Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
πλακα κανεις δεν ξερεις τον λαγο αυτος ειχε γραψει την μπιλιαδα μπροστα του δεν εχεις γραψει ουτε παρανυχιδα
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ??????????????????????
ΤΟ MR MALAKAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ έχω τρελλόχαρτο και στην πούτσα μου.
Ο Βασίλης πήγε και είπε πολύ άσχημα πράγματα, πολύ προσωπικά πράγματα για τον Τετακέ
που όπως είπαμε είμαι εγώ. Και τελικά πήρε κόσμο στον λαιμό του!
για πες τι ειπε τυπε. σταρχιδιασ
Έκτορα, άλλη στιγμή διότι τώρα ο Παράκμας όπως βλέπω έχει βαρέσει τελική.
Παράκμα κουλ μαν, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα.
Ένα απλό ναυάγιο είναι. Αυτό με το γκράφιτι καλό ακούγεται αλλά κράτα την ορμή σου.
Ζύγιζε τις παραμέτρους πριν. Θα τον πετύχεις κάποια στιγμή.
Ούτε για φτύσιμο δεν είναι. Εγώ δηλαδή που τον ξέρω, στο υπογράφω.
Με πήρε ο Ζεν τηλέφωνο, οπότε θα την κάνω. Παράκμα θα είμαστε για καφέ.
;)
Με πήρε ο Ζεν τηλέφωνο, οπότε θα την κάνω. Παράκμα θα είμαστε για καφέ.
;)
Τύπε ο έκτορας πάει να τα σοβαρέψει τα πράγματα και εσύ τραβάς το χαληνάρι! Σου δίνει το έναυσμα και σταματάς τώρα που σφίγγουν τα γάλατα!
καθως φαινεται τα μαζευει τεχνιεντως και πονηρα. πουλαει τρελα δεν εχει τρελα. εχουν τραμπουκισει τον μπιλι πολυ χειροτερα στο παρελθον, ο αρτουρος μονο ποιητικη πινελια βαζει τελικα.
Όλο μόνοι μας θα γράφουμε εγώ κι ο Παράκμας;
όχι ότι έχω πρόβλημα όπως έχω αποδείξει αλλά ολόκληρη πίτα για δυο άτομα δεν λέει.
Να γράψουν κι άλλοι, όχι μόνο διάβασμα. :-
Προσωπικά πάντως το τρελλόχαρτο το έχω και ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΙΛΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!
Του το ζητώ μέσω του φόρουμ.
Παράκμα...μην χαλάς δυνάμεις, θα τον πετύχεις τον άχρηστο. Πάω πιάτσα, έλα κάπου και θα σε βρω.
Όλο μόνοι μας θα γράφουμε εγώ κι ο Παράκμας;
όχι ότι έχω πρόβλημα όπως έχω αποδείξει αλλά ολόκληρη πίτα για δυο άτομα δεν λέει.
Να γράψουν κι άλλοι, όχι μόνο διάβασμα. :-
Προσωπικά πάντως το τρελλόχαρτο το έχω και ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΙΛΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!
Του το ζητώ μέσω του φόρουμ.
Παράκμα...μην χαλάς δυνάμεις, θα τον πετύχεις τον άχρηστο. Πάω πιάτσα, έλα κάπου και θα σε βρω.
Τύπε νομίζουν ότι είσαι εγώ. Έχω ξεροχύσει πραγματικά. Όλοι θέλουν κρυφά να είμαι εγώ
αλλά φορτώνουν ότι μπορούν γιατί δεν μπορούν να είμαι εγώ.
Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Θα τουςσκίσουμε τα ράμματααναποδογυρίσουμε τα άρματα.
τυπε ντιζμο γιατι δεν πατε για έναν καφε με το μπιλυ αντι να τον καραμουζιαζεις?
δεν εχετε τιποτα να χωρισετε νομιζω
Το σαιτ σου δινει την ευκαιρια να καταλαβεις την αηδιαστικη φυση του ανθρωπου.
τυπε ντιζμο γιατι δεν πατε για έναν καφε με το μπιλυ αντι να τον καραμουζιαζεις?
δεν εχετε τιποτα να χωρισετε νομιζω
Mα πως να πάω για καφέ; τις προάλλες κουτούλησα σε ένα φορτηγό κι έπεσα σε ένα φρεάτιο
του δήμου. Ήταν τίγκα στα σκατά κι ένιωσα σαν στο σπίτι μου.
Τα σκατά ήταν ζεστά σαν φρεσκοψημένο κέηκ και το λεχρίτικο κορμί μου απόλαυσε την ζεστασιά.
Το κομμένο ρεύμα με είχε σακατέψει τόσο καιρό και γύριζα άπλυτος μέχρι να ξανασυνδεθεί το νερό.
Με ζέσταιναν οι κωλοτρυπίδες των γειτόνων και πλενόμουν στα συντριβάνια.
Βλέπεις, στην πολυαγαπημένη μου θάλασσα δεν πιάνει το σαπούνι.
Όλοι με δέρνουν, με κατηγορούν, με τραβολογούν και γελούν επειδή ευθύνομαι για όλα.
Κλαίω σαν μικρή πουτανίτσα και τα δάκρυα δεν με αφήνουν να βρω τον δρόμο για καφέ με τον Μπίλυ.
Άσε που δεν υπάρχει σάλιο για καφέ. Τα ελάχιστα λεφτά που λαμβάνω από το αφεντικό του φούρνου
που δουλεύω όσο με γαμά, πάνε στις πουτάνες γιατί είμαι αγαπούλης και τελικά ότι μείνει
τα παίζω στο καζίνο που πηγαίνω περπατώντας.
Στον δρόμο τινάζω το αλεύρι από πάνω μου για να μπορέσω να βρω τον δρόμο της επιστροφής.
Τα σαμπώ τα έχω πετάξει επειδή έπιασαν μούργα και γυρίζω ξυπόλυτος με γλίτσα στα νυχοποδαράκια μου.
Στο σπίτι τρώω ψωμί ξερό που βρίσκω πεταμένο στους κάδους των απορριμάτων.
Οι τυρόπιτες είναι πολυτέλεια για'μένα ενώ δανείζομαι διαρκώς λεφτά κι επί σειρά ετών
χωρίς να επιστρέψω μία από τα ελάχιστα που έχω. Αλλά κι όταν έχω, πάλι δανείζομαι κι άλλα
για να'χω πιο πολλά. Έχω φάει άπειρα λεφτά δικά μου αλλά κι άλλων. Εκατομμύρια.
Ποτέ δεν βοήθησα κανέναν.
Ίσως να φταίνε οι ατελείωτες ποσότητες ψυχοφαρμάκων που χλαπακιάζω ζητιανεύοντας μιας κι ακρίβυναν
τόσο πολύ που γαμιέμαι στην Συγγρού ντυμένος με τρυπημένο από σφαίρες γουναρικό για τα βγάλω πέρα.
Έχω όμως γανώσει την πατούρα μου με στιψολιβανόνερο κι έτσι βγαίνω πάντα ακέραιος.
Είμαι αγνώμων και μέγα μπασταρδάκι. Μισώ ότι περπατά, πετά ή κολυμπά. Μισώ ότι αναπνέει.
Είμαι ο φίλος σας ο Αλέξης και ηρθα στο φόρουμ για να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας/σας.
Θέλετε να τις γράψετε μόνοι σας ή μήπως θέλετε να τις γράψω εγώ;
αν απαντήστε ναι, πάρτε το πρώτο. Το δεύτερο δεν συμφέρει. Καθόλου όμως.
Υ.Γ Από όσα έγραψα πιστέψτε όσα θέλετε ή και όλα.
Δεν υπάρχει συγνώμη ή έλεος από την πλευρά μου σε κανέναν που δεν χωνεύω.
Δηλαδή σε πολύ απλά ελληνικά, αυτό δεν γράφτηκε για να κερδίσω κάτι.
Γράφτηκε για να φανεί πως θα κανιβαλίσω άλλους, από την στιγμή που κάνω έτσι με΄μένα.
Και εντός...και εκτός του νετ.