ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
δε καταλαβαίνω για πιο πράγμα μιλάς
Άλλα λόγια να'γαπιόμαστε... Οκ Λιλούκο, δεν πειράζει...
οσονουπω και σε σας με φάσκελο ;)και σας απαντάει η παλάμη σας ? terrific !
τι έχεις πάθει ? θες να μου εξηγήσεις ?
οσονουπω και σε σας με φάσκελο ;)
Ο ΛΙΛΑΣ είναι τυπε ?Άλλα λόγια να'γαπιόμαστε... Οκ Λιλούκο, δεν πειράζει...
Ο ΛΙΛΑΣ είναι τυπε ?
ωραίος άντρας! να σας χαίρετε η μαμά σας
τον Ζαμπούνη μπήκες να γνωρίσεις στα μπουρδελα ; Α σε πέρα μωρη τραβα να απλώσεις τα σώβρακα τελείωσε το πλυντήριοωραίος άντρας! να σας χαίρετε η μαμά σας
τον Ζαμπούνη μπήκες να γνωρίσεις στα μπουρδελα ; Α σε πέρα μωρη τραβα να απλώσεις τα σώβρακα τελείωσε το πλυντήριο
μπαινοντας με το κανονικό το αλλο οχι με τον κλώνο ρε βλήμαμπορεί να αλλάξει το nickname ? πως ?
νωρις έσπασεςδεν πας να γαμηθείς ρε μισογύνη λέω εγώ που θα μου πεις να μαζέψω το σώβρακα ? τράβα εσύ να μαζέψεις τις κιλότες τις χαβούζας της γυναίκας σου ! γιατί τέτοιος μαλάκας που είσαι μόνο με καμιά ντουλάπα θα παντρεύτηκες
δεν πας να γαμηθείς ρε μισογύνη λέω εγώ που θα μου πεις να μαζέψω το σώβρακα ? τράβα εσύ να μαζέψεις τις κιλότες τις χαβούζας της γυναίκας σου ! γιατί τέτοιος μαλάκας που είσαι μόνο με καμιά ντουλάπα θα παντρεύτηκες
μπορεί να αλλάξει το nickname ? πως ?
ηρθε και το εξαπτέρυγο να συνοδεύσει τον επιτάφιολιλα θεααα κλαιωωωωω δωσε πονο κοριτσαρα μου.... απαντησε ομως καλητερα οτι.. δεν μαζευεις κανενα σωβρακο γιατι εχεις ενα μ@@@@ σαν αυτον και στα απλωνει...
ηρθε και το εξαπτέρυγο να συνοδεύσει τον επιτάφιο
καλά πάω να κοιμηθώ, εγώ δουλεύω αύριο! τι να κάνουμε δεν έχουμε όλοι σύνταξη
μπορεί να αλλάξει το nickname ? πως ?
την επόμενη ήμουν νηφάλιος εσυ εξακολουθουσες όμως να εισαι μπαζοβλεπω ξερεις απο αυτα... σε ειχανε παπαδοπαιδι στα νιατα σου και μετα σε αφορισανε γιατι επινες το κρασι και δεν κοινωνουσαν οι ανθρωποι ε?? καταλαβα...
την επόμενη ήμουν νηφάλιος εσυ εξακολουθουσες όμως να εισαι μπαζο