ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
ο μονος που δεν θα θελει να βγει μιστερ μαλακας ειναι ο λακης διοτι εχει ιατρειο
Γιώργο, δυο φορές στα μπουρδέλα είναι είτε 20 είτε 40 ευρώ.οχι λαθος αυτο δεν γινεται πρεπει νσ δωθουν λεφτα στην πρωτη τριαδα λογω χριστιγουνενων 50 ευρω και να γαμησουν σε μπουρδελλο απο δυο φορες
ο μονος που δεν θα θελει να βγει μιστερ μαλακας ειναι ο λακης διοτι εχει ιατρειο
Κοιτα τι εχω σκεφτει για επαθλο.
Αν σηκωσει την κουπα ο εκτωρ που για μενα ειναι το απολυτο φαβορι φετος, με δεδομενο οτι δεν γαμαει προτεινω να του δωθει σαν δωρο 3 επισκεψεις σε Φυλης και Μεταξουργειο. Οπου η κοπελα απλα θα του τον παιξει. Δλδ, αντι να τραβαει μαλακια μονος του, να πληρωσουμε 3 επισκεψεις να του τον παιξουν.
Στον mr Μαλακα 3 μαλακιες δωρεαν απο τα μελη.
Σκληρος αντίπαλος Γιωργο.Σκεφτεσαι να προτείνεις αναμετρηση στο Μεταξουργειο και ο καλυτερος ας κερδισει;Δηλαδη.Θα πατε και οι δυο σε μπουρδελο πρωτα ο ενας και ακολουθως ο αλλος και η κοπελα μετα θα πει ποιος ηταν ο καλυτερος.Ο νικητης προχωραει στον επομενο γυρο.Μια και δειχνεις αποφασισμένος να κερδισεις.στεκα ετοιμαζομαι πολυ σκληρα
δεν εχει καμμια ελπιδα να τον κερδισει.Γιωργο πρεπει να κανεις πολλες μαλακιες για να κερδισεις τον πικερ...
είναι μαλακας ο Λαδακης τι γιατρός και μαλακιες ούτε για να μαζεύει τις καποτες από τα μπουρδελα όταν παμε και γαμαμε δεν κανει
είναι μαλακας ο Λαδακης τι γιατρός και μαλακιες ούτε για να μαζεύει τις καποτες από τα μπουρδελα όταν παμε και γαμαμε δεν κανει
τυπε επειδη κοντραριστηκαμε σε αλλο "θεμα" , για να μη ψαχνω που , αν σε εβρισα η σε προσβαλα ζητω συγγνωμη. βεβαια εσυ το ξεκινησες αλλα δε τρεχει τιποτα,δε το παω προσωπικα με οποιονδηποτε στο νετ,δεν εχει νοημα. απλα εσυ με τσαντισες λιγο,λαθος μου.
η αννουλα η μολδαβεζα οπως σωστα σου ειπε ο hotvenom ξεκινησε φ134 κατω.
το 93 οι τιμες στη φυλης ηταν 1500-2000 δρχ. τις εσπασε η νατασσα πεταλουδα, η ντιβα της φυλης, μεταξυ 93-95,που ζηταγε 3.000 δρχ στο φ71κατω και η οποια ξεκινησε 2-3 χρονια πριν στο φ84 κατω με τη πρασινη πορτα σε νορμαλ τιμες + καμια βραδυνη εκανε στο περγαμου 1 τοτε. επισης στο φ59 φερνανε που και που κατι γερμανικα αστερια που ζηταγαν 3.000 κατ εξαιρεση. μια που αποχωρω,για να σε φλιπαρω λιγο θα σου πω πως το 93 δεν ειχαμε ευρω, ειχαμε ecu και αν βρεις ποιανου κλωνος ειμαι κερδιζεις 100 απο αυτα !!!
επειδη μυριζομαι την αντιδραση σου, θα σου πω απλα οτι πιθανολογω να εχεις πεσει σε κανα καζανι με ντατουρα μικρος,οποτε παραδινομαι...
αν δε το καταλαβες , θα στο ξαναπω ....ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ
υ.γ. ζορμπα θενκς για την υποστηριξη δε μου χρειαζεται,αλλα και παλι σε ευχαριστω. με την ευκαιρια,πολυ δυνατο μωρο που ζητησες, εμφανισιακα ειναι η τζουλια απο γερμανους,εχει σιλικονη ,αλλα το κορμι της ειναι ουαουυυ και ακουγεται απο σοβαρα μελη πως ειναι καλη μεσα,σε gfe φαση αυστηρα. ριξε μια ματια...
κσλο κουραγιο στους υπολοιπους
Πόσες φορές θα πεις τα ίδια και τα ίδια σαν τον Πικερίκου...
Έχεις άλλη βερσιόν από το παραμυθάκι με την κληρονομιά του θείου, και τον ανεπρόκοπο ανιψιό του;
Βρε Κώστα Λαδάκη, μου κίνησες την περιέργεια.Ποιος είναι ο συνταξιούχος ΟΤΕ;