πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
0.75 στο ένα μάτι 1.25 στο άλλο.τι έχεις καλαζάρ
0.75 στο ένα μάτι 1.25 στο άλλο.τι έχεις καλαζάρ
Το πιο πολυ που ξερω ειναι 17 Δεν ειμαι σιγουρος φιλε, 2-3 φορες ειχαν πεσει οι φακοι και πηγαινα στα τυφλα
0.75 στο ένα μάτι 1.25 στο άλλο.
η ερι πως δημιουργησε τοσες αντιπαθειες????
Μάντεψες τι έχω?μπράβο ρε φίλε
τελικα ειναι πολυ μουνοπανο ο δικηγορος...οι κλώνοι του άλεξ την ψήφισαν ;)
τι ψήφισες εδώ για πες ;)
Μάντεψες τι έχω?
α ρε φιλε.....δεν ξερετε να ψηφιζετε....τι σας φταιει ο αλεξ;αλλοι ειναι οι μαλακες......Η ψηφος ειναι μυστικη
Μπορω να αποκαλυψω μονο οτι ψηφισα αυτους που ειναι τοσο επιθετικοι που να μου σπαν τα @@
Και τον αλεξ γιατι ετσι ηθελε η μαμα μου να γινω οταν μεγαλωσω, οποτε μου σπαει τα @@ by default
Η ψηφος ειναι μυστικη
Μπορω να αποκαλυψω μονο οτι ψηφισα αυτους που ειναι τοσο επιθετικοι που να μου σπαν τα @@
Και τον αλεξ γιατι ετσι ηθελε η μαμα μου να γινω οταν μεγαλωσω, οποτε μου σπαει τα @@ by default
δηλαδη η μανα σου ηθελε να γινεις καπως ετσι???? :Και τον αλεξ γιατι ετσι ηθελε η μαμα μου να γινω οταν μεγαλωσω, οποτε μου σπαει τα @@ by default
δηλαδη η μανα σου ηθελε να γινεις καπως ετσι???? :
http://[URL unfurl="true"]www.thegreenhead.com/imgs/xl/ghostbusters-slimer-bank-xl.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:dunno:
Ποτε δεν καταλαβα γιατι ηθελε να μου το κανει αυτο ;D
Να μαθαίνουμε και κάτι.καλαζάρ έχεις επειδή γαμάς ακάποτα το μπος και σε χτύπησε στα μάτια ;)
Πως θα εξελιχθεί ο διαγωνισμός στην συνέχεια?
Θα γίνουν δύο όμιλοι των τεσάρων και θα παίξουν όλοι με όλους?
Θα αρχίσουν οι νοκάουτ συναντήσεις ?
Σου θυμιζω τη μανα σου δηλαδή και γι αυτό σου την σπαω. Θεούλης...Η ψηφος ειναι μυστικη
Αυτό το πραγμα, που απορείτε για κατι που είναι μπροστα στα ματια σας, είναι εκπληκτικο.η ερι πως δημιουργησε τοσες αντιπαθειες????