Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2016

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός πιστεύεται ότι είναι ο Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2016?

• zeljko

Ψήφοι: 116 47,7%
  • Picker

Ψήφοι: 127 52,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    243
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Μην κλαις λακη, αν και εκανες την μαλακία σου λεω μα ψηφίσω μεξικάνο....

Είμαι γέννημα θρέμμα της αττικής.

Σε μία επαγγελματική έκθεση που έπαιρνε μέρος η εταιρεία του πατέρα μου,
σε διπλανό περίπτερο από το δικό μας,
ήταν εταιρεία από το νομό θεσσαλονίκης.
Έσκαγα μύτη με κουστούμια μαφιόζικα και μου έκανε τα γλυκά μάτια μία από το διπλανό εκείνο περίπτερο  . Από τις πιο μουνάρες που έχω δει στη ζωή μου, με σένιο ντύσιμο
και βάψιμο που θύμιζε μουνάρα πορνοστάρ , ΨΗΛΗ ΟΜΩΣ & ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ,
που παριστάνει τη ... γραμματέα.

ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΚΟΜΗ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
ΟΓΚΩΔΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΕΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ .

Ενώ αρχικά σκέφθηκα να πάω να κάνω κατάσταση , γιατί φαινόταν ... ΕΤΟΙΜΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ,
τι έκανα ;;;

Άνοιξα το βιβλίο με τα στοιχεία των εκθετών ,
είδα ότι οι διπλανοί έχουν έδρα στη Θέρμη ........

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ .....

Μετά από τόσα χρόνια, έχω κάνει αγώνα για να ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΟΓΚΩΔΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΕΙΝΗ.
Αδύνατον να τη διαγράψω από τη μνήμη μου.
Όταν τη θυμάμαι , θέλω να κλάψω.

big-smiley-crying.gif
big-smiley-crying.gif
big-smiley-crying.gif
big-smiley-crying.gif
big-smiley-crying.gif
http://www.sherv.net/cm/emo/sad/big-smiley-crying.gif[/img[/URL]]

[/quote]

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
λακης και πικερ θα παιξουν με τους κομμουνιστες πουσι και χανο.... δεν ξερεις τι θα γινει γιωργο...
Μηπως γινει η διασταυρωση που ελεγα και βρεθουν κι οι δυο πολύ ψηλα.Επειδη εχουν κομπλεξ που εχασαν το 1949,μοιαζουν να το θελουν παρα πολύ να τα καταφερουν γι αυτό αγωνιζονται τοσο καλα.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Ο χανος παει σε πουτάνες αλλα δεν τις πληρώνει.... παει λέει μια καλημερα στα κορίτσια και φεύγει...

θα εχει την ψηφο μου  :rockon: :rockon: :rockon:

Πουτάνες είναι.

Απλά δε τις πληρώνω.

Είπα, δε θα σου ποιες είναι γιατί θα στεναχωρηθείς...

Να τα διαβάζεις αυτά που γράφω...

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Μηπως γινει η διασταυρωση που ελεγα και βρεθουν κι οι δυο πολύ ψηλα.Επειδη εχουν κομπλεξ που εχασαν το 1949,μοιαζουν να το θελουν παρα πολύ να τα καταφερουν γι αυτό αγωνιζονται τοσο καλα.

Εγω περιμενω τελικό λακη - πικερ τυπε, αλλά οι κομμουνιστες χανος και πουσι δείνουν τα ρέστα τους. :jerking: :jerking: :jerking:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Εγω περιμενω τελικό λακη - πικερ τυπε, αλλά οι κομμουνιστες χανος και πουσι δείνουν τα ρέστα τους. :jerking: :jerking: :jerking:
Για το επαθλο όμως;Οποιος καταφερει να κερδισει του αξιζει καθολικη αναγνωριση των προσπαθειών του.Αλλα θα παρει μονο ένα δαφνινο στεφανο;Ειχα κανει προταση οι νικητες να υποχρεώνονται να μη γραψουν για καποιο διάστημα η ακομη και να συνεισφερουν για να πανε στη Φυλης 3 απορα μελη.Αλλα σε ενα τετοιο ενδεχομενο προτεινω  το επαθλο να είναι 1)Μια επισκεψη  στα κεντρικα γραφεια της ΧΑ για να ακουσουν μια ομιλια του Κασιδιαρη.  2)Μια επισκεψη στα γραφεια της Ελληνικης Αγωγης για να παρακολουθησει το μαθημα από τον Αδωνι Γεωργιαδη  3)Μια επισκεψη στο βιβλιοπωλειο του Κωστα Πλευρη για να παρακολουθησει τη διαλεξη Ιστορικες μνημες για να μαθουν από τον δασκαλο οι αμόρφωτοι την Ιστορια του ελληνικου εθνους.

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
426
Πόντοι
511
Για το επαθλο όμως;Οποιος καταφερει να κερδισει του αξιζει καθολικη αναγνωριση των προσπαθειών του.Αλλα θα παρει μονο ένα δαφνινο στεφανο;Ειχα κανει προταση οι νικητες να υποχρεώνονται να μη γραψουν για καποιο διάστημα η ακομη και να συνεισφερουν για να πανε στη Φυλης 3 απορα μελη.Αλλα σε ενα τετοιο ενδεχομενο προτεινω  το επαθλο να είναι 1)Μια επισκεψη  στα κεντρικα γραφεια της ΧΑ για να ακουσουν μια ομιλια του Κασιδιαρη.  2)Μια επισκεψη στα γραφεια της Ελληνικης Αγωγης για να παρακολουθησει το μαθημα από τον Αδωνι Γεωργιαδη  3)Μια επισκεψη στο βιβλιοπωλειο του Κωστα Πλευρη για να παρακολουθησει τη διαλεξη Ιστορικες μνημες για να μαθουν από τον δασκαλο οι αμόρφωτοι την Ιστορια του ελληνικου εθνους.
Σωστο τυπε.Αν ομως βγει ο λακης??? :think:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ο λακης ειναι δικο μας παιδι, πατριωτης και πουτανιαρης.

Ο βαγονης ειναι λιγο μαλακας κομμουνιστης αλλα ειναι τουλαχιστων μπουρδελιαρης.

Ο πικερ θελει να μας καρφωσει στις γυναικες μας οτι παμε με πουτανες και μετα να μας τις γαμησει κιολας!!!

Ο μεξικανος εκτος απο την απυθμενη μαλακεια του, δηλωσε οτι παει με πουτανες χωρις να τις πληρωνει!!!

Πιστευω οτι οι επιλογες για τους ημιτελικους ειναι μονοδρομος

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
426
Πόντοι
511

Ο πικερ θελει να μας καρφωσει στις γυναικες μας οτι παμε με πουτανες και μετα να μας τις γαμησει κιολας!!!

Ο μεξικανος εκτος απο την απυθμενη μαλακεια του, δηλωσε οτι παει με πουτανες χωρις να τις πληρωνει!!!

Αυτης της αποψης ειμαι και γω.Ο λακης ειναι δικο μας παιδι και πρεπει να προστατευτει ασχετως αν δεν συμφωνουμε στα παντα.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

Ειχα προτείνει από παλιά στην διοικηση του site ειδικό baner για τον MR MALAKAS καθώς και 3 δωρεαν επισκέψεις σε στουντιο ή μπουρδελα, αλλά δεν προχώρησε.

Η μεγαλύτερη αντιδραση ήταν του πορνοπαππου που εστελε παντου πμ για μην υπαρξει το ειδικό baner.

Τελικα τα επριξε σε όλους και δεν προχωρησε....

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

Παντως ο λακης θα με πυροβολουσε τυπε...ακόμα και ήμασταν στο ίδιο στρατόπεδο.... :grin:

Ο βαγονης ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ μαλακας κομμουνιστης - αναρχικός αλλα ειναι τουλαχιστον μπουρδελιαρης, πως τα συνδιαζει δεν ξέρω...

Ο πικερ αν και πουτανιαρης είναι ανηθικος και χαφιές αφου θέλει να γαμήσει τις γυναίκες μας και να μας δωσει στεγνά.

Ο μεξικανος είναι ο μαλακας κομμουνιστης που είχε πει πως δεν παει σε πουτάνες και μετά το γυρισε κσι είπε πως  :fuck1: πουτανες αλλά δεν πληρώνει.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
426
Πόντοι
511
Παντως ο λακης θα με πυροβολουσε τυπε...ακόμα και ήμασταν στο ίδιο στρατόπεδο.... :grin:

Ο βαγονης ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ μαλακας κομμουνιστης - αναρχικός αλλα ειναι τουλαχιστον μπουρδελιαρης, πως τα συνδιαζει δεν ξέρω...

Ο πικερ αν και πουτανιαρης είναι ανηθικος και χαφιές αφου θέλει να γαμήσει τις γυναίκες μας και να μας δωσει στεγνά.

Ο μεξικανος ρίναι ο μαλακας κομμουνιστης που είχε πει πως δεν παει σε πουτάνες και μετά το γυρισε κσι είπε πως  :fuck1: πουτανες αλλά δεν πληρώνει.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα μεταπεισουμε το λακη στεκα να μην το πραξει.Δεσμευομαι να ειμαι διπλα του και να τον "επαναφερω"  :2funny:.Τα χουμε ξαναπει αυτες τις ωρες δεν περισσευει κανεις.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Στεκα μη φοβασαι το λακη. Θα εχουμε τοση δουλεια στην εθνοφυλακη να κυνηγαμε λαθραιους, αναρχες και λιποτακτες που ουτε θα του περασει απο το μυαλο για εσενα.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Θα μεταπεισουμε το λακη στεκα να μην το πραξει.Δεσμευομαι να ειμαι διπλα του και να τον "επαναφερω"  :2funny:.Τα χουμε ξαναπει αυτες τις ωρες δεν περισσευει κανεις.

Σιγα μουν φωβηθω λακηδες τυπε... υπηρετησα στον Εβρο, 800 μετρα από τα συνορα τι να μας πει ο λακης που μάλλον θα ήταν νοσοκόμα....

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Στεκα μη φοβασαι το λακη. Θα εχουμε τοση δουλεια στην εθνοφυλακη να κυνηγαμε λαθραιους, αναρχες και λιποτακτες που ουτε θα του περασει απο το μυαλο για εσενα.

Προτειμώ τα Ταγματα Ασφαλείας τύπε... η εθνοφυλακη υπάρχει μόνο στην παραμεθόριο.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τετοια λάθη εχουμε κανει ολοι οι Μύστες
Αυτα μας εχουν ανδρώσει και εχουμε γινει πλεον
σκληροπυρηνικοι γαμιαδες
Απο την αλλη τους αριστερους δεν τους απασχολουν τετοια θεματα
Εχουν μπασει τοσα πακια που η σουφρα τους θα ειναι χορτατη για παντα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
επειδη το ζητημα πλεον ειναι καθαρα πολιτικο-ιδεολογικο, ψηφησα λακη  :hi:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Τετοια λάθη εχουμε κανει ολοι οι Μύστες
Αυτα μας εχουν ανδρώσει και εχουμε γινει πλεον
σκληροπυρηνικοι γαμιαδες
Απο την αλλη τους αριστερους δεν τους απασχολουν τετοια θεματα
Εχουν μπασει τοσα πακια που η σουφρα τους θα ειναι χορτατη για παντα

Τουλαχιστον ο λακης είχε το θαρρος να το παραδεχτεί, δεν είναι λίγο αυτό τυπε  :hi:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
επειδη το ζητημα πλεον ειναι καθαρα πολιτικο-ιδεολογικο, ψηφησα λακη  :hi:

Παραθεσα λογια και των δύο τυπε... δεν νομιζω ότι το ζητημα ειναι πολιτικο-ιδεολογικο, δεν μπορεί να λες την μια πως  :fuck1: τανες τζαπα και την αλλή πως δεν πας σε τανες, να είσαι σε αυτό το σαιτ και να μην τον ψηφίζεις.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Παραθεσα λογια και των δύο τυπε... δεν νομιζω ότι το ζητημα ειναι πολιτικο-ιδεολογικο, δεν μπορεί να λες την μια πως  :fuck1: τανες τζαπα και την αλλή πως δεν πας σε τανες, να είσαι σε αυτό το σαιτ και να μην τον ψηφίζεις.

Ο Μεξικάνος φτύνει καταμουτρα τους μπουρδελιαρηδες
σε ενα σάιτ που λεγεται bourdela
:hi:

Μόνο σε μπουρδέλα του 10ρικου γαμάς; Καλά σε λέω καημένο.

Θες να κάνουμε έρανο να γαμήσεις κι εσύ μια; Μη φοβάσαι, δε χρειάζεται να σε ερωτευτεί για να σε γαμήσει, λεφτά θέλει.

Ίσως είναι επειδή δε χρειάζεται να πληρώσω για να γαμήσω...  ;)

Επισης ο Λακης ποσταρει κανονικα
Η λουγκρα η Μεξικανα εχει εξαφανιστει :effemine:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?
Απαντήσεις
5K
Εμφανίσεις
139K