KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Κάντο ρε φίλε , με μια μάτια που έριξα βγαίνουν γαμάτα ζευγάριαπολύ περίπλοκο γι'αυτό εδώ το σάιτ ίσως στο φόρουμ.γρ να έπιανε ;)
Κάντο ρε φίλε , με μια μάτια που έριξα βγαίνουν γαμάτα ζευγάριαπολύ περίπλοκο γι'αυτό εδώ το σάιτ ίσως στο φόρουμ.γρ να έπιανε ;)
Ποιά έχεις βάλει στο μάτι ρε στούμπε?Μαλακίες, και πώς θα ξεχωριζουν τα ζευγαρια; Πρεπει ενας μαλακας καθε τοσο και λιγακι να εξηγει πώς πάνε τα ζευγαρια
Μαλακίες, και πώς θα ξεχωριζουν τα ζευγαρια; Πρεπει ενας μαλακας καθε τοσο και λιγακι να εξηγει πώς πάνε τα ζευγαρια
Ποιά έχεις βάλει στο μάτι ρε στούμπε?
Δεν μπορεί να βάλει κενό με κάποιο τρόπο μεταξύ ζευγαριών ?Μαλακίες, και πώς θα ξεχωριζουν τα ζευγαρια; Πρεπει ενας μαλακας καθε τοσο και λιγακι να εξηγει πώς πάνε τα ζευγαρια
Τη σύλβια
Δεν μπορεί να βάλει κενό με κάποιο τρόπο μεταξύ ζευγαριών ?![]()
Δεν μπορεί να βάλει κενό με κάποιο τρόπο μεταξύ ζευγαριών ?![]()
εχει μπλοκαρει ο browser απο τους κλωνους...δε ξερει πια με ποιο κλωνο μπαινειςΓιατι όταν παταω αρχικη σελιδα, μου βγαζει αυτό???
This page was blocked by
Vefino Cloud Proxy
If you believe that this is an error
contact your System Administrator
or Vefino Support by clicking here
όχ αλλά μπορείς να βάλεις όνομα "space" ή κατι τετοιο, αλλα εδω μεσα υπαρχουν ηλιθιοι που θα ψηφισουν αυτο :S
Ο Μήδας άλλη μας έδειξε.
δωσε την 8αδα να στο φτιάξω εγώ.όχι αλλά μπορώ να βάλω πχ
Α) αντισθένης
Α) αλεξ71
Β) μπόλντεμορτ
Β) ...
Γ) ..
Γ) ..
Δ) ..
Δ) ..
αλλά και πάλι θα γίνει μπέρδεμα ειδικά αν περάσει και κάποιος ως ένατος θα γίνει μεγάλη ζημιά![]()
Γιατι όταν παταω αρχικη σελιδα, μου βγαζει αυτό???
This page was blocked by
Vefino Cloud Proxy
If you believe that this is an error
contact your System Administrator
or Vefino Support by clicking here
αυτή είναι δικιά μου μεγάλε βρες άλλη ;)
Μια ωραία μελαχροινη >>> μια ωραία ξανθιά, γνωμη σου
όχι αλλά μπορώ να βάλω πχ
Α) αντισθένης
Α) αλεξ71
Β) μπόλντεμορτ
Β) ...
Γ) ..
Γ) ..
Δ) ..
Δ) ..
αλλά και πάλι θα γίνει μπέρδεμα ειδικά αν περάσει και κάποιος ως ένατος θα γίνει μεγάλη ζημιά![]()