Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2016

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός πιστεύεται ότι είναι ο Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2016?

• zeljko

Ψήφοι: 116 47,7%
  • Picker

Ψήφοι: 127 52,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    243

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
δεν σε ανεβαζει το θεμα μια κορινα η ο γυφτος εγω παλεψα ημουνα καθε μερα  κοψιασα τυπε  αλλα  το κατεστημενο δεν ηθελε  δεν πειραζει  
Γιωργο ειναι και ο 'νομος'.σορυ αλλα δεν εχεις κατι αντιστοιχο στο προγραμμμα σου. :S

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Του χρονου θα εχεις εμπειρίες γίωργο...θα παιξεις καλύτερα....

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
ο νομος της βλακειας  δεν  μου λειπανε  η εμπειριες η κλεψιες στο 60-59 με φαγανε 

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
δεν ηταν ψεματα το ειπα διοτι ντρεπομουν

Γιωργο, για να εχεις καλύτερη πορεία του χρόνου, θα ανοιξεις θεμα Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΣΠΑΡΗ.

Αν βαλεις και την γυναικα σου να κανει βιζιτες θα μαζέψεις πολλες ψήφους.

Θα πρεπει να μαθεις από τους δυνατους μαλάκες  :jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
κανεις δεν ειναι δυνατος μαλακας ολοι οι αλλι ειναι για πρωινο τυπε    ο πικερ ηταν ενας βλακας οπου με κερδισε απο τυχη και πολυ στησιμο 

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
κανεις δεν ειναι δυνατος μαλακας ολοι οι αλλι ειναι για πρωινο τυπε    ο πικερ ηταν ενας βλακας οπου με κερδισε απο τυχη και πολυ στησιμο 

Δεν είσαι ετοιμος για τον τιτλο γιωργο, κάνεις πολλά λάθη...το βασικό σου λάθος ότι υποτιμάς τους αντιπάλους σου.

Δειχνεις αλαζονεια με αποτέλσμα να χάνεις σε υποστήριξη.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
τρομερος αγωνας απο τον φιλοτιμο μαλακα γασπαρη, αλλα ο πικερ ειναι ανικητος φετος...δεν ειναι τυχαιο οτι ουτε καν μπηκε στο κοπο να ποσταρει κατι, ενω ο γιωργαρος εδινε τον νυν υπερ παντων αγωνα...αφου περασε και αυτον τον σκοπελο ο πικερ, θα κανει περιπατο μεχρι το τροπαιο πλεον...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
τρομερος αγωνας απο τον φιλοτιμο μαλακα γασπαρη, αλλα ο πικερ ειναι ανικητος φετος...δεν ειναι τυχαιο οτι ουτε καν μπηκε στο κοπο να ποσταρει κατι, ενω ο γιωργαρος εδινε τον νυν υπερ παντων αγωνα...αφου περασε και αυτον τον σκοπελο ο πικερ, θα κανει περιπατο μεχρι το τροπαιο πλεον...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εδώ που τα λέμε, δεν ήταν κι απαραίτητο...

Είχαμε τον διοργανωτή που φρόντιζε να μας υπενθυμίζει τα κατορθώματα του κ. Πίκη, γιατί φοβήθηκε ότι το  γκανιάν που ήλθε από το πουθενά ( κ. Γ. Γάσπαρης) θα έκλεβε τελευταία στιγμή την νίκη.  :)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.452
Πόντοι
41.129

Είχαμε τον διοργανωτή που φρόντιζε να μας υπενθυμίζει τα κατορθώματα του κ. Πίκη, γιατί φοβήθηκε ότι το  γκανιάν που ήλθε από το πουθενά ( κ. Γ. Γάσπαρης) θα έκλεβε τελευταία στιγμή την νίκη.  :)

εγω ψηφισα παντως τον γιωργο γιατι εβλεπα ποσο πολυ το ηθελε και δεν ηθελα να του χαλασω χατηρι...   :hi:  :kneel:

ο πικερ θα σηκωνε σιγουρα το κυπελο σε διαγωνισμο για Πουτανοκαψουρη...

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

Είχαμε τον διοργανωτή που φρόντιζε να μας υπενθυμίζει τα κατορθώματα του κ. Πίκη, γιατί φοβήθηκε ότι το  γκανιάν που ήλθε από το πουθενά ( κ. Γ. Γάσπαρης) θα έκλεβε τελευταία στιγμή την νίκη.  :)

Εγω και η BOUEFA στηρίζουμε το fair play τυπε, οπότε οι μικρες αναδρομες στα λογια του πικέρ ήταν απαραιτητη.

Αλλα και ο γιωργος εκανε μεγάλο αγώνα και αξίζει τον σεβασμό μας ως  :jerking: :jerking: :jerking: και κερατά.

Μην ξεχνάμε ότι ο γιωργος εχει γυναίκα βιζιτού και ζει με τα λεφτά μας.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
εγω ψηφισα παντως τον γιωργο γιατι εβλεπα ποσο πολυ το ηθελε και δεν ηθελα να του χαλασω χατηρι...   :hi:  :kneel:

ο πικερ θα σηκωνε σιγουρα το κυπελο σε διαγωνισμο για Πουτανοκαψουρη...

Παντως ο γιωργος καταφερε να έχει γυναίκα βιζιτού, ενώ ο πικερ ακόμα παρακαλάει την κορίνα...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Εγω και η BOUEFA στηρίζουμε το fair play τυπε, οπότε οι μικρες αναδρομες στα λογια του πικέρ ήταν απαραιτητη.

Αλλα και ο γιωργος εκανε μεγάλο αγώνα και αξίζει τον σεβασμό μας ως  :jerking: :jerking: :jerking: και κερατά.

πεθαίνεις για  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: στεκουλη;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Αλλα και ο γιωργος εκανε μεγάλο αγώνα και αξίζει τον σεβασμό μας ως  :jerking: :jerking: :jerking: και κερατά.

Γεγονός το ότι έπρεπε με κάποιον τρόπο να εκπροσωπηθεί, αλλά νομίζω ότι δείξατε λίγο περισσότερο ζήλο από ό,τι έπρεπε.

Τέλος πάντων... Τέλος καλό, όλα καλά.

Βεβαίως. Και εφόσον αναγνωρίζετε κι εσείς τις σθεναρές του προσπάθειες, προτείνω να του απονείμει η διοργανώτρια αρχή ένα αναμνηστικό δίπλωμα για τον καλύτερο νεοεισερχόμενο μαλάκα. Νομίζω ότι το αξίζει και με το παραπάνω. Μην λησμονείτε άλλωστε πως είναι μόλις η πρώτη του συμμετοχή, και παρά τούτο είδαν την πλάτη του πολλοί βετεράνοι μαλάκες.  

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.452
Πόντοι
41.129
Παντως ο γιωργος καταφερε να έχει γυναίκα βιζιτού, ενώ ο πικερ ακόμα παρακαλάει την κορίνα...

σιγουρα ο πικερ θα ηθελε να μοιασει στον γιωργο. ο γιωργος καταφερε αυτο που ο πικερ προσπαθει τοσα χρονια... θελει τροπο τελικα οχι κοπο.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Γεγονός το ότι έπρεπε με κάποιον τρόπο να εκπροσωπηθεί, αλλά νομίζω ότι δείξατε λίγο περισσότερο ζήλο από ό,τι έπρεπε.

Τέλος πάντων... Τέλος καλό, όλα καλά.

Βεβαίως. Και εφόσον αναγνωρίζετε κι εσείς τις σθεναρές του προσπάθειες, προτείνω να του απονείμει η διοργανώτρια αρχή ένα αναμνηστικό δίπλωμα για τον καλύτερο νεοεισερχόμενο μαλάκα. Νομίζω ότι το αξίζει και με το παραπάνω. Μην λησμονείτε άλλωστε πως είναι μόλις η πρώτη του συμμετοχή, και παρά τούτο είδαν την πλάτη του πολλοί βετεράνοι μαλάκες.  

Θα συμφωνήσω με την πρότασής σας Αγιε... ο Γιώργος αξίζει το βραβείο του Νεοεισερχόμενου Μαλάκα 2016

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?
Απαντήσεις
5K
Εμφανίσεις
139K

Stories

Νέο!