stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Ολοι οι καλοι χωραμε φιλε μου
Θα είσαι στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας μπολτυ
Ολοι οι καλοι χωραμε φιλε μου
Θα είσαι στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας μπολτυ
ελπιζω του χρονου να με τιμησει και εμενα το σαϊτ βαζοντας με στις λιστες ...ολοι οι καλοι χωρανε πιστευω.
Ελπιζω να με βαλεις με τα ιερα τερατα του θεσμου τυπε μη με βαλεις με τιποτα γατάκια
ελπιζω του χρονου να με τιμησει και εμενα το σαϊτ βαζοντας με στις λιστες ...ολοι οι καλοι χωρανε πιστευω.
Αυτή τη στιγμή είσαι με τον billy13 μπολτυ, δεν τον λες και γατακι
Παντως ειναι λιγο αδικο το συστημα. Κανονικα η βαθμολογια του πρωτου γυρου, πρεπει να μεταφερεται στο δευτερο, οπως στην ευρωλιγκα . Νομιζω οτι πρεπει να το δει η BUEFA αυτο
ρε τυπε τι παιχτηκε με τον μπιλυ μου κανει εντυπωση τι εκανε και θελετε να τον τιμησετε???
Λεει πολλες χοντρες μαλακίες τυπε, βασικα σε ξεπερναει γιατί είναι ηλίθιος, ενώ εσύ είσαι ποιοτικός μαλάκας
οσοι ψηφισαν μπιλυ 13 ειμαι περιεργος αν εχουν κανει εστω και μια ενημερωση ποτε
Καθόλου αδικο, στο Bourdela Champions League οι 16 πρωτοι περνανε σε ομίλους ως εξής:
όμιλος α: 1 5 12 16
όμιλος β: 4 8 9 13
όμιλος γ: 3 7 10 14
όμιλος δ: 2 6 11 15
και μετά ο α όμιλος παίζει με τον β σταυρωτά και ο γ με τον δ.
Δεν εξηγώ πως βγαίνει αυτό μαθηματικά γιατί είναι περίπλοκο, αλλά άμα είναι κάποιος πονηρός θα δει ότι όλοι οι όμιλοι αθροίζουν 34 και τα σταυρωτά ματς βγαίνουν με τη μέθοδο πάνω-κάτω.
ο μπιλυ εχει δωσει τα παντα στα θρεντ που εγραφε ειδικα με τις φωτο του
ντροπη ξεφτυλλες που τον ψηφιζετε
και τον ντουντ επισης
Λεει πολλες χοντρες μαλακίες τυπε, βασικα σε ξεπερναει γιατί είναι ηλίθιος, ενώ εσύ είσαι ποιοτικός μαλάκας
στους 16,καλυτερα νοκ-αουτ τυπε.