Επισκέπτης
Ειναθ αντρας μη παει πουθενα αλλου το μυαλο σου!χαχαχαχαχα βρε θα μου φυγουν τα μακαρονια που εφαγα απο τη μυτη ...μπα σε καλο μου σημεραα
Ειναθ αντρας μη παει πουθενα αλλου το μυαλο σου!χαχαχαχαχα βρε θα μου φυγουν τα μακαρονια που εφαγα απο τη μυτη ...μπα σε καλο μου σημεραα
Καλυτερα βρες γκομενα να ξεροχυσεις..
ΞΕΡΟΧΥΝΩ ΜΕ ΚΛΩΝΑΡΙΑ !!!
LILASTAR
ΖΑΒΑΡΑΚΑΤΡΑΝΕΜΙΑ
MYSTIKO
ΠΛΕΟΝ ΤΟ SITE ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΊ ΑΠΟ ΚΛΩΝΑΡΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕΛΗ !!!!!!!!!
Η χουφτα απο ποτε λεγεται γκομενα;;;ΕΧΩ ΜΥΣΤΗ ΜΟΥΥΥΥ
ΕΣΥ ? ΓΑΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ?
κλωναρι δεν ειμαι ..να σε σιγουρος... χρονια παρακολουθω το σαιτ και εκανα προσφατα εγγραφη... αν θες πιστεψε το...δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο και δε με νοιαζει κιολας... εσυ ομως παιζει να σαι ο κλωνος του κλωνου... οποτε μη κατηγορεις αλλους...
Η χουφτα απο ποτε λεγεται γκομενα;;;
Σορρυ κιολας!
Ουτε με τη παλαμη του δεν μπορει να πιασει το μικροσκοπικο πραμα που βρισκεται μεσα απ τα παντελονια τουρε mystiko αστον να νομιζει καλητερα να μαστε κλωνοι και πουστρακια αν ειναι να πεσουμε σε κανα τετοιο... αλλα εχει γκομενα λεει... <τη παλαμη του? >
οΟΧΟΑΑΧΟΑΧΟΑΧΟΑΧΟΑΧΟΑΧΟΧΑΟΑΧΟΑΧΟΑΧΟ
ΤΟΣΟ ΑΝΉΜΠΟΡΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ
ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ
μονο σου ασχολησε..... αν το καταλαβες....
ΑΧΟΑΧΟΑΧΟΑΧΟΑΧΟΧΑΟΑΧΟΑΧΟ
Ακομα ζεις εσυ;Σύντομα θα καταλάβετε ότι υπάρχουν νικς εδώ μέσα που δεν είναι Alex71, κύριε [ κατά την ταυτότητά σας ].
ΕΙΣΤΕ ΣΤΡΑΒΟΓΑΜΜΗΜΕΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΑ ΝΑΥΑΓΙΑ
ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΨΩΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ
ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΣΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ !!!!!!!!
[size=74pt]ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΒΙΑΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ[/size]
Και εδώ φάπες τρως ρε βουρλο[size=74pt]ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΑΚΥΡΟ
ΟΥΥΟΧΥΟΧΑΥΟΑΧΥΟΑΧΥΟΑΧΥΟΑΧΥΟΑΧΥΟΑΧΥΟΧΑΥΟΧΑΥΟΧΑΥΧΑΟΥΧΑΟΥΧΑΧΑΥΟΑΧΥΟΧΑΥΟΧΑΥΟΧΑΥΟ
ΞΕΡΟΧΥΝΩ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΛΑΡΥΓΓΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]