noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
πιπες κανειςστον πολεμο ολα επιτρεπονται αν χασω θα μεινω εκτος σπιτιου θα με φιλοξενησει κανεις
πιπες κανειςστον πολεμο ολα επιτρεπονται αν χασω θα μεινω εκτος σπιτιου θα με φιλοξενησει κανεις
για την επιβιωση σου θα το κανειςδεν ειμαι αδερφη
Ο πιο μαλάκας κερδιζει ;)αν σας πω το επαγγελμα της γυναικας μου θα με θεωρησετε πολυ μαλακα
που τους φυλάει?η γυναικα μου φυλαει γερους ειναι πολυ μαλακεια αλλα μου τα φερνη τα λεφτα
Γιωργο,ετσι όπως ηρθαν τα πραγματα και το ποσο σημαινει ο διαγωνισμος αυτος για σενα,πρεπει να σου πω αν και δε το συνηθίζω,οτι δε σε εχω ψηφισει ποτε μεχρι στιγμης γιατι θεωρω ότι εχουν άλλη σειρα πριν από σενα.Λυπαμαι.στον πολεμο ολα επιτρεπονται αν χασω θα μεινω εκτος σπιτιου θα με φιλοξενησει κανεις
Δεν είναι σωστο αυτό που γραφεις.Χαλας τα σχεδια του Γιωργου που καπως ετσι ονειρευεται να πανηγυρισει τη βραδια της νικης του.Γάσπαρη ότι και να γράψεις για να προσπαθήσεις να τουμπάρεις το αποτέλεσμα είναι μάταιο όταν έχεις αντιπαλο τον Πικερ
ο τύπος έχει γραψει διαστημικές μαλακιες εδώ μεσα και συνεχιζει να γράφει δηλαδή οποτε τον πιάνει για να μην σχολιάσουμε και το φωτογραφικο υλικο που ανεβάζει κατά καιρους
εγω τον βλέπω ακομα και για τροπαιουχο φετος θα βγει για πανηγυρια στο Μεταξουργειο την νυχτα του τελικου
στον πολεμο ολα επιτρεπονται αν χασω θα μεινω εκτος σπιτιου θα με φιλοξενησει κανεις
στεκα εδειξες ανοικτα πιο υποστηριζεις με τα λογια σου ο διαγωνισμος σου ειναι μια αρλουμπα και δεν δινεις διακιωμτα σε νεους παικτες αν δικδικησπυν κατι παραπανω
ναι ο πικερ δεν υπαρχει ομως και γραφω πολλα η γυναικα μου το εμαθε για τον διαγωνισμο
της το εδιεξα για αυτο με εκβιαζει μου ειπε πρεπει ν ααποκλεισω τον πικερ και θα σωσο το σπιτι μου παλυεω για περισσοτερα πραγματα