alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Aν το πρωτο και το τριτο είναι αυτά που φανταζομαι, τοτε δεν εκπλήσσομαι που δεν θυμαμαι το φαγητο ενδιάμεσα...Ηταν το δευτερο πραγμα που καναμε μαζι
Aν το πρωτο και το τριτο είναι αυτά που φανταζομαι, τοτε δεν εκπλήσσομαι που δεν θυμαμαι το φαγητο ενδιάμεσα...Ηταν το δευτερο πραγμα που καναμε μαζι
Θυμηθηκα.
Βοσκούσα μια πρασινη σαλατα κ αναρωτιόταν πως την τρωω.
;)Aν το πρωτο και το τριτο είναι αυτά που φανταζομαι, τοτε δεν εκπλήσσομαι που δεν θυμαμαι το φαγητο ενδιάμεσα...
ειμαι γεματος ζωντανιαΚαι αλλοι κανουν, αλλα δε μου φανηκαν μικροι...δεν ξερω αυτη την αισθηση ειχα.
τον χειρίζομαι τέλεια τον εμπαίζω και με τα δυο χέριαΣημασια εχει ο χειρισμος!!!
;)
:-* :-* :-*
35 σχεδον ολες και λιγες 32 ;)πόσο νεότερος μοιάζεις στα 40 ας πούμε ;)
Ημουν σιγουρη, αφου θυμασαι τα παντα!!! :-* :-*Θυμηθηκα.
δεν ντρέπεσαι που πας με παντρεμένο άνθρωπο μωρή παστρικιά
Καθόλου.δεν ντρέπεσαι που πας με παντρεμένο άνθρωπο μωρή παστρικιά
δεν ντρέπεσαι που πας με παντρεμένο άνθρωπο μωρή παστρικιά
Αρα εχεις δουλεψει καλα χερια, οποτε κ το πουλι να μη λεει πολλα, θα αποδωσεις με αλλο τροπο ;)τον χειρίζομαι τέλεια τον εμπαίζω και με τα δυο χέρια
θα με βάλεις να πλύνω τα σώβρακα του αλεξ στο χέρι ;Αρα εχεις δουλεψει καλα χερια, οποτε κ το πουλι να μη λεει πολλα, θα αποδωσεις με αλλο τροπο ;)
Σωστα μωρο μου. Εδώ εμεις για να παμε σε ένα στουντιο να δωσουμε ένα 50αρι, διαβαζουμε δεκα κριτικες και βλέπουμε εκατο φωτογραφιες.και 260 και να πάω εκεί και να μην την δω πιο πριν σε κανα λινκ?Ε όχι ρε αγάπη
Μην μπερδευεσαι, ειπαμε ειμαι η γκομενα, οχι η γυναικαθα με βάλεις να πλύνω τα σώβρακα του αλεξ στο χέρι ;
καποια στιγμη να βρεις και κανα ελευθερο ;)Μην μπερδευεσαι, ειπαμε ειμαι η γκομενα, οχι η γυναικα
Ναι, μου ηρθε η εικονα.Ημουν σιγουρη, αφου θυμασαι τα παντα!!! :-* :-*
ευτυχως του αλεξΜην μπερδευεσαι, ειπαμε ειμαι η γκομενα, οχι η γυναικα
ΠςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΜην μπερδευεσαι, ειπαμε ειμαι η γκομενα, οχι η γυναικα
Ετσι!Ε μα κι εσείς όμως..ένα πήδημα το κάνετε κυπριακό.Αναλύσεις επι των αναλύσεων,κατεβατά κριτικές και μετά λέτε για μας τις γκόμενες οτι τα υπεραναλύουμε όλα.Σωστα μωρο μου. Εδώ εμεις για να παμε σε ένα στουντιο να δωσουμε ένα 50αρι, διαβαζουμε δεκα κριτικες και βλέπουμε εκατο φωτογραφιες.