Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2015

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιόν/α επιλέγετε για Mister Malaka bourdela.com 2015?

• billy13

Ψήφοι: 102 56,4%
  • Picker

Ψήφοι: 79 43,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    181
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Αδυνατη πλεον η ανατροπη! Ανακηρυξε το νικητη και κανε τριτο τελικο της μιας μερας μεταξι Κωστακη και Πικερ.

Ο μικρός τελικός εβγαλε νικητή τον kostakis27 και παίρνει την 3η θέση.

Στον μεγάλο τελικο, κρίνεται η 1η και η 2η θέση στον χαμένο, μεχρι την 31/12 είναι αρκετές μέρες.

Δεν θα είχε κανενα νοημα ενας αγώνας kostakis27 - Picker.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ο μικρός τελικός εβγαλε νικητή τον kostakis27 και παίρνει την 3η θέση.

Στον μεγάλο τελικο, κρίνεται η 1η και η 2η θέση στον χαμένο, μεχρι την 31/12 είναι αρκετές μέρες.

Δεν θα είχε κανενα νοημα ενας αγώνας kostakis27 - Picker.
Δικιο εχεις ελειψε το σασπενς ομως.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εμαθα απο συνμπουρδελιαρη  :grin: οτι ενας απο τους δυο φετινους φιναλιστ στο περσινο διαγωνισμο ειχε ζητησει απο τον διοργανωτη να μην τον συμπεριλαβει στους διαγωνιζομενους  :o ισχυει κατι τετοιο στεκα  :grin:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
εμένα δεν με έβαλε φέτος
όχι ότι θα με ψύφιζε κανεις  :boobies:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Εμαθα απο συνμπουρδελιαρη  :grin: οτι ενας απο τους δυο φετινους φιναλιστ στο περσινο διαγωνισμο ειχε ζητησει απο τον διοργανωτη να μην τον συμπεριλαβει στους διαγωνιζομενους  :o ισχυει κατι τετοιο στεκα  :grin:

Δεν είμαι συγουρος, νομιζω πως ναι... αλλα εσυ δεν τους ξερεις οποτε δεν σου κανει διαφορά τυπε... :hi:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δεν είμαι συγουρος, νομιζω πως ναι... αλλα εσυ δεν τους ξερεις οποτε δεν σου κανει διαφορά τυπε... :hi:
Εγω ψηφισα τυπε, απλα με εκανε εντυπωση οτι ειναι ενας απο τους δυο φιναλιστ  :grin:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Να υποθέσω ότι δεν ήταν ο Πίκερ, αφού αυτός το βλέπει και σαν διαφήμιση του νόμου του όλο αυτό που γίνεται...

Εξάλλου, δεν είναι ούτε λίβερτζυ σώβρακα, ούτε μόνστερ ένερτζυ ντρινκς, ούτε κουμπωμένα σαντουιτσάκια, ούτε τρύπες που μυρίζουν κωλίλα, ο περίφημος Νόμος του σύγχρονου Μωυσέως/Πίκερ...

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Θέλουμε δηλώσεις του τροπαιούχου billy13!
Όπως άλλωστε, ο kostakis και ο picker που έχουν κάνει σωρεία δηλώσεων.

Επισκέπτης
Να υποθέσω ότι δεν ήταν ο Πίκερ, αφού αυτός το βλέπει και σαν διαφήμιση του νόμου του όλο αυτό που γίνεται...

Σίγουρα δεν ήμουν εγώ τύπε. Τα μέλη του site ψήφισαν τον Picker όσο ακριβώς έπρεπε για να προβληθεί ο νόμος του στα πέρατα της μπουρδελικής οικουμένης, την κρίσιμη όμως στιγμή του τελικού αναγνώρισαν πως δεν μπορεί αυτός να είναι ο Μίστερ Μαλάκας.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Σίγουρα δεν ήμουν εγώ τύπε. Τα μέλη του site ψήφισαν τον Picker όσο ακριβώς έπρεπε για να προβληθεί ο νόμος του στα πέρατα της μπουρδελικής οικουμένης, την κρίσιμη όμως στιγμή του τελικού αναγνώρισαν πως δεν μπορεί αυτός να είναι ο Μίστερ Μαλάκας.

σε ικετεύω , γράψε αυτό που είχες πεί , ότι δεν είναι μαλάκας κάποιος που ξεφτυλίζεται για ένα μουνί αρκεί να μην αγγίζει και παρατρίβει το πεοεντέριο του

έλα σε παρακαλώ , το έχω πολύ μεγάλη ανάγκη

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
σε ικετεύω , γράψε αυτό που είχες πεί , ότι δεν είναι μαλάκας κάποιος που ξεφτυλίζεται για ένα μουνί αρκεί να μην αγγίζει και παρατρίβει το πεοεντέριο του

έλα σε παρακαλώ , το έχω πολύ μεγάλη ανάγκη

Το έχεις πελώρια ανάγκη γιατρέ;  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μάλλον ξενέρωσε και αποφάσισε να μην ασχολείται πλέον  :S

προσέχει ο άτιμος ...δεν απαντάει ποτέ , δεν έχει κανένα αντεπιχείρημα, γιατί φοβάται το κύπελλο...και όταν καταλαγιάσει η μπορα γράφει εκ του ασφαλούς τις γνωστές μαλακίες με τα κεφαλαία

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom