Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός υπήρξε ο μεγαλύτερος μλκς του σάιτ για το 2014? ΤΕΛΙΚΟΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ

• alex71

Ψήφοι: 62 47,7%
  • tramountana

Ψήφοι: 68 52,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Που ειναι ο Μήδας μας να βάλει την επόμενη ψοφοφορια;

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
απορώ γιατι ο Mπόλντης έχει τόσους ψηφους?Ειναι τουλαχιστον υπερβολή...δεν προκαλεί ,δεν βρίζει :rolleyes: έχει ωραίες απόψεις περι κοινωνικότητας ,για γυναίκες!Μαλλον τον φθονούν! :S

Επισκέπτης
εγώ ψηφισα τους εξής: άντμιν γιατί είναι μαλάκας, άλεξ γιατί θέλει πολύ τον τίτλο του μαλάκα, σισιεςες γιατί χώρισε ο μαλάκας, ριγκομόρτη γιατί οι θεωρίες του είναι μαλακίες, ξύδη γιατί έχει κολλήσει με τους ναζί ο μαλάκας, μπλίζαρνταϊ γιατί είναι κακέκτυπο του δε σαιντ και τον θεωρούσα μαλάκα μέχρι πριν από έναν μήνα όμως είμαι μνησίκακος γι'αυτό τον ψήφισα, τσάμπο γιατί είναι είρωνας μαλάκας, νίτρο γιατί θέλω να πεθάνει ο μαλάκας, μπόκα τζούνιορς γιατί είναι μαλακισμένο τρολ και ουόλτερ ουάιτ για στρατηγικούς λόγους επειδή είναι άτομο που προκαλεί και ήθελα να τον δω στην επόμενη φάση πίστευα θα είχε μεγάλο ρεύμα :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
60 ψήφοι στον χριστιδαρο ρε Ταλιμπάν λασπολογοι ορκισμένοι εχθροί του γαύρου; :tickedoff:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
εγώ ψηφισα τους εξής: άντμιν γιατί είναι μαλάκας, άλεξ γιατί θέλει πολύ τον τίτλο του μαλάκα, σισιεςες γιατί χώρισε ο μαλάκας, ριγκομόρτη γιατί οι θεωρίες του είναι μαλακίες, ξύδη γιατί έχει κολλήσει με τους ναζί ο μαλάκας, μπλίζαρνταϊ γιατί είναι κακέκτυπο του δε σαιντ και τον θεωρούσα μαλάκα μέχρι πριν από έναν μήνα όμως είμαι μνησίκακος γι'αυτό τον ψήφισα, τσάμπο γιατί είναι είρωνας μαλάκας, νίτρο γιατί θέλω να πεθάνει ο μαλάκας, μπόκα τζούνιορς γιατί είναι μαλακισμένο τρολ και ουόλτερ ουάιτ για στρατηγικούς λόγους επειδή είναι άτομο που προκαλεί και ήθελα να τον δω στην επόμενη φάση πίστευα θα είχε μεγάλο ρεύμα :)

Δίπλα απο τον ρούναρ βαλε σε παρένθεση αυτός με τη βαβατση για αβαταρ, δε μπορεί να εχει μονο 2 ψηφους αυτός ο υπερβλάκας μαλλον δεν εχουν καταλαβει ποιος είναι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εναν τον ψηφισες  δυο φορες δλδ ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Έπιασε 100 ο άλεξ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
60 ψήφοι στον χριστιδαρο ρε Ταλιμπάν λασπολογοι ορκισμένοι εχθροί του γαύρου; :tickedoff:
εσυ που θες να γινει και μοντ τυπε,ο βλακαρχος δεν τα παει και ασχημα,τους ψηφισαν οι αλλοθρησκοι

Επισκέπτης

έγραφες εδώ με ελληνικά, άλλαξες σε αγγλικά για να γράψεις το κόπυ παστε μετά πάλι αλλάγή στα ελληνικά μόνο για να γράψεις το από, μετά πάλι αλλαγή στα αγγλικά για το γκουγκλ και τέλος αλλαγή στα ελληνικά για να γράψεις το επόμενο ποστ αισθάνεσαι πίεση μαν πολύ ψυχαναγκαστική τελειομανία αυτή :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom