Xθες βράδι κατά τις 01:30 έκανα μια απαξιωτική βόλτα στη Λιοσίων
,ο καιρός ήταν ιδανικός για μπουρδελότσαρκα και είχα τεράστια ανάγκη μια καινούρια σκληρή πουράτζα.Μπαίνοντας στο Λιοσίων 76β που είχα πολύ καιρό να πετύχω ανοιχτό,ο δροσερός τσάτσος μου παρουσίασε την σιτεμένη όλγα,
μια πουράτζα γύρω στα 50 με κοντό καροτί μαλλί,ωραία πεσμένα 2,5αρια βυζιά,σπασμένο πρόσωπο και σώμα με πιασίματα.Φορούσε ένα κόκκινο φορεματάκι και με κοίταξε μ'ένα λάγνο βλέμμα λέγοντάς μου πως δεν θα το μετανιώσω ;) ;).
Έδωσα ένα δεκάρικο και ότι ψιλά είχα και πέρασα στο δωμάτιο.Ο χώρος είναι πολύ κυριλέ για τα δεδομένα της περιοχής.Μετά από λίγο έρχεται και η πουράτζα.Γδύνεται και αρχίζει να με χαιδεύει αισθησιακά.Έχω καυλώσει απίστευτα και ξεκινάω να γλείφω με μανία τα βυζιά της και να χουφτώνω την κωλάρα της.Μετά με ξαπλώνει και αρχίζει να με γλείφει αυτή σε όλο το κορμί μέχρι τις πατούσες
.Αφού μου καραμελώνει τις μπάλες ξεκινάει ένα βαθύ λαρυγγωτό τσιμπούκι το οποίο ήταν αργό και απολαυστικό.Την παίρνω αγκαλιά και την γλείφω στον λαιμό ενώ τον έτριβα ακα στην μουνάρα της.
Αν και φαινόταν αρκετά ρομαντική δεν με άφησε να της τον χώσω έτσι :S :S,
ίσως επειδή ήταν η πρώτη μας φορά.Πέρασμα καπότας και σκίσιμο στο πλάι,ενώ μου έγλειφε τα δάχτυλα.Γύρισμα στα 4 και σφυροκόπημα μέχρι να καταθέσω.Αράξαμε για λίγο μετά στο κρεβάτι και μου έλεγε πόσο της αρέσει να την γαμάνε πιτσιρικάδες
.
Δυστυχώς δεν παίχτηκαν ρομαντικά γλωσσόφιλα τα οποία είχα τεράστια ανάγκη αλλά πιστεύω την επόμενη φορά θα είναι πολύ πιο ρομαντική