Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2015

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιόν/α επιλέγετε για Mister Malaka bourdela.com 2015?

• billy13

Ψήφοι: 102 56,4%
  • Picker

Ψήφοι: 79 43,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    181
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.797
Πόντοι
2.606
Η δυναμική ενός νικ αντικατοπτρίζεται οταν φεύγει ο τσομπάνης ξεχάστηκε αμέσως

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.211
Πόντοι
506
[size=15pt]billy13> 58 (5.8%)
alex71> 47 (4.7%)  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
tramountana> 47 (4.7%)
[/size]

olympic_medals_psd_b.jpg

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Λείπει γκορυς Σαρκ85 το.άλλο όργιο.που είναι κλώνος.του καρχαρία ο λευτερακης ο εισαγγελέας. Κ.Α.
Το πιο σωστό είναι να σβηστεί το νήμα μιας που έχουμε ακόμα μέρες να γίνει η λίστα update κ να ξαναμπουκαρουμε

Λείπουν κ κάποιες ιερόδουλες όπως μπεμπεναγιο κ Μαριάννα που μας έχει βγάλει τη Παναγία στο.Καλή μέρα καλησπέρα καληνύχτα κ ο.Μάριος ο "μάνατζερ" που κ αυτός έχει.πετάξει ένα κάρο μαλακιες κ ο Γεια σου

Ξου μωρή λελέτα, κλούβιο χρυσαύγουλο.... ξου.....  :lheel:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ BOUEFA

Σας θυμίζουμε ότι έχετε μέχρι και 10 ψήφους.

Αν έχετε δώσει ήδη πχ 4 ψήφους, μπορείτε να πατήσετε ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΨΗΦΟΥ και να ξαναψηφίσετε μέχρι και 10 υποψηφίους.

Το πρωί προστέθηκαν οι παρακάτω παίκτες, ίσως κάποιοι να θέλετε να διορθώσετε την ψήφο σας. 

Cobra   

Kostakis27   

Dude007   

Picker   

Chevalier   

Obiwan   

Blizardeye

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ BOUEFA

Σας θυμίζουμε ότι έχετε μέχρι και 10 ψήφους.

Αν έχετε δώσει ήδη πχ 4 ψήφους, μπορείτε να πατήσετε ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΨΗΦΟΥ και να ξαναψηφίσετε μέχρι και 10 υποψηφίους.

Το πρωί προστέθηκαν οι παρακάτω παίκτες, ίσως κάποιοι να θέλετε να διορθώσετε την ψήφο σας.  

Cobra    

Kostakis27    

Dude007    

Picker    

Chevalier    

Obiwan    

Blizardeye

Σε περίπτωση ισοβαθμίας κατά την κατάταξη στους Ομίλους του B.League, τί προβλέπεται;

Θα αυξηθούν οι Όμιλοι ή θα γίνει νοκ άουτ ματς;

Του χρόνου, αν ζούμε, καλό είναι να κάνεις την λίστα με τους υποψηφίους από μήνες πριν, όχι πάλι την τελευταία στιγμή τύπε μου...

Και πρώτα ο "Έλλην" τύπε μου, αλφαβητικώς. Ο Λα-λα-λά θα είχε άλλες 10 ψήφους στην ράχη του, χαλαρά. Ενώ τώρα χάνεται ανάμεσα σε αγγλικά και ελληνικά, και κάτω κάτω...

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.541
Πόντοι
566
Σε περίπτωση ισοβαθμίας κατά την κατάταξη στους Ομίλους του B.League, τί προβλέπεται;

Θα αυξηθούν οι Όμιλοι ή θα γίνει νοκ άουτ ματς;

Του χρόνου, αν ζούμε, καλό είναι να κάνεις την λίστα με τους υποψηφίους από μήνες πριν, όχι πάλι την τελευταία στιγμή τύπε μου...

Και πρώτα ο "Έλλην" τύπε μου, αλφαβητικώς. Ο Λα-λα-λά θα είχε άλλες 10 ψήφους στην ράχη του, χαλαρά. Ενώ τώρα χάνεται ανάμεσα σε αγγλικά και ελληνικά, και κάτω κάτω...

Θα μετρήσουν τα γκολ της προκριματικής φάσης τύπε. Οι ομιλοι δεν αλλαζουν, μενουν σταθεροί.

Ισως να πρεπει να εχουμε ένα μόνιμο θεμα με τους υποψήφιους μαλάκες, αλλά λιγο - πολυ τους ξερουμε ποιοι είναι....

Επισκέπτης
Αυτο δεν ειναι ψηφοφορια για τον Mr Μαλακα 2015.  Αυτο ειναι ανασταση νεκρων και δευτερα παρουσια.
Που τους θυμηθηκες περσονας, λουκριτια, τζιελ, πορνοπαπος κι ισως κι αλλους. :think:  Εχουν γραψει αυτοι το 2015 ?
Θεωρω οτι ο θεσμος εχει χασει πλεον την αιγλη του. Λειπουν τα "βαρια χαρτια" τα μεγαλα ονοματα του παρελθοντος. πορνοπαπος, μπολντεμορτ, σταμ90, ερευνιτης, πακιστανος εραστης, ενφορσερ, εκτορ λοπεζ, φραντζεσκο, λαγουδακης, σφερδεκλος, βελβη, παπαζολης κι αλλα που δε μου ερχονται τωρα.

Ξεμειναμε με αλεξ και τραμουντανα.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αυτο δεν ειναι ψηφοφορια για τον Mr Μαλακα 2015.  Αυτο ειναι ανασταση νεκρων και δευτερα παρουσια.
Που τους θυμηθηκες περσονας, λουκριτια, τζιελ, πορνοπαπος κι ισως κι αλλους. :think:  Εχουν γραψει αυτοι το 2015 ?
Θεωρω οτι ο θεσμος εχει χασει πλεον την αιγλη του. Λειπουν τα "βαρια χαρτια" τα μεγαλα ονοματα του παρελθοντος. πορνοπαπος, μπολντεμορτ, σταμ90, ερευνιτης, πακιστανος εραστης, ενφορσερ, εκτορ λοπεζ, φραντζεσκο, λαγουδακης, σφερδεκλος, βελβη, παπαζολης κι αλλα που δε μου ερχονται τωρα.

Λείπει ο ερευνητης??
Τι λες ρε φιλε??

Επισκέπτης

και ο μπολντεμορτ ειναι κ ο εκτορ και ο πορνοπαπος ανοιξε τα ματια σου οι αλλοι που γραφεις δν γραφουν στο σαιτ για το 2015 ειναι οχι το 2008

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16

Ξέχασες τον Απόλυτο  :grin:

Ο διαγωνισμός φέτος είναι παρωδία... :priest:

Μονοκούκι στο αφεντικό  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εγω περιμενω τη Νιμερτις να πει αν θα με ψηφισει παλι μονοκούκι οπως περσι και προπερσι.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Είμαστε όλοι δυνατοί μαλάκες διαλεχτοί, ένας κι ένας στο ρόστερ αλλά,
ΜΑΛΑΚΑ μου τι Αστραχάν είναι αυτός ο billy13!!!
Τίγκα στο Winstrol V, ντοπέ κάργα και ασταμάτητος, έχει πάρει κεφάλι και οδηγεί την κούρσα.
Που είναι όμως, το πουλέν, γιατί δε βγαίνει να κάνει δηλώσεις;

:rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Και όμως τύπε...

Αυτός ο γκάφαλος ο gl, ο φαντομάς των κλώνων, μπορεί να μου πει κανείς τί παίζει με την πάρτη του;

Τελικά ήταν πιο συμπαθής από ό,τι μας τον παρουσίαζαν...

:hi:

Μαλλον τον βαρεθηκαν και τον σουταραν. :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom