kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Respect.
μόνος μου θα σ'ανεβάσω στο βάθρο
Respect.
Τι ειπες ρε αθλιεμόνος μου θα σ'ανεβάσω στο βάθρο
καλα εκανε και τον σφαλιαρισε ο σφε τελικα τυπε
αυτος θα σ ανεβασει και γω θα σε στεψωΤι ειπες ρε αθλιε
Υπαρχει τετοιο ηχητικο ντοκουμεντο τυπε?τυπε θα σκασω αν δε βρω το ηχητικο. "γεια σας συγγνωμη, μηπως ειστε ο σφερδεκλος?" καπως ετσι. πνιγηκα οταν ακουσα τη φωνουλα.
αυτος θα σ ανεβασει και γω θα σε στεψω
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/article_full_610x343/public/article/2012_08/58513.jpg?itok=mWcDgtfJ[/img[/URL]]
[/quote]
Μπραβο κουκλαρα μου.
τυπε θα σκασω αν δε βρω το ηχητικο. "γεια σας συγγνωμη, μηπως ειστε ο σφερδεκλος?" καπως ετσι. πνιγηκα οταν ακουσα τη φωνουλα.
και καποιος αλλος του ειχε δωσει το τηλεφωνο του,οταν ειχε μπει με γυναικειο νικ.Αλλα δεν θυμαμαι ποιος.τυπε θα σκασω αν δε βρω το ηχητικο. "γεια σας συγγνωμη, μηπως ειστε ο σφερδεκλος?" καπως ετσι. πνιγηκα οταν ακουσα τη φωνουλα.
Υπαρχει τετοιο ηχητικο ντοκουμεντο τυπε?
Και δεν κυκλοφορει ακομη στην μαύρη αγορα?
κοριτσαρα μουΜπραβο κουκλαρα μου.
τσακω κρεμακοριτσαρα μου
τσακω κρεμα
δεν ηταν για μενα για ενα φιλο μου και δεν προλαβε ρε γαμω την κυβερνηση και τον πουστη τον δενδια.Απο Δευτερα θα παρει αδεια ανευ αποδοχων και εχει 2 παιδια ρε.Ολα αυτα γιατι γαμιουνται οι νεοδημοκρατες.Ψοφο θα παρουν απο μενα απλα.πρόλαβες?
σε κατατασσω ως συριζαιο στα κιταπια μου λοιπονδεν ηταν για μενα για ενα φιλο μου και δεν προλαβε ρε γαμω την κυβερνηση και τον πουστη τον δενδια.Απο Δευτερα θα παρει αδεια ανευ αποδοχων και εχει 2 παιδια ρε.Ολα αυτα γιατι γαμιουνται οι νεοδημοκρατες.Ψοφο θα παρουν απο μενα απλα.
Χ.Α. θα ψηφισωσε κατατασσω ως συριζαιο στα κιταπια μου λοιπον
τυπε θα σκασω αν δε βρω το ηχητικο. "γεια σας συγγνωμη, μηπως ειστε ο σφερδεκλος?" καπως ετσι. πνιγηκα οταν ακουσα τη φωνουλα.
εθνικη ελπιδα ειναισε κατατασσω ως συριζαιο στα κιταπια μου λοιπον
Χ.Α. θα ψηφισω
καλα μαλακας εισαι;Χ.Α. θα ψηφισω