:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Picker το τίτλο τον κερδίζεις επάξια λόγο Κορίνας.. έγινες ο πυρφόφορος της και αυτή σε απαξίωσε με τον ίδιο τρόπο που απαξιώνεις  εσυ ελλεηνίδες.. μεγάλη προσβόλα να σε απαξιώνει τάνα η οποία τα έφτιαξε και με γύφτο εν τέλη.. ΕΙΣΑΙ ΛΑΚΑΜΑΣ PICKER.. σε κατέστρεψε η Κορίνα.. σου χάρισε απαξίωση και τον τιτλο του μιστερ μαλακα.. και εσυ της ανέβασες κατακόρυφα τη πελατεία καθότι τρέχαν ολη να τη γαμήσουν και να της πούνε πόσο καψούρης ήσουν μαζί της..

Συνημμένα

• κορινα.jpg
    κορινα.jpg
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 23

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
καλπαζει....ας στεφθει απο τωρα ο Μεγας Πικερ!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Τι λες ρε ανόητε Ampelales; Η Κορίνα αρχικά αναγκάστηκε να αλλάξει βάρδια και τελικά να σταματήσει από τα μπουρδέλα εξαιτίας μου ενώ εγώ συνεχίζω να γαμάω στο Μετάξι σχεδόν κάθε μέρα. Και φυσικά ποτέ δεν θα έβγαζα γκόμενα πουτάνα. Έχετε μαύρα μεσάνυχτα για την υπόθεση αυτή!

Ώπα!!!

Εδώ προσπαθείτε να καρπωθείτε κίβδηλα την επιτυχια του Πάκο. Ντροπή.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Εδώ πάτε να βγάλετε Μίστερ Μαλάκα εμένα που είμαι ο ορισμός του μπουρδελιάρη.

Ο zeljko είναι σχεσάκιας και μουνόδουλος και δεν έχει καμία σχέση με μπουρδελιάρη. Και φυσικά στις 12 η ώρα που έληγε η ψηφοφορία ήταν αυτός μπροστά. Πολύ σωστά πέρασε στον τελικό. Ο διαγωνισμός έληγε στις 12 ακριβώς.

Εγώ θα ψηφίσω τελικά Παυλάρα.

Και ξέρεις γιατί;

Επειδή είσαι ανίκανος ακόμα και ένα Πρωτάθλημα Μαλακίας να πάρεις...

Τόσο Μαλάκας είσαι.

Άντε δακτυλιάσου τώρα.   :jerking:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Για σενα το μονο κριτηριο ειναι η κυριολεκτικη εννοια της λεξης (αυνανιστης δλδ).Αλλα και ετσι να το παρουμε.....Εχεις γαμησει περισσοτερες φορες απο τον Λακη???Και μονο ηλικιακα να το παρεις εχεις χασει.Αν λαβεις υποψιν σου και το οτι ειναι παντρεμενος και γαμαει οποτε θελει,οποια ωρα θελει τοτε χανεις με διαφορα.
Οποτε μην περνεις μονο την κυριολεκτικη εννοια του μαλακα υποψην σου.Για καποιους εισαι μαλακας λογο αποψεων,για αλλους λογο συμπεριφορας και για αλλους γιατι μπορει να σε φθονουν που γαμας τοσο  :sunglasses:

Τύπε, σοβαρολογείς τώρα;

Για ελλεϊνίδα μάλλον μιλάμε.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Καμία σχέση. Ο τύπος δεν είναι με την Κορίνα. Η Κορίνα σταμάτησε από τα μπουρδέλα γιατί κατάλαβε ότι με τους πελάτες της κάνει σεξ.

Άγιε, πρώτη φορά ο δακτυλιασμένος παραθέτει κάποιον.

ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?
Απαντήσεις
5K
Εμφανίσεις
139K

Stories