Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός υπήρξε ο μεγαλύτερος μλκς του σάιτ για το 2014? ΤΕΛΙΚΟΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ

• alex71

Ψήφοι: 62 47,7%
  • tramountana

Ψήφοι: 68 52,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
στο σπαμθρεντ δεν γράφουν μαλάκες τα ναυάγια μαζεύονται ;)
αυτο ειναι αληθεια!!!

πες μου εντελώς ενδεικτικά 2 από αυτούς που ψήφισα και διαφωνείς κατηγορηματικά :)
πρωτος ο ριγκο, μου ειναι συμπαθεις σαν ατομο, δειχνει οτι δεν λειτουργει με το θυμικο, και εχει μια αντισυμβατικη κοινωνιολογικη φιλοσοφικη αποψη που σε καποια σημεια με βρισκει συμφωνο και επισης προσπαθει να μην προσβαλει...
και δευτερος ο τσαμπο, δεν διαφωνω οτι χρησιμοποιει την ειρωνεια ως σχημα λογου, όπως λες, αλλα μου ειναι συμπαθεις γιατι εχουμε κοινες αποψεις σε πολλα θεματα ;) 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
μηδα ο τραμυ διπλα κανει δυνατη προεκλογικη εκστρατεια
τη γνωμη σου

Επισκέπτης
μηδα ο τραμυ διπλα κανει δυνατη προεκλογικη εκστρατεια
τη γνωμη σου

η γνώμη μου είναι ότι δεν είναι μαλάκας αλλά μουνής πρέπει κάποια στιγμή να μάθετε να τα διαχωρίζετε αυτά παιδιά μην τα τσουβαλιάζετε όλα μαζί δεν υπάρχει ακριβής ορισμός του μουνή ανθρώπου κατ'αρχήν ορίζεται αρνητικά ως αυτός που δεν είναι μαλάκας και προσιδιάζει στον αρχίδη :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
η γνώμη μου είναι ότι δεν είναι μαλάκας αλλά μουνής πρέπει κάποια στιγμή να μάθετε να τα διαχωρίζετε αυτά παιδιά μην τα τσουβαλιάζετε όλα μαζί δεν υπάρχει ακριβής ορισμός του μουνή ανθρώπου κατ'αρχήν ορίζεται αρνητικά ως αυτός που δεν είναι μαλάκας και προσιδιάζει στον αρχίδη :)
παλι μηδοθεωριες του κωλου? καλυτερα φιαξε κανα μυδι αχνιστο  ;)

Επισκέπτης

παιδιά να ξέρετε δεν έβαλα τον νώντα στην ψηφοφορία γιατί κανείς δεν ασχολείται μ'αυτόν μόνο ο μέμος :)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
:think: ψαγμενη η επισημανση σου, δεν το χα σκεφτει ετσι

αν παρακολουθουσαν απ το φορουμ.γρ το θρεντ με το πλοιο ποια θα ταν η αντιδραση τους στα οσα λεγονται?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
παιδιά να ξέρετε δεν έβαλα τον νώντα στην ψηφοφορία γιατί κανείς δεν ασχολείται μ'αυτόν μόνο ο μέμος :)
δεν τον εβαλες επειδη τον ζηλευεις και επειδη δεν σου τον ακουμπησε οταν τον παρακαλαγες  ;)

Επισκέπτης
:think: ψαγμενη η επισημανση σου, δεν το χα σκεφτει ετσι

αν παρακολουθουσαν απ το φορουμ.γρ το θρεντ με το πλοιο ποια θα ταν η αντιδραση τους στα οσα λεγονται?

οι ειδικοι του φόρουμ.γρ είναι αυτή τη στιγμή σε ανοιχτή γραμμή με τους ιταλούς πραγματογνώμονες και τους δίνουν τα φώτα τους ;)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
μηδα σου λειπει ο ντελικατεσεν?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
εγώ ψηφισα τους εξής: άντμιν γιατί είναι μαλάκας, άλεξ γιατί θέλει πολύ τον τίτλο του μαλάκα, σισιεςες γιατί χώρισε ο μαλάκας, ριγκομόρτη γιατί οι θεωρίες του είναι μαλακίες, ξύδη γιατί έχει κολλήσει με τους ναζί ο μαλάκας, μπλίζαρνταϊ γιατί είναι κακέκτυπο του δε σαιντ και τον θεωρούσα μαλάκα μέχρι πριν από έναν μήνα όμως είμαι μνησίκακος γι'αυτό τον ψήφισα, τσάμπο γιατί είναι είρωνας μαλάκας, νίτρο γιατί θέλω να πεθάνει ο μαλάκας, μπόκα τζούνιορς γιατί είναι μαλακισμένο τρολ και ουόλτερ ουάιτ για στρατηγικούς λόγους επειδή είναι άτομο που προκαλεί και ήθελα να τον δω στην επόμενη φάση πίστευα θα είχε μεγάλο ρεύμα :)

Εμενα γιατι δε με ψήφισες;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
α ... και κατι αλλο κυριε μηδα

τον ψευτοαντμιν τον ψηφιζουμε επειδη μπαναρισε τον απολυτο οχι απλα επειδη ειναι μαλακας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom