gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
oti thesgl, να σε ρωτήσω κάτι ?
oti thesgl, να σε ρωτήσω κάτι ?
oti thes
oxi kala to pasΘα ήθελα να μου πεις εάν θεωρείς ότι πρέπει να ακονίσω περισσότερο
τα ποσταρίσματα μου
τα ανομηματα ιδιως του ντουντ στο σαιτ και τα βρισιδια του ηταν αρκετα να γραφτει βιβλιοΑπό το νήμα Ρομαντισμός και μπουρδέλα, και από την Ημερήσια ενημέρωση
σβήστηκαν πάμπολλες σελίδες όπου ο Dude007 και ο Billy13 στόλιζαν
οικογενειακά μου πρόσωπα και τα αποκαλούσαν εργαζόμενα άτομα του Μεταξουργείου.
Φυσικά δεν τους "βιάζω" για αυτό τον λόγο αλλά για άλλους πολλούς.
Η παραπάνω δράση τους είναι ένα "πταίσμα" μπροστά σε αυτά που έχουν κάνει
σε άλλα άτομα και σε αξίες που έχουν ποδοπατήσει και κατακρεουργήσει.
Αυτά για όσους έχουν χάσει τα πρώτα επεισόδια της σειράς μας. Ευχαριστώ.
oxi kala to pas
τα ανομηματα ιδιως του ντουντ στο σαιτ και τα βρισιδια του ηταν αρκετα να γραφτει βιβλιο
τον κουζινακια ναι και θελει και πιο χοντρη πουτσα για τον μπιλυ τον μαλάκοκαυλη εχω ενστασεις αλλα κανονικα βεβαια θελει κι αυτος την πουτσα του επειδη με τις πλατες του οχετου ντουντ μας το παιζε μαγκιτσαΈχω άλλη μια ερώτηση.
Σαν πάρα πολύ παλαιότερο μέλος από εμένα, θα ήθελα την άποψη σου, όσον αφορά το
αν είναι σωστό να βιάζω έτσι τον Βασίλη και τον κουζινάκια.
τον κουζινακια ναι και θελει και πιο χοντρη πουτσα για τον μπιλυ τον μαλάκοκαυλη εχω ενστασεις αλλα κανονικα βεβαια θελει κι αυτος την πουτσα του επειδη με τις πλατες του οχετου ντουντ μας το παιζε μαγκιτσα
ειναι ανυποτακτο αγορι με καμια καρπαζια στον σβερκο θα εστρωνε πιστευωΤο ότι θέλουμε μια πιάτσα καθαρή είναι το πρώτο μου μέλημα.
Ο Βασιλάκης είναι το 2ο, αλλά η ανυπότακτη συμπεριφορά του
με ερεθίζει τα μάλα
ΒΓΑΛΕ και μια σελφι στον καδο να τον κατουρας
ειναι ανυποτακτο αγορι με καμια καρπαζια στον σβερκο θα εστρωνε πιστευω
θα αστειευσαι φυσικα....επεσαν κορμια πεντε κλωνους και καλους κλωνους με προσωπικοτητα και κριτικες θυσιασα για τα κωλοπαιδαρακια.....αλλα δικαιωθηκα σε βαθος χρονου οπως πανταΦαντάζομαι έχεις διαπληκτιστεί και εσύ με αυτά τα 2 σκουπίδια ε ?
θα αστειευσαι φυσικα....επεσαν κορμια πεντε κλωνους και καλους κλωνους με προσωπικοτητα και κριτικες θυσιασα για τα κωλοπαιδαρακια.....αλλα δικαιωθηκα σε βαθος χρονου οπως παντα
oxi type leme twraχεχεχεχε
Έχει κλώνους το site ? :o