alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Οταν θα ξαναζητησεις νομικες συμβουλες θα το θυμαμαι αυτο.Alex71 me 1000!
Οταν θα ξαναζητησεις νομικες συμβουλες θα το θυμαμαι αυτο.Alex71 me 1000!
Τυπε όπως ειπε και ο τυπος Νουκεμ πιο πριν απλα νικς ειμαστε εδώ μεσα .... στη τελική πατάς ένα Χ και δεν ξαναμπαινεις ποτε ή μπαινεις με άλλο νικ.
κατσε για να καταλαβω..τιμητικος τιτλος δεν ειναι αυτο εδω μεσα? η κανω λαθος? οχι τπτ αλλο εγω σε ψηφισα για καλοΟταν θα ξαναζητησεις νομικες συμβουλες θα το θυμαμαι αυτο.
Alex71 me 1000!
Αθωο μου παιδι.κατσε για να καταλαβω..τιμητικος τιτλος δεν ειναι εδω μεσα? η κανω λαθος? οχι τπτ αλλο εγω σε ψηφισα για καλο
κατσε για να καταλαβω..τιμητικος τιτλος δεν ειναι εδω μεσα? η κανω λαθος? οχι τπτ αλλο εγω σε ψηφισα για καλο
μπεσα εδω ειχα δηλωσει να βαλουν και μενα! νομιζω οτι περυσι εσυ δεν βγηκες παλι?Αθωο μου παιδι.
Αθωο μου παιδι.
νομιζα ηταν χιουμοριστικο ρε τυποι...Το MR MALAKAS 2015 σου μοιαζει για τιμητικό να το κουβαλας σαν τιτλο;
νομιζα ηταν χιουμοριστικο ρε τυποι...
δειξτε κατανοηση τυποι..ακομα γκαβακας ειμαι εδω... :-
εκανες χοντρη αβλεψια που δεν μ εβαλες! θα εβγαινα με τα 1000!Και καλός
εκανες χοντρη αβλεψια που δεν μ εβαλες! θα εβγαινα με τα 1000!
Τυπε εσυ δεν εισαι που πας στις πουτανες με το ταμπλετ και τους δειχνεις τι εχεις γραψει λεγοντας "ειμαι ο Πετρος Κ";Ο παπατζής ο dude άνετα.
παντως ειλικρινα νομιζα οτι ηταν τιμητικος τιτλος η εστω χιουμοριστικου στυλ..αμα ειναι προσβλητικο δεν θα επρπε καν να υπαρχει τοτε..αυτη ειναι η γνωμη μουυπερβάλεις, κατσε να μαθενεις από τους παλαιους...
παντως ειλικρινα νομιζα οτι ηταν τιμητικος τιτλος η εστω χιουμοριστικου στυλ..αμα ειναι προσβλητικο δεν θα επρπε καν να υπαρχει τοτε..αυτη ειναι η γνωμη μου
Τυπε εσυ δεν εισαι που πας στις πουτανες με το ταμπλετ και τους δειχνεις τι εχεις γραψει λεγοντας "ειμαι ο Πετρος Κ";
ΜΑΛΑΚΑΣ με τα ολα σου.