και 260 και να πάω εκεί και να μην την δω πιο πριν σε κανα λινκ?Ε όχι ρε αγάπηδεν την εχει πρεπει να πας εκει.260 ευρω κανει νομιζω.Αν θες να την παρεις φωναξε με θελω ενα δωρακι και εγω ενα πουκαμισο γαματο 80 ευρω κανει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Εσυ τι προτιμας?
κινέζικες φίρμες
Εσυ είσαι ο αβράμης?α η μάρκα του μεσήλικα
Επισκέπτης
Εσυ είσαι ο αβράμης?
ναι γιατί
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
και θα σοκαριστει μολις νιωσει ξενο χεριάσε γιατί μετά θα φύγουν οι αναστολές και θα χαϊδεύεις την πουλαν μου
στανταρ θα βρεις καποια που θα σου αρεσει ;)εμενα κλικ μου εκανε αυτη για δωροκαι 260 και να πάω εκεί και να μην την δω πιο πριν σε κανα λινκ?Ε όχι ρε αγάπη
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.304
- Πόντοι
- 2.606
θα σοκαριστεί δεν δέχεται συχνά επισκέψειςκαι θα σοκαριστει μολις νιωσει ξενο χερι
βλακα το μονο που μου αρεσει απο αυτη τηη μαρκα ειναι.χαμενε πιο νεος και απο σενα μοιαζω ;)α η μάρκα του μεσήλικα
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
μια με αλυσιδα εννοεις?στανταρ θα βρεις καποια που θα σου αρεσει ;)εμενα κλικ μου εκανε αυτη για δωρο
Επισκέπτης
βλακα το μονο που μου αρεσει απο αυτη τηη μαρκα ειναι.χαμενε πιο νεος και απο σενα μοιαζω ;)
όπα τι έγινε νομίζω πάτησα κουμπάκι
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
ποσο εισαι??βλακα το μονο που μου αρεσει απο αυτη τηη μαρκα ειναι.χαμενε πιο νεος και απο σενα μοιαζω ;)
οχι δεν ειχε αλυσιδαμια με αλυσιδα εννοεις?
στα 41ποσο εισαι??
κανενα κουμπακι δεν κρυβω ηλικια βλακα εγω.Απλα μοιαζω πολυ νεοτερος. ;)όπα τι έγινε νομίζω πάτησα κουμπάκι
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Πραγματι σε εχω μετρησει λαθος... σε ειχα για πιτσιρικάστα 41
επειδη κανω χαβαλε; μα αυτο μου αρεσει εδωΠραγματι σε εχω μετρησει λαθος... σε ειχα για πιτσιρικά
Επισκέπτης
κανενα κουμπακι δεν κρυβω ηλικια βλακα εγω.Απλα μοιαζω πολυ νεοτερος. ;)
πόσο νεότερος μοιάζεις στα 40 ας πούμε ;)
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Και αλλοι κανουν, αλλα δε μου φανηκαν μικροι...δεν ξερω αυτη την αισθηση ειχα.επειδη κανω χαβαλε; μα αυτο μου αρεσει εδω
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Σημασια εχει ο χειρισμος!!!εγω παιδιά τον εχω 22 πόντους αλλά δείχνει πολυ μικρότερος